• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buarada kizlar sunu soylemek isterim ovitrelle ignesi hcg hormonudur. Ignenin etkisi 14gun suruyor. Hamilelik testinizi igneden 14 gun gectikten sonra yapin asil dogru sonuc 14gun sonra cikiyormus doktorumun bilgisiyle anlattim

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
CNim adet gununde tekrar yap acele etme sabir 14gun sonra test yapin dior doktor

Senin sonuc isallah umdugun gibi olur💌yapsana bi testTest
test almıyorum açıkçası. o kadar çok yapıp hayal kırıklığı yaşadım ki direkt doktora gitmeyi düşünüyorum. dayanabilirsem tabi.

peki belirtin var mıydı farklı olarak. benim iğneden sonra ilk ilişkiyle birlikte göğüs ağrım başladı ve henüz geçmedi ağrısı gece uyurken uykudan uyandırıyor bazen. ilk hafta kasık ağrım da çok oldu ama şu anda nadiren olup geçiyor . bir de akıntım var. onun dışında bişeyim yok gibi.

Arada bi kasiklarimda batma oldu canim boyle nerdeyse var gibi bile hissettim esim iliski istedi var hissettigim icin geri cevirdim bisey olur diye sonra dedim test yapayimda netlessin bi baktim kocaman negatif. Evet tam bi hayalkirikligi. Artik psikolojimede guvenmiycem cidden. Ama onceden bilmek insana dusunme firsati sagliyo iste simdi ne yapsam filan tekrar planliosun digerturlu yoksada hicbisi dusunmeden bos hayallerle adet olana kadar bekliosun tam olarak bunu yasadim canim.

Ilk deneyisimdi klomeni belki buyuzden cok umitlendim. Sendemi benim gibi ilk kez klomen kullandin.?
test almıyorum açıkçası. o kadar çok yapıp hayal kırıklığı yaşadım ki direkt doktora gitmeyi düşünüyorum. dayanabilirsem tabi.

peki belirtin var mıydı farklı olarak. benim iğneden sonra ilk ilişkiyle birlikte göğüs ağrım başladı ve henüz geçmedi ağrısı gece uyurken uykudan uyandırıyor bazen. ilk hafta kasık ağrım da çok oldu ama şu anda nadiren olup geçiyor . bir de akıntım var. onun dışında bişeyim yok gibi.

Ilk deneyisimdi klomeni belki buyuzden cok umitlendim. Sendemi benim gibi ilk kez klomen kullandin.?
maalesef benim üçüncü denemem. daha önce iki defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, fakat olmadı. şu anda da femara ve çatlatma iğnesi denedi doktorum ve sanırım son denemem. aşılama olacak bu defa da olmazsa. 2 sene önce kürtaj oldum ben zaten ondan sonra da olmadı bir türlü. bekliyoruz. vardır diyorum bunda da bir hayır.

maalesef benim üçüncü denemem. daha önce iki defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, fakat olmadı. şu anda da femara ve çatlatma iğnesi denedi doktorum ve sanırım son denemem. aşılama olacak bu defa da olmazsa. 2 sene önce kürtaj oldum ben zaten ondan sonra da olmadı bir türlü. bekliyoruz. vardır diyorum bunda da bir hayır.
Gecmis olsun arkadasim evet elbette vardir bir hayir. Bende klomene inancimi kaybettim ama klomenle ikizi olanlar bile var isallah bizede kismet olur kuzum uuzme kendini, geciktiriyorsa guzellestiriordur derler ..

Benim de 3.deneme aynıyız 2 kez klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi iğneyi 17 martta yaptrdm bekliyorum hiçbir belirti yok bakalm Allah'tan hayırlısı 🤷🏻‍♀️🤗

Bende 22 Mart’ta oldum ovitrella çatlatma iğnesi bel ağrım cok oluyor sizlerde nası oldu beklemek cok zor ya

Arkadaşlar merhaba 18 martta regli oldum. 3.gün de klomen içmeye başladım. 5 günlük klomen sonrası 6.gün doktora gittim. Reglim biteli henüz 2 gün olmuşken yumurtalıklarımın 16,5 mm olduğunu öğrendim. Ve yarın çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktorum. Bı kadar erken büyümesi ve iğne olmam doğru mu ? Normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim 😍🙏🏻

Bende 22 Mart’ta oldum ovitrella çatlatma iğnesi bel ağrım cok oluyor sizlerde nası oldu beklemek cok zor ya
Bende 22martta igne yaptim kendime ne zaman yapicaksin testi? Ben cokta umitli deyilim degerlendirmeyi iyi yapamadim igneden onceki gece birde igneden 2gun sonra oldu. Napsam test yapsammi

Back