- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
Teşekkür ederim canım açıklamaların için, ben de yine bi sorayım bakalımhttps://inofolic.org.uk/faqs/ bu adreste ilacın yabancı sitesinde de yazıyor. aç karnına alınması önerilir diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım açıklamaların için, ben de yine bi sorayım bakalımhttps://inofolic.org.uk/faqs/ bu adreste ilacın yabancı sitesinde de yazıyor. aç karnına alınması önerilir diye
Merhaba canım iğne gününü saymazsam benim de 4.günüm bugün. Çok merak ediyorum içerde neler olduğunu :) gün içerisinde kasıklarıma ani batmalar giriyo geçiyo hemen. Şu an başka bir etki yok
Ben öğleden sonra 2 de oldum canım iğneyi. Yani iğne gününü saymalı mıyım saymamalı mıyım ben de bilmiyorum. Bu arada bak senin de batmaların varmış canım, iğnenin etkisi var demek ki vücutta. İnşallah bu batmalar bebeklerimizi oluştururSen igneyi saat kacta oldun cnm
Ben öğleden sonra 2 de oldum canım iğneyi. Yani iğne gününü saymalı mıyım saymamalı mıyım ben de bilmiyorum. Bu arada bak senin de batmaların varmış canım, iğnenin etkisi var demek ki vücutta. İnşallah bu batmalar bebeklerimizi oluşturur
Amin canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Ben de çok dua ediyorum herkes için, her isteyenin kucağı dolsun bir an önceEvet cnm bugun basladi ara ara oluyor dayanilmicak bisey degil ama en azindan igne etkisi dedigin gibi.
Ben ignemi sabah 11:00 de oldum cnm o yuzden sayiyorum o gunude acikcasi :)
İnsallah canım Rabbim bu ayda yüzünüzü guldurur insallah hergun kuran okuyup dua ediyorum hepimize hayirli hhaberlerimizi aliriz insallah artik artik karnimizin sisme zamani geldi
Amin canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Ben de çok dua ediyorum herkes için, her isteyenin kucağı dolsun bir an önce
Evet öyleymiş canım ama benden doktorum istemedi nedense. Adetin 21.günü bakılıyomuş sanırım dimiYarın progeteron tahlili icin kan vericem orda anlasiliyormus vucudun hamilelegi hazirlandigini yumurtanin catladigu felan bakalim sonuc ne olucak
Evet öyleymiş canım ama benden doktorum istemedi nedense. Adetin 21.günü bakılıyomuş sanırım dimi
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. Aslında iyi bi şey yumurta çatlamış mı kaliteli ovülasyon gerçekleşmiş mi onu öğrenirsinEvet normalde 21.gun ama çatlatma ignesinden 1 hafta sonrada bakiliyomus cnm o yüzden yarın yaptircam bakalim. Bazi doktorlar istemiyo aynen
Canım bu hcg testi mi? Eğer öyleyse resmen hamilesiiin :) 14.güne iğne etkisi kalmaz, en geç 12 günde bitiyomuşkizlar bende durim bu ignenin 14.
gunu bgn
evet cnm gebelik testi.Canım bu hcg testi mi? Eğer öyleyse resmen hamilesiiin :) 14.güne iğne etkisi kalmaz, en geç 12 günde bitiyomuş
Güldürdün beni deli kızMerhabaaa. İğneden sonra 4. gün. Bir şeyler hissetmem için çok erken
Bende de aynı durum varMerhaba canım iğne gününü saymazsam benim de 4.günüm bugün. Çok merak ediyorum içerde neler olduğunu :) gün içerisinde kasıklarıma ani batmalar giriyo geçiyo hemen. Şu an başka bir etki yok
Hayırlısı olsun bebişin, tebrik ederimm :) tabi kan tahliliyle netleştir bir an önce ama çok açık ortada hamilesin ne kadar güzelevet cnm gebelik testi.
ns oyleyimdir cnm. mujdeli haberi vereyim bende. senin ne zaman batHayırlısı olsun bebişin, tebrik ederimm :) tabi kan tahliliyle netleştir bir an önce ama çok açık ortada hamilesin ne kadar güzel
Benim bugün sık sık bıçak batması gibi batmalarım vardı özellikle sol kasıkta. Umarım kötü bi şey değildir, iyi düşünelim iyi olsunBende de aynı durum var
Ayy kuzum benim daha çoook. Nasıl sabretcem diye düşünüyorum. 20-21 ağustos bat. Yani gelmez inşallah. Sen de bize biraz belirtilerinden bahseder misin canım rica etsem?i
ns oyleyimdir cnm. mujdeli haberi vereyim bende. senin ne zaman bat