- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi benibekleyin
-
bilmiyorum sanırım denemeyeceğim.Adeti bekliyoruz tatlimsenin nasil gidior bu ay denemeyecek misin
Doktora olan güvenin de gitti daha önce de böyle kist olmuştu ilaçsız atmıştım kisti bu doktor 5cm geçerse ameliyat desi bana şok oldum
bilmiyorum sanırım denemeyeceğim.
alkol alıp havuz başında takılmayı çok özledim hem kafamı dinlerim
bu yaz hayatımı yaşayacağım biraz kışa doğru ne olacaksa olur tüp bebek araştırıcam
Al.benden de o kadar yazı öyle değerlendirecem kendimi dinlemekten bıktımbilmiyorum sanırım denemeyeceğim.
alkol alıp havuz başında takılmayı çok özledim hem kafamı dinlerim
bu yaz hayatımı yaşayacağım biraz kışa doğru ne olacaksa olur tüp bebek araştırıcam
Al.benden de o kadar yazı öyle değerlendirecem kendimi dinlemekten bıktım
Benimde oyle oldu 3 tane hemde kistim. Adet bile olamadım 2 gun oldu gitti o da tam gelemedi bileKızlar doktora gittim tam sökülemedim dedim dün akşam başladı kanama zaten. 4cm e yakın kist olmuş ondan olamıyorsun dedi. Neden herşey üst üste geliyor anlamıyorum
Yap bize de atKızlar ben hiç test yapmadım bugünde 12. Günüm.
yaaa nasıl duracaksınız o güne kadarhaftaya pazartesi yapicam Ozman atarim
Aynı bende o şekilde bekliyorum vallayaaa nasıl duracaksınız o güne kadar
ben test aldım internetten
kargocu yolu gözlüyorum gelse de yapsam diye
Ben adetimi geçmeyince yapmamayı düşünüyodum zaten. Evet biraz zor ama erken yapıpta kendimi moral ve psikolojik olarak çökertmekte istemiyorumyaaa nasıl duracaksınız o güne kadar
ben test aldım internetten
kargocu yolu gözlüyorum gelse de yapsam diye
Canım zaten asıl bugün başladı adetim önce bir insan adet bitiminde bir çağırır bakar geçti mi diyeGecmezse mi ameliyt dedi. Hemen adet olunca sogan suyu ic bi
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin bu ay bir dinleneceğim o sırada bir tüp bebek uzmanı var onunla görüşmeyi düşünüyorum bendeBenimde oyle oldu 3 tane hemde kistim. Adet bile olamadım 2 gun oldu gitti o da tam gelemedi bile
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin bu ay bir dinleneceğim o sırada bir tüp bebek uzmanı var onunla görüşmeyi düşünüyorum bende
Canım zaten asıl bugün başladı adetim önce bir insan adet bitiminde bir çağırır bakar geçti mi diye
Canım ben zaten 5 senedir bekliyorum 1 asılama 6 7 sefer klomen çatlatma iğnesi derken zaman geçti olmazsa tabiki yapicak bisey yok herşey AllahtanCanisi 3 tane asilama sonrasi tup bebek oluyor. Hic uzme kendini rahat birak rahat hisset allahim insallah bizlere de vrir. Vermeyince onunla da vermiyor verecegine inan dua et. Guzel bir dokror bul. Cbku dogal oluyorsa cok sanslisin zamani var demektir tuo bebekte de olumsuz sonuc alimca baska bir cikar yolu yokmus gibi hissediuor insan. Rabbim insallah hepinizin hepimizin gonlunden gecenleri nasip etsin en kisa zamanda bizlere
Canım ben zaten 5 senedir bekliyorum 1 asılama 6 7 sefer klomen çatlatma iğnesi derken zaman geçti olmazsa tabiki yapicak bisey yok herşey Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?