- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.541
Ay hadi gözün Aydın inşallah katlanıröleceğim heyecandan 24.50 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Evet haklısın canım arttıkça çıkar belirtiler. Peki ağrı da var mı göğüslerinde?Canım sadece aşırı göğüs büyümesi ve şişliği beta hcgm düşük zaten daha belirti olmaz diye düşünüyorum
Sadece dokununca canım bir de hafif şeffaf akıntı hissettim bugün sankiEvet haklısın canım arttıkça çıkar belirtiler. Peki ağrı da var mı göğüslerinde?
Anladım canım. Çok sıkıştırdık seni, çok teşekkür ederiz :)Sadece dokununca canım bir de hafif şeffaf akıntı hissettim bugün sanki
Durumun ne kaçıncı gündeydin cnmAnladım canım. Çok sıkıştırdık seni, çok teşekkür ederiz :)
iki gün sonra ver :)Hala kafamda deli sorular acaba yarın bidaha mı kan versem
Tamam dayanmalıyım doğru diyorsuniki gün sonra ver :)
Canım 11.günüm ama iğne günümü de sayınca öyle :) durumum dün akşamdan beri göğüslerim ağrıyo söylemiştim, içleri sızlıyo gibi. Hafif bel ağrım var. Kasıklarımda ağrı yok malesef, dün de yoktu. Tam umudum bitmişken şu an beni göğüslerim biraz umutlandırdı gibi, çünkü ben hiç böyle göğüs ağrısı yaşamıyorum. Adetten 1-2 gün önce ağrıyolar, onu da dokunduğum zaman hissediyorum. Çok büyük heyecanla günlerin geçmesini bekliyorumDurumun ne kaçıncı gündeydin cnm
2 gün sonra ver ki 2 kat artıyo mu onu net görebilesin canım, azıcık sabretTamam dayanmalıyım doğru diyorsun
Canım sen nasılsın senin durumlar nasıl, kaçıncı günün bugün?Bencede. Dayan cnm 2 gun sonra ver tekrar kan
Canım 11.günüm ama iğne günümü de sayınca öyle :) durumum dün akşamdan beri göğüslerim ağrıyo söylemiştim, içleri sızlıyo gibi. Hafif bel ağrım var. Kasıklarımda ağrı yok malesef, dün de yoktu. Tam umudum bitmişken şu an beni göğüslerim biraz umutlandırdı gibi, çünkü ben hiç böyle göğüs ağrısı yaşamıyorum. Adetten 1-2 gün önce ağrıyolar, onu da dokunduğum zaman hissediyorum. Çok büyük heyecanla günlerin geçmesini bekliyorumsen nasılsın canım ?
Canım sen nasılsın senin durumlar nasıl, kaçıncı günün bugün?
Vallah bilmiyom bende de dokununca acıyor göğüslerim üstüne yatamıyorum arada bel kasık ağrısı oluyo şeffaf akıntım oluyo ve sürekli hep ıslaklık hissediyorum bilmiyorumCanım 11.günüm ama iğne günümü de sayınca öyle :) durumum dün akşamdan beri göğüslerim ağrıyo söylemiştim, içleri sızlıyo gibi. Hafif bel ağrım var. Kasıklarımda ağrı yok malesef, dün de yoktu. Tam umudum bitmişken şu an beni göğüslerim biraz umutlandırdı gibi, çünkü ben hiç böyle göğüs ağrısı yaşamıyorum. Adetten 1-2 gün önce ağrıyolar, onu da dokunduğum zaman hissediyorum. Çok büyük heyecanla günlerin geçmesini bekliyorumsen nasılsın canım ?
Test yaptınmı cnmİgne gunumu sayarsam benimde 13.gunum bendede kasik agrisiyla gogus agrisi var belim agrimiyor insallah bizede nasip olur hayirli haber verebilmek
Kalplerimiz birmiş :) inşallah artık bize de nasip olur canım benimSenin sorunu gormeden cevabini yazmisim :)
Test yaptınmı cnm
Benim akıntım arada oluyo çok yoğun değil. Kasık ağrım da yok, dün de yoktu. Nasıl meraktayım şu an anlatamam :)Vallah bilmiyom bende de dokununca acıyor göğüslerim üstüne yatamıyorum arada bel kasık ağrısı oluyo şeffaf akıntım oluyo ve sürekli hep ıslaklık hissediyorum bilmiyorum