- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #4.521
Aynen canım ya ben de pek rastlamam, burda nasıl denk gelmişiz ne güzel :)Aa kizlar hepimiz tek cocuguz sasirdim etrafimda hic yok desem yeri:)) neguzel bulmusiz birbirimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ya ben de pek rastlamam, burda nasıl denk gelmişiz ne güzel :)Aa kizlar hepimiz tek cocuguz sasirdim etrafimda hic yok desem yeri:)) neguzel bulmusiz birbirimizi
Ay yeter ki sağlıkla gelsinler de ben de sonra arka arkaya yapcam valla. Annemlerin komşusu bi abla var 3 yıl çocuğu olmadı sonra tedavi gördüler tüp bebek değil ama hamilr kaldı doğum yaptı bebeği 7 aylık şu an ve ikinciye hamileymiş 3 aylık. İlki zor oldu diye hiç korunmadım, hemen hamile kaldım bu kez diyoSen yine iyisin ben varim:)) 27 de anne olmak istemstim hep nasip olmadi nese olsnda artk bisiye taklmiyorm pespese planliyorm zatn olmuyo ya
Inss canim bu seferde gebeliklerimizden soz ederiz dagilmaz kadro :))Insallah hepimiz 2018 bitmeden guzel haberler alirizda.2019 anne adaylari diye yeni bir topik acariz .bir yandanda burda bu tedavileri gorenlere bildiklerimizi aktaririz.
Oyle yap kuzum:) aa benim planda buydu ikinciye korunmamak basima gelebilir olsun ya bebis gelsin yeterki de sknti degil:)Ay yeter ki sağlıkla gelsinler de ben de sonra arka arkaya yapcam valla. Annemlerin komşusu bi abla var 3 yıl çocuğu olmadı sonra tedavi gördüler tüp bebek değil ama hamilr kaldı doğum yaptı bebeği 7 aylık şu an ve ikinciye hamileymiş 3 aylık. İlki zor oldu diye hiç korunmadım, hemen hamile kaldım bu kez diyo
Alemsin tatlim:)) sen yine cok cevirme esini belli olmaz:))Valla bende umut kalmadi artik adamida yanima yaklastirmiyorum. Rahim filmine adapte oldum .tik yok yani esime kirmizi karti gösterdim sahalar boş
İkiz gibi büyürler işte canım, ben de düşünmüyo değilim yani :)Oyle yap kuzum:) aa benim planda buydu ikinciye korunmamak basima gelebilir olsun ya bebis gelsin yeterki de sknti degil:)
İkiz gibi büyürler işte canım, ben de düşünmüyo değilim yani :)
bana da soldan soldan geliyor. hayırlısı.
Nasılsın napıyorsun :)Gunaydin canimm :)
Allah razı olsun canım benim siz de benim hep dualarımdasınız.Canim benim hersey gonlunuzce olsun
Inaninki kendim kadar sizinde gerceklessin istiyorum.anammm birde üçüzleriniz geliyormu oda cok güzel olur.gerci ben oglum gibi 3 tane daha düşünemiyorum.hatta 2 tane daha düsünemiyorum 1 iyidir iyi...
Nasılsın napıyorsun :)
Canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de öyleydim ama alıştım. Benim ailem de başka şehir deValla canim benim 2 3 ay ara verildiya öyle boslukta gibiyim alişmistim klonen kullan yumurta takip et catlama ignesi sonrasinda 15 gunluk bekleyiş.... şimdi boşlukta gibiyim.regl olmayi bekliyorum.deney faresibe döndum inanki
Aslında bana çok mantıklı geldi canım ya. Kendimden örnek veriyim, kürtaj olduğum bebeğime ilk ayda hamile kaldım. Evliliğimizin daha 2.ayıydı. ilk ay korunduk diğer ay korunmadık. Abartısız söylüyorum her gün ilişki oluyodu ve belki günde birden fazla işte o zaman ilk ayda hamile kaldım çok ilginçGünaydin kuzular esim bir yazi okumuş.bize doktorlar 1 gün arayla iliski öneriyorya sperm kalitesi icin.yapilan arastirmalarda ayni gecede tek ikiskiyle hamilelik olasiliginin az oldugunu ilk iliskiden 3 saat sonra tekrar iliskiyle hamile kalma olasiliginin daha cok arttigini cunkü arastirmalara gire ikinci iliskideki spermin haraketlilik acisindan daha iyi oldugunu yaziyor.oyüzden yeni evliler daha cabuk hamile kaliyormus sık sık iliski oldugundan ama evlilik rutinlestikce iliski araligi arttigindan hamile kalinamiyomus
Günaydın canıım :)Günaydın kızlarr :)
Aslında bana çok mantıklı geldi canım ya. Kendimden örnek veriyim, kürtaj olduğum bebeğime ilk ayda hamile kaldım. Evliliğimizin daha 2.ayıydı. ilk ay korunduk diğer ay korunmadık. Abartısız söylüyorum her gün ilişki oluyodu ve belki günde birden fazla işte o zaman ilk ayda hamile kaldım çok ilginç
Bizim de dün akşam iki kez ilişki oldu ama yaklaşık 1 saat arayla, inşallah bi işe yarar. Bu akşam da 3 saat arayla mı olsa acabaAynen bende evlendigim ay hamile kaldim.cevremdekilerde hep bu şekilde hamile kaldi.ben 2 ay sora igneyle tedaviye baslayinca tabi rahim filminde problem cikmazsa 1gun arayla ama günde 3 saat arayla 2 sefer iliskiyi denicem.
Şimdiden başladı aksilikGünaydın canıım :)