• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Masalzade ya kuzum benim sabahtan beri 3. Oldu bıçak saplanıyor gibi adet olacakmışım gibi bi anda ağrı acı giriyor 1dk sonra geçiyorr terliyorum bi de sende de böyle mi oluyo

Ayy aynıyız kuzum ya biz de 1.5yıldır deniyoruz.. ve insan yıpranıyor artık. Tabiki her nasip vaktine esirdir. Rabbim neylerse güzel eyler ama sürekli bunu düşünmek yıpratıyor bizi😔 Rabbim doldursun bian önce kucağımızı. Hayırlı evlatlar nasip etsin 2mizede tüm isteyenlerede inşallah🙏🏼
Amin kuzucum 🙏yine olmazsa bu ay ya 1 kez daha denenecek igne ya da rahim filmi cekilecek sana doktorun birswy dedi mi olmazsa sunu yapacagiz falan diye

Amin kuzucum 🙏yine olmazsa bu ay ya 1 kez daha denenecek igne ya da rahim filmi cekilecek sana doktorun birswy dedi mi olmazsa sunu yapacagiz falan diye
Yok kuzum tedavi söylemedi hatta dediki 3 ay kendi haline bırakalım olmazsa 3ay sonra görüşelim dedi ama ben sanırım eğer adet olursam aşılamaya geçmek istycm artık

Yok kuzum tedavi söylemedi hatta dediki 3 ay kendi haline bırakalım olmazsa 3ay sonra görüşelim dedi ama ben sanırım eğer adet olursam aşılamaya geçmek istycm artık
Nerde doktora gidiyorsun kuzum hangi sehirde benim doktoruma cok benziyor ben klomen kullandim 3ay kendi haline kaldim simdi igne arti catlatma ignesi yapildi

Ben sakarya da beyhekime gidiyorum kuzum
Kuzum bak aynı bu arkadaşın tarif ettiği gibii sancımm çok şiddetli oluyo ama kısa sürüyor. Ayy lütfen geblikten olsunnn

Eklentiler

• 9FF21725-70A3-4A47-A3FF-42C146694BE0.png
    9FF21725-70A3-4A47-A3FF-42C146694BE0.png
    306,6 KB · Görüntüleme: 101
M Masalzade kuzum bi de üşütmüş olmam imkansız iğneden sonra o kadar dikkat ettim ki özellikle tulukla uyuyorum her gece dışarı çıkarken 3kat çorap falan giyiyorum düşün

Back