- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #4.481
Bergamadayım kuzum ben. Sen neresindesin?Bende izmirdeyim canm neresindesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bergamadayım kuzum ben. Sen neresindesin?Bende izmirdeyim canm neresindesin
Yakinim ben sana tatlım aliagadayim bendeBergamadayım kuzum ben. Sen neresindesin?
Aaa çok yakınmışız canım, çok sevindim :)Yakinim ben sana tatlım aliagadayim bende
Hangi hastaneye gittin canm sen valla bende çok sevindimAaa çok yakınmışız canım, çok sevindim :)
Ben kendim için burda bi doktorun özel muayenehanesine gidiyorum canım, tahliller için devlet hastanesine gidiyorum. Sen nereye gidiyosun canım?Hangi hastaneye gittin canm sen valla bende çok sevindim
Bende aliagaya tıp merkezi var oraya gidiyorum kuzum pazar günü orda düğün vardı bizim yakın arkadaşımızın gelmiştim bende belki sana yakinlardadorBen kendim için burda bi doktorun özel muayenehanesine gidiyorum canım, tahliller için devlet hastanesine gidiyorum. Sen nereye gidiyosun canım?
Biliyorum canım aliağa tıp merkezini. Ay hadi yaa, nereye geldiniz acaba, belki de çok yakınıma geldin :) valla kuzum buralara yolun düştüğünde işin olduğunda ben de yardımcı olabilirim her zaman, tanışmış oluruz :)Bende aliagaya tıp merkezi var oraya gidiyorum kuzum pazar günü orda düğün vardı bizim yakın arkadaşımızın gelmiştim bende belki sana yakinlardador
Valla tam bilmiyom oraları kuzum aksamdi geldigimisde canım tabi yine gelirsem kesinlikle haber ederim burdan sana çok sevindim yakinimda biri varr kk de tanistigim sağ kasığında sol kasigimda çok agiriyor kuzum ya seninde oylemiBiliyorum canım aliağa tıp merkezini. Ay hadi yaa, nereye geldiniz acaba, belki de çok yakınıma geldin :) valla kuzum buralara yolun düştüğünde işin olduğunda ben de yardımcı olabilirim her zaman, tanışmış oluruz :)
Kesinlikle haber ver canım, benim de ilk defa bu kadar yakınımda biriyle tanıştım burda :)Valla tam bilmiyom oraları kuzum aksamdi geldigimisde canım tabi yine gelirsem kesinlikle haber ederim burdan sana çok sevindim yakinimda biri varr kk de tanistigim sağ kasığında sol kasigimda çok agiriyor kuzum ya seninde oylemi
Bende bende tekim esimde oyle ins allah verirde yavrumz tek kalmaz hep duam o canimBende tek cocuk buyüdüm hep kiskandim arkadaslarimi insallah benim cocugum ayni seyleri yasamaz
Ovitrelle canimcnm isyeri cok yogun eve gidiyorum. yorgun ne kadar iyi denirse iste. hangi igneyi kullaniosn
O daha bi berbat umut oluyo hayirlisi olsun canim ins bu ayaEn azından gecikip boş umut olmadı kuzum çok üzülmedim açıkçası önümüzdeki aylara bakıcaz artık yarın doktora :)
Aynen aynen ya şuan felaket agrım var kasiklarimda dünü değerlendirdik yarın akşamda degerlendircez bu aksamidami değerlendirsek acabaKesinlikle haber ver canım, benim de ilk defa bu kadar yakınımda biriyle tanıştım burda :)
Benim de ağrılarım oluyo gelip gidiyo canım, bazen kasıklarımda bi şişkinlik dolgunluk hissediyorum
Ben duydum ama hiç kullanmadım bilmiyorum canımcımGuzel bayanlar meryem ana otunu kullanan varmi dogurganligi arttiriyormuş.nasil kullaniliyor acaba
Burada herkes mi tek yaa ben de ben de :))Bende bende tekim esimde oyle ins allah verirde yavrumz tek kalmaz hep duam o canim
Ayyy sendemi kuzum
Biz bu akşamı ve yarın akşamı değerlendircez canım. İçeride sperm vardır o zaman ama sen bilşrsin istersen bu akşamı da değerlendirin :)Aynen aynen ya şuan felaket agrım var kasiklarimda dünü değerlendirdik yarın akşamda degerlendircez bu aksamidami değerlendirsek acaba
Valla ben de canım :)Ayyy sendemi kuzum
Ay ne biliyim ya riske etmek istemiyom kalmismidirkiBiz bu akşamı ve yarın akşamı değerlendircez canım. İçeride sperm vardır o zaman ama sen bilşrsin istersen bu akşamı da değerlendirin :)