-
- Konu Sahibi fatma_sibel
İnşallah canım inşallah hep beraber pozitifi görürüzSelam kizlar herkese tedavilerinde hayirli olumlu sonuclar almalarini diliyorum. Bende birtane olgun yumurta olmasina ragmen doktorum herseferinde iki catlatma ignesi veriyor. Ilk ay cok agrim vardi gögüslerime kazak degse aciyordu. Bu ay hic agrim yok. Insallah bende bu ay hüsrana ugramam
Hakkinizda hayirlisi olsun ins tutar cnmBende bugün sabah ovitrelle vuruldum. Bel ağrım çok. Ve yeni yeni kasık ağrım var . Iğne etkisini gösteriyor yavastan. Yarın da catlayacak nasipse. Ve sonra 2 gün üst uste iliski önerdi dr. Daha sonra gün aşırı biliktelik önerdi..
Aynı tedavi şeklini ben gördüm canım allah gönlümüze göre versin benim 9. Gün halen ağrım oluyo hafif hafifBende bugün sabah ovitrelle vuruldum. Bel ağrım çok. Ve yeni yeni kasık ağrım var . Iğne etkisini gösteriyor yavastan. Yarın da catlayacak nasipse. Ve sonra 2 gün üst uste iliski önerdi dr. Daha sonra gün aşırı biliktelik önerdi..
Sağ ol canım inşaallah ☺☺Hakkinizda hayirlisi olsun ins tutar cnm
Amin canım. Kendini sıcak tut bu günlerde.Aynı tedavi şeklini ben gördüm canım allah gönlümüze göre versin benim 9. Gün halen ağrım oluyo hafif hafif
Canimm yaptin miiiiKizlar benim yarin 9. günüm dr 10. gün test yapabilirsin dedi ama dayanamiyorummmm yarin sabah yapicam
Yok yapamadim korktum Negatif cikarsa diye evde yanlizim esimin oldugu gün yapicam pazar günüCanimm yaptin miiii
Canım bende dü vuruldum iğneyi bana dr 12 ve 36 . Saatte birliktelik sonra gün aşırı dedi ilk hafta icin. Daha sonra normal yasantindaki gibi yapabilrsnz demisti. Ben bugünu ve yarini da degerlndirip sonra gun asiriya dönücem. Sen ne zamn vuruldn iğneyi ?Çok şiddetli kasik ağrısı yumurta çatladığını mi gösterir bende iğne yaptırdım da bide üst üste mi ilişki olacak yoksa 1 gün durup mu teşekkürler:)
Pazar a kadar kesin sonucu öğrenirsin zaten canım. Hakkımızda hayrlsi olsun. Bende vuruldm ama onu dusünmeyip kendimi baska islerle mesgul edicem..Yok yapamadim korktum Negatif cikarsa diye evde yanlizim esimin oldugu gün yapicam pazar günü
Aynen bende öyle düsündüm iki gün daha beklerim tek sonuc alirim aklimda aoru kalmazPazar a kadar kesin sonucu öğrenirsin zaten canım. Hakkımızda hayrlsi olsun. Bende vuruldm ama onu dusünmeyip kendimi baska islerle mesgul edicem..
Ben dün vuruldum. Bugün catlayacak yumurta nasipse. Bat 20 kasım. Bende adet tarihime kadr beklerim kesin sonucu almak icin. Eğer adet günüm gecerse kesinlikle hemen test yaparim. Daha benm 2 haftam var anlayacağınAynen bende öyle düsündüm iki gün daha beklerim tek sonuc alirim aklimda aoru kalmaz
Nezaman belli oluyor seninki
Sayili günler cabuk gecerBen dün vuruldum. Bugün catlayacak yumurta nasipse. Bat 20 kasım. Bende adet tarihime kadr beklerim kesin sonucu almak icin. Eğer adet günüm gecerse kesinlikle hemen test yaparim. Daha benm 2 haftam var anlayacağın
Adet tarihin ne zamn canım ? Kesin sonuc icin bence adetini beklyebilirsinSayili günler cabuk gecer
Bende adetime kadar bekleyecektim ama dayanamadim pazar sabahi test yapicam bakalim
Deme canım öyle. Aramızda 6 gün var o zamn14 ü
Beklemek öldürecek borgün bizi