- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
- Konu Sahibi benibekleyin
BilmiyorumIğnenin etkisi geçmiş sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BilmiyorumIğnenin etkisi geçmiş sanki
Hayırlısı olsunBilmiyorum
Yoksa hiç çıkmıyor diye biliyorum akşam bir test daha yap ya da kan verKizlar dunki testo hemen yapip cikmayinca hemen klozet uzerinde birakip cikmistim iki dkkaya cikmadiysa yoktut diye de bugun testi gördüm bu neyin nesi simdi bir sey anlamadim. Acaba 24 saat oldu ondan mi bu cizgi ne sizce lutfen yardim fotoda daha silik duruyor da normlde cok az daha belli gibi bugunde test almadim aksam alicam ya kafam karisti ya zaman asimindan dolayi cikar mi silik
Yoksa hiç çıkmıyor diye biliyorum akşam bir test daha yap
Yoksa hic mi cikmaz bekleyen testle ilk iki dkka beklemeistim testin basinda cikmayinca da beklemek mantiksiz dedim ayrildim. Kafami karidtirdi bu test simdi cok az vir siliklik var bunca saat bekledi acaba ondan olur mu ki yarin sabah ilk idrarla yapicam insllh 12 gun de oluyor yapmaz olsaydim saha cok uzuldum hem negatif cikicak biliorm ama bu mevzu kafami karistirdi
ben internetten aldım 10 tanesini 15 tl ye kargo dahilInternetten test siparisi verseydim daha az kazıklanirdim bugun almazsam da testi yarin alirim yaoar atarim kizlar dualarinzida unutmsyin rabbim dileyen isteyen herkese bir degil 3 5 tane versin de tadalim
genelde 10 dk sonrasındaki sonuçları dikkate almayın diye uyarı çıkıyor ama inşallah pozitiftir
ben internetten aldım 10 tanesini 15 tl ye kargo dahil
Cnm sen bence bidaha dene çünkü bekledikçe çizgi çıkmaz bazı testlerin gec gösterdiğini duymuştum benim arkadaşımda senin gibi yapmış çıkmadı die çöpe atmış sonra kan testinde daha 2 haftalık olduğunu öğrenmişler bence sen test falan değil git bi kan testi yaptır.Kizlar dunki testo hemen yapip cikmayinca hemen klozet uzerinde birakip cikmistim iki dkkaya cikmadiysa yoktut diye de bugun testi gördüm bu neyin nesi simdi bir sey anlamadim. Acaba 24 saat oldu ondan mi bu cizgi ne sizce lutfen yardim fotoda daha silik duruyor da normlde cok az daha belli gibi bugunde test almadim aksam alicam ya kafam karisti ya zaman asimindan dolayi cikar mi silik
Cnm sen bence bidaha dene çünkü bekledikçe çizgi çıkmaz bazı testlerin gec gösterdiğini duymuştum benim arkadaşımda senin gibi yapmış çıkmadı die çöpe atmış sonra kan testinde daha 2 haftalık olduğunu öğrenmişler bence sen test falan değil git bi kan testi yaptır.
Bence 2 gun bekle doktorlar erken yapmışsın falan derse en azından adet tarihine kadar bekledim dersin. Sen bilirsin yinede yapmak istiyosan içinde kalmasınYaaa simdi umutlanicam bostaj yere yarin da idrarda yapayim 12 gun olck. sonra yine cikarsa cizgi kan veririm. Cikmazsa adet gunu beklerim 2gun sonrasi da adet gunu olck olmazsam da giderim tkrr.
Bence 2 gun bekle doktorlar erken yapmışsın falan derse en azından adet tarihine kadar bekledim dersin. Sen bilirsin yinede yapmak istiyosan içinde kalmasın
Çok çok silik bi cizgiSabah ta yapicam sonra bir daha yapmiycam adet olana kadar. Sizlerde gorebiliyor musunuz ama ben hayal kurmuyorum demj
Çok çok silik bi cizgi
Aynenneyse sabah ola hayrola
Bence varsa sabah akşam fark etmiyorneyse sabah ola hayrola
Var gerçekten belli de yani olması yüksek kuzum sabah iyi haberlerini bekliyoruzKizlar dunki testo hemen yapip cikmayinca hemen klozet uzerinde birakip cikmistim iki dkkaya cikmadiysa yoktut diye de bugun testi gördüm bu neyin nesi simdi bir sey anlamadim. Acaba 24 saat oldu ondan mi bu cizgi ne sizce lutfen yardim fotoda daha silik duruyor da normlde cok az daha belli gibi bugunde test almadim aksam alicam ya kafam karisti ya zaman asimindan dolayi cikar mi silik
Var gerçekten belli de yani olması yüksek kuzum sabah iyi haberlerini bekliyoruz
Bence varsa sabah akşam fark etmiyor