- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #4.501
Ne çok ortak yönümüz cıktı desene :))) ve ayrıca indre cok cocuk sevdam bu yuzdenValla ben de canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çok ortak yönümüz cıktı desene :))) ve ayrıca indre cok cocuk sevdam bu yuzdenValla ben de canım :)
Mutlaka vardır içerde ama riske atmiyim diyosan değerlendir gitsin bugünü de :)Ay ne biliyim ya riske etmek istemiyom kalmismidirki
Evet maşallah ne çok ortak yönümüz var :) ben de çocukları inanılmaz seviyorum, Allahım nasip etse de en az iki çocuk istiyorum, hatta 3 de olur benim için :) bu arada yaşın kaç canımNe çok ortak yönümüz cıktı desene :))) ve ayrıca indre cok cocuk sevdam bu yuzden
27 kuzum ne güzel rabbim nasip eder inşallah çifter çifterEvet maşallah ne çok ortak yönümüz var :) ben de çocukları inanılmaz seviyorum, Allahım nasip etse de en az iki çocuk istiyorum, hatta 3 de olur benim için :) bu arada yaşın kaç canım
Amin amiiin. Ay maşallah sana ya genç yaşında 3 çocuğun var ne güzel canım. Ben de 26 yaşındayım ama daha ilkinin bile gelmesini bekliyoz27 kuzum ne güzel rabbim nasip eder inşallah çifter çifter
Nasip insallah seninkide bekletmez bu ay gelir bebisinAmin amiiin. Ay maşallah sana ya genç yaşında 3 çocuğun var ne güzel canım. Ben de 26 yaşındayım ama daha ilkinin bile gelmesini bekliyoz
Aa kizlar hepimiz tek cocuguz sasirdim etrafimda hic yok desem yeri:)) neguzel bulmusiz birbirimizi
Sen yine iyisin ben varim:)) 27 de anne olmak istemstim hep nasip olmadi nese olsnda artk bisiye taklmiyorm pespese planliyorm zatn olmuyo yaAmin amiiin. Ay maşallah sana ya genç yaşında 3 çocuğun var ne güzel canım. Ben de 26 yaşındayım ama daha ilkinin bile gelmesini bekliyoz
Ne yalniz kalmasi kuzum bizlerde daha tik yok malesef ve umutda yok regl oldm yazilari hep. Ins guzel haberleride bir bir duyacagiz seni yalnz birakmayiz snden duyucaz blki ilk guzel haberiInsallah canim yoksa sadece ben kalicam buralarda yapayanliz
Ne yalniz kalmasi kuzum bizlerde daha tik yok malesef ve umutda yok regl oldm yazilari hep. Ins guzel haberleride bir bir duyacagiz seni yalnz birakmayiz snden duyucaz blki ilk guzel haberi
Sen yine iyisin ben varim:)) 27 de anne olmak istemstim hep nasip olmadi nese olsnda artk bisiye taklmiyorm pespese planliyorm zatn olmuyo ya
Aa kizlar hepimiz tek cocuguz sasirdim etrafimda hic yok desem yeri:)) neguzel bulmusiz birbirimizi
Ne yalniz kalmasi kuzum bizlerde daha tik yok malesef ve umutda yok regl oldm yazilari hep. Ins guzel haberleride bir bir duyacagiz seni yalnz birakmayiz snden duyucaz blki ilk guzel haberi
bana da ole diyen çok. :)Ayni sorun bizde okula başlayinca basladi ne yapacagimi sasirdim inan.birde söyle bir durum var bütun cocuklar yaramazlik yapiyor benim oglum yapinca hemen kardeşi yoktu degilmi diye o konuya bagliyorlar.Allah yardimcimiz olsun
Ben de 34 üm, 1 yıllık evliyim, 1 tane olsa yeter diyorum ben de ama yok olmuyorKizlar ben 34 üm daha 1 taneyi zar zor becerebildim...yaşta okadar cok önemli ki ... oyüzden pek umutlu degilim
valla süpersin :) :) :)Günaydin canimcim engelle görmezden gel diye bir secenek var kendini yirtsada artik yazdiklarini görmüyorum.kapasite meselesi sonucta... Allah akil fikir versin...insallah guzel haberlerini aliriz
bana da soldan soldan geliyor. hayırlısı.Günaydıııın :) ben iyiyim canım ama yarım saattir sağ kasıkta ağrılar girip çıkıyo, galiba iğne etkisini gösteriyo yavaş yavaş. Sen nasılsın durumlar nasıl
yaa herkes böyle cevaplasa soramazlar zaten. karşılarında ıkına sıkıla durunca bi de keyif alıyorlar sanki... en iyisini demissin.Kahyasimisin sen de.... ne aptal insanlar var ...insanlarin derdini paylascaklarina tuz basıyorlar... gecende bende birine sorunca kısırım ben kısır dedim...en azından birdaha sormaz.bir kürek alican vuracan agizlarina..ayyyyy sinir oldum genee
Amin kuzum inşallah yaNasip insallah seninkide bekletmez bu ay gelir bebisin
Aslında iyiye işaret canım. Aman çatlasınlar da bebişler de bir an önce tutunsun :)bana da soldan soldan geliyor. hayırlısı.