- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.241
Elinde değil ki insanınistemiyorum artık uğraşmayacağım daha fazla
Çok üzüldüm canım. Ama en azından netlik kazandı durum, şimdi yeni bi ay her şey daha güzel olabilir. Üzülme demek istemiyorum mümkün değil ama yıpratma kendini, yeni döneme daha umutla başlaKızlar sonucum 0,43 çok üzgünüm((
Ben de yaptırdım. 0.59 benim de. Dr a haber verdim, kanamam var, değerim de böyle diye. Muayeneye çağırdı. Bakalim ne dicekKızlar sonucum 0,43 çok üzgünüm((
Kesinlikle cok dogru. Iki gün önceye göre daha iyi hissediyorum şuan netlestigi icin.Çok üzüldüm canım. Ama en azından netlik kazandı durum, şimdi yeni bi ay her şey daha güzel olabilir. Üzülme demek istemiyorum mümkün değil ama yıpratma kendini, yeni döneme daha umutla başla
Ben de yaptırdım. 0.59 benim de. Dr a haber verdim, kanamam var, değerim de böyle diye. Muayeneye çağırdı. Bakalim ne dicek
Bak gör en az 3 tane yumurtan olcak :) bence işe yarıyo bu çörek otu bal tarçın karışımıSabah corek otu bal tarcin yedim.bugün 4.gunüm klomenle kasiklarim agrimaya basladi.sanirim haraketlenme var.pazartesi kontrol var inşallah en azindan 1 tane gelisir.bu 2. Kullanim .oturup vücudumu dinlemekten yoruldum.
Çünkü belirsizlik insan ömründen ömür götürüyo. Sonuç kötü olsa bile bilmek ona göre yola devam etmek daha iyiKesinlikle cok dogru. Iki gün önceye göre daha iyi hissediyorum şuan netlestigi icin.
Bak gör en az 3 tane yumurtan olcak :) bence işe yarıyo bu çörek otu bal tarçın karışımı
Neden 1 yıl bekleyecekmişsin ki?canim 4 senedir olmadigini biliyo benim adetlerim bitmiyodu ara kanamada oluyodum 10 gun temiz kaliyodum ondada ara kanama oluyodum. yani kanama varken nasil sey olsun tobe nasil hamile kaliyim. artik dedim notunu aldi . ilac tedavisiyle iki kez operasyon gecirdim duzeldim sukur. 6 ay hormonlardan dolayi korun dedi. simdi 1 sene bekle diyo bende 33 oldum neyapcagimi sasirdim gencsin Allah verirse olur diyo orasi oyle canimda tabiki tobe Hasa . nebilim neyapcami sasirfim. 10 senelik evliyim . 8 yasinda cocugum iste
Olucak hayırlısıyla inşallah canımInsallah canimya...bu ayda olmazsa dojtor ara vercek.
Çünkü belirsizlik insan ömründen ömür götürüyo. Sonuç kötü olsa bile bilmek ona göre yola devam etmek daha iyi
Cok doğru ama insan dayanamiyo. 12. Gun silik milik bisey gormeye calisiyoBen test sonucuna kadar resmen sirtimda bir kamyon vardi.test sonucunu gorünce elbetteki üzüldüm ama aradan yarim saat gecti rahatlik hissettim.oyüzden tavsiyem 14.gün kan testi yaptirmak.
Ben hiç test yapmıyorum. 13.gün yaptım negatifti. Bugün 15.gün, adeti bekliyorum inşallah gelmez tabi. 3-4 gün kaldı bakalımBen test sonucuna kadar resmen sirtimda bir kamyon vardi.test sonucunu gorünce elbetteki üzüldüm ama aradan yarim saat gecti rahatlik hissettim.oyüzden tavsiyem 14.gün kan testi yaptirmak.
Olucak hayırlısıyla inşallah canım
Ben hiç test yapmıyorum. 13.gün yaptım negatifti. Bugün 15.gün, adeti bekliyorum inşallah gelmez tabi. 3-4 gün kaldı bakalım
Hey maşallah. Kimisi de işte maşallah hiç uğraşmadan hamile kalıyoDün geçen gün anneme gittim.karsi komsunun hamile oldugunu söyledi.5.kez....kadin bütün hamikeliklerini 2 veya 3 ayda farkediyor.45kg kendisi..biz anlamiyoruz bile hamile oldugunu.arada dogum yaptim diye cikıp geliyor.bizde ugrasip duruyoruz
Cok doğru ama insan dayanamiyo. 12. Gun silik milik bisey gormeye calisiyo
İnşallah kuzum ya, inşallah bi mucize olurInsallah olmaz ya...senden bari iyi haber gelsin...pazartesi guzel haberlerini bekliyoruz
Hey maşallah. Kimisi de işte maşallah hiç uğraşmadan hamile kalıyo