- 14 Eylül 2017
- 938
- 742
- 33
- Konu Sahibi fatma_sibel
Deme canım öyle. Aramızda 6 gün var o zamn14 ü
Beklemek öldürecek borgün bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme canım öyle. Aramızda 6 gün var o zamn14 ü
Beklemek öldürecek borgün bizi
Hadi bakalim insallah güzel haberler alirizDeme canım öyle. Aramızda 6 gün var o zamn
Ben çarşamba yaptırdım öğle civarı dün gece ilişki oldu yani 36 saat sonraCanım bende dü vuruldum iğneyi bana dr 12 ve 36 . Saatte birliktelik sonra gün aşırı dedi ilk hafta icin. Daha sonra normal yasantindaki gibi yapabilrsnz demisti. Ben bugünu ve yarini da degerlndirip sonra gun asiriya dönücem. Sen ne zamn vuruldn iğneyi ?
Peki bugün de degerlendirme yaptinz mi ? Bizim de 36.saatimz bugünde. Ben yarında degerlendirme yapmayı düsünüyorm sonra gün aşiri dedi dr.Ben çarşamba yaptırdım öğle civarı dün gece ilişki oldu yani 36 saat sonra
Ben de bugün olmaz diyodum dün oldu ya ama değerlendirelim o zaman bizde ya ilişki öncesi soğuk duş alıyor ya hasta edecem adamiPeki bugün de degerlendirme yaptinz mi ? Bizim de 36.saatimz bugünde. Ben yarında degerlendirme yapmayı düsünüyorm sonra gün aşiri dedi dr.
Canım ben bugün 36.saatimi degerlendirdjm. Yumurta catladiktan sonra 12-24 saat yaşar diyor ya doktorlar. O yüzden 24 saat dolmadan tekrar deneme yapicaz. Herşey nasip ama tüm fırsatları değerlndiriyoruz biz hatta ben dünden peri Progestan içiyorum. Dr ic demisti. Bebğin rahat tutnması içinBen de bugün olmaz diyodum dün oldu ya ama değerlendirelim o zaman bizde ya ilişki öncesi soğuk duş alıyor ya hasta edecem adami
Gebelik testi yaptin demi ? Ilk idrarınla yapsaydın canım. Daha net sonuç alirdınYaptim kizlar malesef negatif
dun aksam yaptim negatifti bi umit sabah ilk idrarla da yaptim oda negatif zaten pozitif olsa aksam silik cikardiGebelik testi yaptin demi ? Ilk idrarınla yapsaydın canım. Daha net sonuç alirdın
Günün gecti mi canımdun aksam yaptim negatifti bi umit sabah ilk idrarla da yaptim oda negatif zaten pozitif olsa aksam silik cikardi
Sen yine de 2-3 gün sonra tekrarla testini canım. Hemen moralini bozmamalısınMissss benim adetim duzensiz cnm onun icin bu igneler felan
Ay hiç sorma ya idare eder midem bulanıyo gibi oluyo bazen arada da kasık ve bel ağrım var sende durum nasılp a t u l i merhaba arkadaşım nasilsin durumlar nasıl bat yaklaştıkça heyecan artıyor
5 gün var çatlatma iğnesi oldum o yüzden yaptığım teste güvenemiyorump a t u l i Benimde midem bulaniyor mu bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Birde kasigima birşey sallanıyor ara ara.3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum .senin ne kadar var bata
Benim de 3 gün var5 gün var çatlatma iğnesi oldum o yüzden yaptığım teste güvenemiyorum