- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.521
öleceğim heyecandan 24.50 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen hamilesin canıım :) ay tebrik ederim yaa darısı bir an önce başımıza :) 2 gün sonra tekrarla ama artışı bi göröleceğim heyecandan 24.50 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
öleceğim heyecandan 24.50 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Tebrikler. Catlatma ignesini ne zaman yatırmıştın?öleceğim heyecandan 24.50 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
yaaaaaaa süpeeerrrr Gözünüz aydın. İnşallah katlanır değerlerin iki gün sonra.öleceğim heyecandan 24.50 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
28 temmuzda adet günüm yarınTebrikler. Catlatma ignesini ne zaman yatırmıştın?
O döllenmeyle alakalı canım, bence normal görünüyo. Tabi sen yine ihmal etme 2 gün sonra kan ver artışı gözlemle. Ama çok sevindim senin adına, harika bi şey :) bu arada bize belirtilerinden bahseder misin biraz :)28.gün için normalmi 24.50 kızlarrrrrr
Çok güzel bir değer. Gördüğüm en güzel değerlerden. Çatır çatır yükselicek inşallah.28.gün için normalmi 24.50 kızlarrrrrr
Yükselir kuzım burda bi çok kişi değeri 20 lerdeyken öğrenmiş bebişini ve hepsi ya doğum yapmış ya da hamile :)kimyasal olduğunda 1 hafta gecince değerim 28 çıkmıştı yarın adet tarihim ve değerm 24.50 nolur allahım nolyr sağlıklı olsun :))))
Bence normal. Hersey yolunda gider umarım.. iki gun sonrasini yaz mutlakakimyasal olduğunda 1 hafta gecince değerim 28 çıkmıştı yarın adet tarihim ve değerm 24.50 nolur allahım nolyr sağlıklı olsun :))))
inşallah çok sağolun kızlar 1 yumurtam vardı olmaz diyordum bu ay bayramda karadeniz turuna gidecektşmmmmm
22 mmydi canım bir yumurtam vardı inşallah değerim de sağlıklıxa artarAllahim ol deyince oluyor iste insallah bebisin saglikli bir sekilde kucagina alirsin cnm kac kac mm di yunurtaligin
Ben de belirtilerini çok merak ediyorum B bibliyofil_k arkadaşımızın :)Belirtilerin nelerdi ? Göğüs ucu acıyor filan diyorlar ya karın bel ağrın ne zamana kadar sürdü anlatsana biraz :)
Canım sadece aşırı göğüs büyümesi ve şişliği beta hcgm düşük zaten daha belirti olmaz diye düşünüyorumBen de belirtilerini çok merak ediyorum B bibliyofil_k arkadaşımızın :)