- 17 Nisan 2016
- 1.548
- 924
- Konu Sahibi benibekleyin
10 tane test aldım internetten bakalım hergün yaparım artık bir gelsin de kargoda hala
Bugun 12 gunun mu senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 tane test aldım internetten bakalım hergün yaparım artık bir gelsin de kargoda hala
13. gün iğneden sonrakiBugun 12 gunun mu senin
13. gün iğneden sonraki
bayramın 2. günü yaptık iğneyi
göğüslerim çok ağrıyor arada da bel ağrım oluyorCanim mutlaka idrarfa cikar kesin sonuc adet belirtin fln yoksa da gelecek gibi degilse de bebisin seninledir insllh testin bir kac gunu bulacaksa hemen bi kan ver saglik ocagina
Bugün ignenin dördüncü günü
göğüslerim çok ağrıyor arada da bel ağrım oluyor
adet belirtisiyle gebelik belirtileri de benzer diyorlar
adetime de 6 gün var çok stresli bir bekleyiş
Kız bı ovulasyon testiIgneden dolayi gebelik hormonu salgiladugi icin test pozitifi insllh 14 gunu de aynisi olur canim
inşallahhhGerci orasi da dogru belirtiler hep ayni da bekle 3 gun daha sonra kanda kesinlikle cikar
Kız bı ovulasyon testi
Ha oardon detayli bakmadim ben hcg sandim. tavan yapmis durumdasjn kaçırma
ben de öyleydim canım inşallah bebişin seninledirKizlar sabah idraea uyandığında kasiklarim catlayacak gibiydi idrara asiri sıkışıktm bir de norml sikistigim gibi asla degildi dedim herhlde iğneden dolayi kisler fln mi patladi. Gazla karisik baski vardi herhlde bir anda adet bosalacak diye dusundum. Ardindan ikiye bukuldum sonra 2 dkka sonra norml halime döndüm lutfen yardim edin neden boyle olmus olabulirim tekrrlarmi bu durum suan gayet iyiyum
hayır canım benim negatif çıktı12. gün idrar testi yapsak ne çıkar acaba hala iğnenin etkileri devam ediyor mudur
bişey varsa pozitif çıkması için erken midirhayır canım benim negatif çıktı
ben de öyleydim canım inşallah bebişin seninledir
Kızlar doktora gittim tam sökülemedim dedim dün akşam başladı kanama zaten. 4cm e yakın kist olmuş ondan olamıyorsun dedi. Neden herşey üst üste geliyor anlamıyorum
günaydın kızlar nasıl gidiyor
Doktora olan güvenin de gitti daha önce de böyle kist olmuştu ilaçsız atmıştım kisti bu doktor 5cm geçerse ameliyat desi bana şok oldumBir adet sokturucuye bakar canim hic bkzma moralini igne klomen vs hep yapabilior adetle atarsin onu insllh sikinti yapma zaten yeterince uzuluyoruz. Gider o adetle