- 20 Ocak 2020
- 3.440
- 1.452
- 133
- 31
Kısmette varsa neden olmasınEşimle konuştuk zaten o da dikkat ederiz dedi. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısmette varsa neden olmasınEşimle konuştuk zaten o da dikkat ederiz dedi. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Çizgi var gibi duruyor ama yarın da Bi kan testi verin en doğru sonuç orda çıkarEki Görüntüle 2828413 merhaba ben de 6 nisanda catlatma ignesi oldum bugun 12. Gunum silik cizgi varmi acaba? Cuma gunu kan testim 2.31 cikmisti
Bu aksam kan testi yaptircam. Cuma 2.31 di kesin negatif mi demek o sonucÇizgi var gibi duruyor ama yarın da Bi kan testi verin en doğru sonuç orda çıkar
Cuma gününki negatif evet 5 üstü gebelik oluyor ama yükselmiş olabilir İnş güzel haberler alırsınızBu aksam kan testi yaptircam. Cuma 2.31 di kesin negatif mi demek o sonuc![]()
Cok tesekkur edrrim insallah hrpimiz hayirli olumlu sonuclar alirizCuma gününki negatif evet 5 üstü gebelik oluyor ama yükselmiş olabilir İnş güzel haberler alırsınız
Mustafa taş canım sende mi kayseriDoktorunuzun adi nedir acaba?
Evet ben de kayserideyim. Arkadasim zerrin hanimi onerdi ben direkt googledan yazdim ve zerrin ozkececi cikti ona gidiyorum simdilikMustafa taş canım sende mi kayseri
İnş canım yaptırdın mı kan testiniCok tesekkur edrrim insallah hrpimiz hayirli olumlu sonuclar aliriz
Saat 5 i bekliyorum sahurdan sonra gidecegim ama adet olcakmisim gibi ageiyor karnim bugun igne gunununsayarak 14. Gun:/İnş canım yaptırdın mı kan testini
Evet pozitif canım gözünüz aydın darısı da bizlerin başınaGunaydinn acayip adet sancisi gibi sancim var sabah kan testi yaptirdim 27 cikmis pozitif dimi cok heyecanlandimmmm
Insallah cok dus ettim ediyorum herkes icin gonlunuzce tez zamanda Hayırlı haberler alin insallahEvet pozitif canım gözünüz aydın darısı da bizlerin başına![]()
Adet sancısı normal diyorlar ama doktora sorun zaten bir süre kan değerinize baktırırsınız artışı görmek içinSaat 5 i bekliyorum sahurdan sonra gidecegim ama adet olcakmisim gibi ageiyor karnim bugun igne gunununsayarak 14. Gun:/
Sağol canım inşInsallah cok dus ettim ediyorum herkes icin gonlunuzce tez zamanda Hayırlı haberler alin insallah
12-14 gün sonra kimi sayıyor kimi saymıyorMerhaba kızlar iğneden kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor? İğne gününü de dahil edecek miyiz acaba ?
Bazen doğru çıkabiliyor 10. Gün yapılan test ama 2 gün sonra yine tekrarlayın koyulaşırsa vardır İnşBugün 10. Gün iğneyi yapalı yaptım ama erken mi davrandım bilemiyorum iğnenin etkisi midir?
Yarın yine yapıcamBazen doğru çıkabiliyor 10. Gün yapılan test ama 2 gün sonra yine tekrarlayın koyulaşırsa vardır İnş