- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Günde 2 tane kullandım canım. Sabah 1 akşam 1 tane. Hatta 5 yumurtam var ama diğer ikisi 14 ve 15 mm, onlarda pek umut yok. Daha iğneyi dün atıldım, nasıl geçicek zaman bilmiyorum
İnşallah olumlu sonuçlar hayırlı haberler alırız canım. Kuru inciri çok duyuyorum ama biraz korkuyorum canım. 3 ay önce prolaktinim yüksek çıktı kürtajdan sonra yüksek kalmış olabilir dedi doktor, sonra ilaç kullandım hemen düştü. Artık her şey yolunda ama kuru incir prolaktini yükseltebiliyomuş o yüzden biraz dikkatli yemeye çalışıyorumMadallah cnm guzel buyumusler ben gunde 1 kullandim klomeni ins dezavantaj olmaz valla suan yapabilcek pek biseyimiz yok sanirim bekliyoruz kuru incir cok duydum gunde 2 tane ondan yiyorum ben dene istersen sende cnm
İnşallah olumlu sonuçlar hayırlı haberler alırız canım. Kuru inciri çok duyuyorum ama biraz korkuyorum canım. 3 ay önce prolaktinim yüksek çıktı kürtajdan sonra yüksek kalmış olabilir dedi doktor, sonra ilaç kullandım hemen düştü. Artık her şey yolunda ama kuru incir prolaktini yükseltebiliyomuş o yüzden biraz dikkatli yemeye çalışıyorum
Aynen kuzum çok abartmadan ye sen yine de :) ayy inşallah canım ya ağzından bal damlıyo, inşallah hamileyizdir ama ben daha dün yapıldım iğneyi, yani asıl çalışmalar bugün başlıyoAaa evet cnm oyle bi etkisi var bende idealdi prolaktin seviyem o zaman gunde 1 e dusurim bende ins 3 umuzfe hamileyizdir kizlar :)
Aynen kuzum çok abartmadan ye sen yine de :) ayy inşallah canım ya ağzından bal damlıyo, inşallah hamileyizdir ama ben daha dün yapıldım iğneyi, yani asıl çalışmalar bugün başlıyo
Çok sabırsızım nasıl geçecek 15 gün
İgneyi gobektenmi yaptilar koldanmi cnm seninAynen kuzum çok abartmadan ye sen yine de :) ayy inşallah canım ya ağzından bal damlıyo, inşallah hamileyizdir ama ben daha dün yapıldım iğneyi, yani asıl çalışmalar bugün başlıyo
Göbekten yaptılar bana canımİgneyi gobektenmi yaptilar koldanmi cnm senin
Ben de çok sabırsızım bekleyemiyorum, 16 gün falan var benim deÇok sabırsızım nasıl geçecek 15 gün
Ben de çok sabırsızım bekleyemiyorum, 16 gün falan var benim de
Burda herkes öyle diyo kuzum 12 gün sonra iğnenin etkisi geçiyomuş ama bana doktorum adetin geçince yap en garantisi dedi. 16 gün sonra adet günüm, inşallah olmam da test yaparımİgneden 12 gun sonra yapilmiyormu ki test
Kız benim 13 günüm var takvime göreBen de çok sabırsızım bekleyemiyorum, 16 gün falan var benim de
2 si canımBende valla bi an once zaman gecsin pozitif gormek istiyorum :) sen demi 1 inde igne olmustun cnm
O zaman sen daha çabuk öğreniceksin inşallah olumlu haberi canımKız benim 13 günüm var takvime göre
2 si canım
Burda herkes öyle diyo kuzum 12 gün sonra iğnenin etkisi geçiyomuş ama bana doktorum adetin geçince yap en garantisi dedi. 16 gün sonra adet günüm, inşallah olmam da test yaparım
Ben de 16 gün bekleyemeyebilirim canım 12-13 gün sonra yapabilirim :) sana ne zaman yapıldı iğne canım? Bi de iğneden sonra neler oldu vücudunda, ağrı durumun falan nasıl?Benim adetimin tam tarihi yok malesef o yuzden igne eetkisi gecince yapicam 10-12 gun sonra yaparim yaparim sanirim
Kız benim 13 günüm var takvime göre
2 si canım
Ben de 16 gün bekleyemeyebilirim canım 12-13 gün sonra yapabilirim :) sana ne zaman yapıldı iğne canım? Bi de iğneden sonra neler oldu vücudunda, ağrı durumun falan nasıl?
Ben de dün yani 3ünde oldum canım. Münasebetimiz daha bu akşam olucak :) bakalım ağrı olucak mı bilmiyorum. Dün ilk gün iğneden 7-8 saat sonra hafif bel ağrım oldu ve gece bi kaç kez sulu akıntım oldu. Bugün hiç ağrım yok akıntı da çok az. Normal mi bilmiyorum, korkuyorum. Acı çekmeye alıştırmıştım ben kendimi ama şu an bi aprım yok :)Ben cift cizgiyi gorebilmek icin yaptim simdiden igne etkisi bile olsa gormek istedim :) Çarsamba gunu ayin 1 inde oldum cnm. Bende hic asiri bir kasik agrisi olmadi hic bir etkide olmadi sadece akintim cok hafif hafif kasilma oluyo bugun sadece. İlk 2 gün münasebette cok agrim oldu simdi birsey yok valla :) sende hic agri vrmi?
Ben de dün yani 3ünde oldum canım. Münasebetimiz daha bu akşam olucak :) bakalım ağrı olucak mı bilmiyorum. Dün ilk gün iğneden 7-8 saat sonra hafif bel ağrım oldu ve gece bi kaç kez sulu akıntım oldu. Bugün hiç ağrım yok akıntı da çok az. Normal mi bilmiyorum, korkuyorum. Acı çekmeye alıştırmıştım ben kendimi ama şu an bi aprım yok :)