• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 22martta igne yaptim kendime ne zaman yapicaksin testi? Ben cokta umitli deyilim degerlendirmeyi iyi yapamadim igneden onceki gece birde igneden 2gun sonra oldu. Napsam test yapsammi
Doktorum 14 gün bekle dedi ilk 36, 40 saat değerlendirmek lazımmıs nasip beklıyorum test yapma yanılırsın beklememız lazım

ka
Canım bende var ya ama iğneye bağlıyorum tüm belirtileri. İlk 3 gün kasık ağrılarım oldu sonra ara ara giren ani harekette batan kasık ağrılarım oluyo. Yine 2-3 gündür zaman zaman adet olacakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor. Beyaz Akıntım çok var, çok nadir sarı oluyor 2gündür ani ateş basması yaşıyorum. Hemde 2dk önce üşürken bi yanda yanıyorum🤣 bide yine 2 gündür çok susuyorum 5dk da bi susuyorum resmen. Hormon ilaçları mahvetti sanırım😂 iğneyi olduğum günden beri de şişkinlik ve afedersiniz gazım eksik olmadı. Sende ne var ne yok canım? Bu arada test yapmaya başladım bugün silikleştiğini görmek istediğim için ne zaman iğnenin etkisi geçecek diye😂 ay bu aydan çok umutluyum neden acaba😂 17 ay sonunda Rabbim hepimizin tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşllah🙏🏼🙏🏼
Kasık ve bel ağrısı oldu bende de ama iğne etkisidir diye heyecanlanmıyorum ☺️

kızlar bnde 22 martta iğne vuruldum bugun 8 gün sabırsızlanıyorum doktorum 12 .gün test yapabilirsin dedi ilk iğne vuruluşum 6 aydır deniyoruz insallah hamişş kalırız canlar :(

kızlar bnde 22 martta iğne vuruldum bugun 8 gün sabırsızlanıyorum doktorum 12 .gün test yapabilirsin dedi ilk iğne vuruluşum 6 aydır deniyoruz insallah hamişş kalırız canlar :KK43:
İnş hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 14 gün sonra herkes sonucu yaZsın😇

Selam kızlar benimde bu ay ikinci otrivelle + femara kullanışım bat 22 nisan inşallah nisan bize bekledigimiz güzel mucizeyi verir 😍

Back