- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
- Konu Sahibi fatma_sibel
Gelir gelmez ozamanKocam duzceye gitti yarın akşam gelicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelir gelmez ozamanKocam duzceye gitti yarın akşam gelicek
Cuma ve cumartesi gününü değerlendirdikGelir gelmez ozaman
Cuma ve cumartesi gününü değerlendirdik
O iyi olmus iste bence aslinda catladikta sonra degilde catladiginda spermin icerde olmasi gerekli spermlerin 24 veya 48 saat arasi canli kalabildigini dusunursekkk.hadi ins.Cuma ve cumartesi gününü değerlendirdik
Bende cuma gunu gece yaptim igneyi ama agrim bu gun cok oldu belim agriyo ve adet agrisi gibi agrilarim var. Ama dun goguslerimde yanma oldu baya. Ates basiyodu. Ne zaman test yapacaksin. Klomen tedavisimi?Slm kızlar dün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım acaip bir şekilde kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu bu iğneyi yaptırıp hamile kalanlar var mı? cevaplarınızı bekliyorum.
Cnm ben muhtemelen test yapmayacağım adetimi bekliycem Adetime 15 gün var. Benim iğne etkisini 4 saat sonra göstermeye başladı normal yani ağrı olması fln cnm klomeni kullandım evetBende cuma gunu gece yaptim igneyi ama agrim bu gun cok oldu belim agriyo ve adet agrisi gibi agrilarim var. Ama dun goguslerimde yanma oldu baya. Ates basiyodu. Ne zaman test yapacaksin. Klomen tedavisimi?
28inde benim gunumde ama dayanamam sanirim ben onceden bakarim kesinCnm ben muhtemelen test yapmayacağım adetimi bekliycem Adetime 15 gün var. Benim iğne etkisini 4 saat sonra göstermeye başladı normal yani ağrı olması fln cnm klomeni kullandım evet
Inşallah cnm doktor cuma ve cumartesiyi değerlendirin diyince değerlendirdik inşallah tutar bayrama mutlu girerim bayram hediyesi olur.O iyi olmus iste bence aslinda catladikta sonra degilde catladiginda spermin icerde olmasi gerekli spermlerin 24 veya 48 saat arasi canli kalabildigini dusunursekkk.hadi ins.
Seninle aynı gün adet tarihimiz hadi hayırlısı olsun cnm hepimiz için.28inde benim gunumde ama dayanamam sanirim ben onceden bakarim kesin
Inşallah cnm kafamı takmıyorum valla akışına bıraktım gitti rabbim vereceği zamanı bilir.Sağlıklı bir sperm 3 gün yaşıyormuş zaten moralin bozulmasın
Inşallah cnm doktor cuma ve cumartesiyi değerlendirin diyince değerlendirdik inşallah tutar bayrama mutlu girerim bayram hediyesi olur.
igneyi de ayni gun vurunmusuz hadi bakalim insallah hayirla sonuclanir cabalarimizSeninle aynı gün adet tarihimiz hadi hayırlısı olsun cnm hepimiz için.
Inşallah cnm sen test yapicakmisinigneyi de ayni gun vurunmusuz hadi bakalim insallah hayirla sonuclanir cabalarimiz
Gunaydin canimm yaparim ama 9. Gunden sonra daha cok erkenInşallah cnm sen test yapicakmisin
Cnm bu ilacın etkisi ne kadar sürüyor acaba sende şuan için ağrı fln varmiGunaydin canimm yaparim ama 9. Gunden sonra daha cok erken
Valla bu konuda herkes farkli bisey soyluyo. Ben cok su icerim o yuzdende cabuk atiyorum sanirim 7.gun negatif cikmisti oncekilerde. O yuzden 9. Gun yaparim. Dun cok agrim vardi adet olcam gibi sabah kalktigimda bisiler gitti benden gittim baktim hemen su gibi akintim olmus camasirim islanmisti. iliskide de cok oagrim oldu. İliskiden hemen sonra isaret parmagimin tirnagi kadar kan geldi. Goguslerim biber surmus gibi yaniyodu. Bu gun hepsi gecti. Sen neler hissediyorsun.Cnm bu ilacın etkisi ne kadar sürüyor acaba sende şuan için ağrı fln varmi
Bende şuan için bişey yok ilk iğneyi yaptırdığım gün ağrım oldu ondan sonra hiç ağrı hissetmedim kişiye gore değişiyor demekki. Ama anlamadığım bişey var çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatıyor dün ben ovu testi yaptım iki çizgide koyuydu takvime gore bugün yumurtlama günümValla bu konuda herkes farkli bisey soyluyo. Ben cok su icerim o yuzdende cabuk atiyorum sanirim 7.gun negatif cikmisti oncekilerde. O yuzden 9. Gun yaparim. Dun cok agrim vardi adet olcam gibi sabah kalktigimda bisiler gitti benden gittim baktim hemen su gibi akintim olmus camasirim islanmisti. iliskide de cok oagrim oldu. İliskiden hemen sonra isaret parmagimin tirnagi kadar kan geldi. Goguslerim biber surmus gibi yaniyodu. Bu gun hepsi gecti. Sen neler hissediyorsun.
İgnedeki hormonlardan öyle görünmüş olmasın? Ben iğneden sonra 4. Gün kontrole gitmiştim yumurta salınımı bitmiş inşallah degerlendirmişsinizdir demişti doktor, senin kaçıncı gün olmuştu?Bende şuan için bişey yok ilk iğneyi yaptırdığım gün ağrım oldu ondan sonra hiç ağrı hissetmedim kişiye gore değişiyor demekki. Ama anlamadığım bişey var çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatıyor dün ben ovu testi yaptım iki çizgide koyuydu takvime gore bugün yumurtlama günüm
Canim catlatma ignesi yapinca ovu testi pozitif cikar zaten. İgneden 36 saat sonra catlar. 3 tup bebek denedim ucunde de 30-34.saat arasi toplamislardi. Yani catlama erken olmuyo.Bende şuan için bişey yok ilk iğneyi yaptırdığım gün ağrım oldu ondan sonra hiç ağrı hissetmedim kişiye gore değişiyor demekki. Ama anlamadığım bişey var çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatıyor dün ben ovu testi yaptım iki çizgide koyuydu takvime gore bugün yumurtlama günüm