- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.501
Kız vallahi bak görceksin 2-3 tane yumurtan var eminim. Ben klomeni kullanırken hiçbir şey hissetmedim, doktor söyleyince öğrendim yumurtalarımı. Sakın olumsuz düşünme, zaten yarın söyliyceksin bize kaç yumurtan olduğunu :)Hastaneler 12 ye kadar acik sakın kacirma.. :)) benimde 11 de randevum ama umudum yok...gecen ay yumurtalarin büyüdügünu hissetmistim bu ay tık yok.
Kız vallahi bak görceksin 2-3 tane yumurtan var eminim. Ben klomeni kullanırken hiçbir şey hissetmedim, doktor söyleyince öğrendim yumurtalarımı. Sakın olumsuz düşünme, zaten yarın söyliyceksin bize kaç yumurtan olduğunu :)
Amiiin canım inşallah artık bu ay başarıcaz. Yeni umutlarla bu yeni döngü hepimize bebişler getirsin inşallah, çok dua ediyorummAgzın bal yesin kuzum ya... bu ay hepimiz hamile kalalimda bir offf çekelim
Bence de yumurtalar büyümüştür kesin, benimde çok ağrım olmadı öyle ama doktor şaşırdı kontrolde, tek yumurtalıktan 3yumurta olmuş. Yarın haber ver bizeBenimde gecen ay cok büyüdü kasıklarım patlicak sandim. Bu ayda tik yok gelusmedi sanirim
Bence de yumurtalar büyümüştür kesin, benimde çok ağrım olmadı öyle ama doktor şaşırdı kontrolde, tek yumurtalıktan 3yumurta olmuş. Yarın haber ver bize
13. Gunde belli olur büyük ihtimalle. Benim negatifti.İğneden sonra 13.gündeyim heryerim agrıyo test yapsam pozitif çıkar mı
Bende yapıyim da en azından ümitle beklemiyim sagol cnm13. Gunde belli olur büyük ihtimalle. Benim negatifti.
İşte artık yarın iğneden sonraki 11.günHaber vermem mi hic.senin bugün kacinci gunün
Benim de 13.gün negatifti, zaten bi daha yapmadım ve regl oldum13. Gunde belli olur büyük ihtimalle. Benim negatifti.
Seninde imtihanın bu demek ki. Tıbbi bi sebep var mı canımHamile haberi duyunca sevinemiyom bilee arkadaşım hamileymiş, 4 yıldır bikere bile hamile kalamadım içim sızlıyo artıkk sabah beri aglıyom tutamıyom. Napcamm ben ya
Denedim canımda içemedim istifra ettim. Pko ömür boyu geçmiyır diye biliyorumPko ya soğan kürü çok iyi geliyor bende de vardı yaptım geçti.
İşte artık yarın iğneden sonraki 11.gün
İnşallah ama pek umudum yok nedense.. belim karnım heryerim ağrıyor göğüslerde başladı bugün, onlar acımayınca bi umutlanmıştım diğer aylardan farklı olduğu için. Nasipİnsallah senden bari iyi haber gelir innnşallahhh
Yok canım sebepsizz anne olmak nasip işiymiş kesinlikle bide en çok istediğinle imtihan olursun diyolar ya çok doğru allahtam eşim çok destek bana psikoloğum gibi bi kere bile niye olmuyo olacak yada kötü bişe duymadım aksine beni mutlu etmenin peşinde kampa götürcek beni doğa deniz iyi gelir diyo çok şükür öylee işte imtihan yaniSeninde imtihanın bu demek ki. Tıbbi bi sebep var mı canım
Sen test yapmadın mı hala?Yok canım sebepsizz anne olmak nasip işiymiş kesinlikle bide en çok istediğinle imtihan olursun diyolar ya çok doğru allahtam eşim çok destek bana psikoloğum gibi bi kere bile niye olmuyo olacak yada kötü bişe duymadım aksine beni mutlu etmenin peşinde kampa götürcek beni doğa deniz iyi gelir diyo çok şükür öylee işte imtihan yani