- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Bende 3. Gün gittim hormonlara baktı kan testinde muayene etmedi canım klomen vermişti ama klomen bitişi muayene ettiKızlar bişey sorcamda affedersiniz adetin 3.gunu doktora gidiyoruz ya haliyle henüz temiz olmuyoruz doktor vajinadanmı bakıyor yumurta takibineşimdiden stres yaptım da ondan sorayım dedim
He tamam canım bende alttan nasıl muayene edecek diye düşünüyordum adetkenBende 3. Gün gittim hormonlara baktı kan testinde muayene etmedi canım klomen vermişti ama klomen bitişi muayene etti
Adet olmak engel deģil canım. Genelde vajinadan bakiyorlar yumurtalar içinKızlar bişey sorcamda affedersiniz adetin 3.gunu doktora gidiyoruz ya haliyle henüz temiz olmuyoruz doktor vajinadanmı bakıyor yumurta takibineşimdiden stres yaptım da ondan sorayım dedim
Canimm çok mutlu oldum senin adina. Kan degerine gore minik bi tahminde bulunmak istiyorum. Çoğul gebelik olabilirKizlar bugun kan testi yaptirdim idrarda cift cizgiyi gorunce kanda degerim 11931.08 cikti cok mutluyum yarin 9 da doktora gidicem
Evet cnm doktorumda oyle soyledi yarin belli olacak artik bakalim cok heyecanliyim.Canimm çok mutlu oldum senin adina. Kan degerine gore minik bi tahminde bulunmak istiyorum. Çoğul gebelik olabilir
Hakkında hayrlsi olsun inşaallah canım. Bizler içim dua et lütfenEvet cnm doktorumda oyle soyledi yarin belli olacak artik bakalim cok heyecanliyim.
Gözünüz aydin canim hayirli olsun insallah. Problemin neydi ne kadardir deniyordunuzKizlar bugun kan testi yaptirdim idrarda cift cizgiyi gorunce kanda degerim 11931.08 cikti cok mutluyum yarin 9 da doktora gidicem
Her zaman cnm kalpten dua ediyorumHakkında hayrlsi olsun inşaallah canım. Bizler içim dua et lütfen
Sagol cnm darisi basiniza ins hemen hemen 2 yila yakindir deniyoruz benim tuplerim kapaliydi eylulde tup bebek yaptirdik negatif oldu bu ay nasil olduysa hamile kaldim.Gözünüz aydin canim hayirli olsun insallah. Problemin neydi ne kadardir deniyordunuz
Allahim tamamina erdirsin cnm sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinSagol cnm darisi basiniza ins hemen hemen 2 yila yakindir deniyoruz benim tuplerim kapaliydi eylulde tup bebek yaptirdik negatif oldu bu ay nasil olduysa hamile kaldim.
Ucret degisiyor cnm her hastane ayni degil ben jinemed grupta yaptirdim kalamiss tup bebek merkezi hemen hemen 8 bin lira gitti ama negatifle sonuclandi hatta bu ay sonu capa tip fakultesi hastanesinde tup bebege baslicaktim.Allahim tamamina erdirsin cnm sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Ücreti ne kadar bir tüp bebegin
Ben iki aydir catlatma ignesi oluyorum tutmadi belki bizede tüp bebek diycekler bu ay ondan soruyorum
Ucret degisiyor cnm her hastane ayni degil ben jinemed grupta yaptirdim kalamiss tup bebek merkezi hemen hemen 8 bin lira gitti ama negatifle sonuclandi hatta bu ay sonu capa tip fakultesi hastanesinde tup bebege baslicaktim.Allahim tamamina erdirsin cnm sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Ücreti ne kadar bir tüp bebegin
Ben iki aydir catlatma ignesi oluyorum tutmadi belki bizede tüp bebek diycekler bu ay ondan soruyorum
Biz igne oldugum gunden itibaren 3 gun üst uste birliktelk yapmistk. Ama tabi sperm sayisina bagli bunlar esimde skinti yoktu denedik bizde.Selam kızlar
Dün iğne oldum bugun çatlamışmı diye kontrole gidicem.
Yalnız eşimin amcası ağır hasta Allah korusun kaybetme durumu var hastanede bekliyor şuan ameliyat için.
Eğer bugun eşim eve gelmezse diğer günler tutturma şansım varmı sizce.
Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi oldu ama çok emek verdim bu ay günleri kaçırcam diye çok korkuyorum
Teşekkür ederim cnm bende öyle düşündüm hatta doktorum da çoğul gebelik olabilir dedi ama tek kese var cnm 7 haftalık olduk şuanda Rabbim herkese nasip etsin inşCanimm çok mutlu oldum senin adina. Kan degerine gore minik bi tahminde bulunmak istiyorum. Çoğul gebelik olabilir
Cnm Allah'ım sağlık bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş çok sevindim.Ovitrelleyi 2 kasimda vuruldm. Dün kan tahlili verip ultrasona girdm ve sonuc pozitf kizlar. Rabbm herkse nasip etsin jnsaallah
Eşim gelcek çok şükür bu aksam eve canım. Ama iki gündür çalışma yoktu o yuzden dediğin gibi arka arkaya çalışmak yakalamak lazımBiz igne oldugum gunden itibaren 3 gun üst uste birliktelk yapmistk. Ama tabi sperm sayisina bagli bunlar esimde skinti yoktu denedik bizde.