- 15 Ağustos 2017
- 2.186
- 2.123
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.561
Kalplerimiz birmiş :) inşallah artık bize de nasip olur canım benim
İnsallah tek duam bu oldu ruyamda bile test goruyorum artik kafayi yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalplerimiz birmiş :) inşallah artık bize de nasip olur canım benim
Ben 11 deyim iğne günü saymıyorum silik çıkıyorYok canm test siparis ettim gelsin test yapicam duruma göre kan vericem bekliyorum bende catlamadan en az 10 gun gonra belli oluyomus o yuzden biraz daha beklim dedim
Al benden de o kadarBenim akıntım arada oluyo çok yoğun değil. Kasık ağrım da yok, dün de yoktu. Nasıl meraktayım şu an anlatamam :)
Sorma rüyalarımızı çok etkiliyo :) ben de akşam rüyamda gökyüzünde binlerce yıldız gördüm, arada kayanlar oluyo ve her yıldız kayışında bu ay sağlıklı bi bebeğe hamile olmayı diliyodumİnsallah tek duam bu oldu ruyamda bile test goruyorum artik kafayi yedim
Ben 11 deyim iğne günü saymıyorum silik çıkıyor
Sorma rüyalarımızı çok etkiliyo :) ben de akşam rüyamda gökyüzünde binlerce yıldız gördüm, arada kayanlar oluyo ve her yıldız kayışında bu ay sağlıklı bi bebeğe hamile olmayı diliyodum
Amiin inşallah canım, çok dua ediyorum. Hayırlısıyla Allahım artık bize de yaşatsın bu mutluluğuYaa al benden bi tane daha bende valla boyliikinci cizgiyi cok cok net gordum bi seviniyordum ki anlatamam insallah gerceginide yasayacagiz Allahim nasip ederse
Benim ateş ölçme yöntemi konusunda hiç bilgim yok canım malesefKızlar bişey soracağım ateş kontrolü yapıyor musunuz? Yumurtlamada ateş artıyor ya hamilelik durumunda da hiç düşmüyormuş galiba. Bu iğnede hcg olduğu için heralde hep 37gibi çıkıyor ama iğne etkisi geçince düşüyor mu ki?
Kızlar bişey soracağım ateş kontrolü yapıyor musunuz? Yumurtlamada ateş artıyor ya hamilelik durumunda da hiç düşmüyormuş galiba. Bu iğnede hcg olduğu için heralde hep 37gibi çıkıyor ama iğne etkisi geçince düşüyor mu ki?
Çok şükür kistin yokmuş canım. Hayırlısı olsun artık bundan sonra, inşallah bu ay gelir bebişin :)
offfff katlanacakmı acaba :))))))
Allah razı olsun canım işten geldim yemek yedim uzanıyorum geldiğimden berihayirlisi olsunnnnn cok sevindim Sakin fazla yürüme ayaklarini uzat dinlen ayaklarini üşutme sırtını sıcak tut.mideni bağirsaklarini bozacak şeyler yeme.cünkü ben geçen yıl bir yerde pide yedim midemi bagirsaklarimi cok bozdum düşüğümü ona bağliyorum
Canım tebrik ederim, şimdi gördüm ya çok sevindim senin adına... Elhamdulillah hamilesinöleceğim heyecandan 24.50 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Çok dua et bize de canım nolur, bizim de yüzümüz gülsün şu konudaKızlar benim tek hissettiğim göğüs şişliği ve hassasiyeti bir de uyku hali bu saatlerde uykum gelmeye basladı inşallah hepimiz sağlıklıca evlat sahibi oluruz dualarımdasınız
Vakit ayır bi şekilde canım, mühim mesele :)Valla canim bayram bayram misafir arasinda nasil olcak bakalim
Ben öğrendiğimde 21,5tu canım çok güzel bence, hayırlı olsun yaa inşallah kat kat artacak, elhamdulillah28.gün için normalmi 24.50 kızlarrrrrr