Aynen bekleyin erken daha 8 ay önce 24 haftalık kaybım olduğu için her denemede moralim bozuluyor başa dönüyorum bu ay iğneden dolayı biraz daha beklentim fazlaydı geçen sefer ilk denemede tutmuştu bu sefer tutmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bekleyin erken daha 8 ay önce 24 haftalık kaybım olduğu için her denemede moralim bozuluyor başa dönüyorum bu ay iğneden dolayı biraz daha beklentim fazlaydı geçen sefer ilk denemede tutmuştu bu sefer tutmadı
Aynen insan çok stres yapıyor hele ki herşey saatli yapılırken İnş tez vakitte daha fazla bekletmeden nasip olurstres yapıyoruz biraz oluruna bırakıp rahat olmak gerekiyor bizimkisi görev gibi resmen zorunlu yapıyormuşsun gibi ... Allahım bir an önce bizlerede nasip etsin hayırlısıyla bu ramazan mübarek günde herkesin gönlündeki versin
![]()
Ben de regl oldum olmadı maalesef benim de ☹Aynen insan çok stres yapıyor hele ki herşey saatli yapılırken İnş tez vakitte daha fazla bekletmeden nasip olur
Canım bence 14. Günü bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın inşallah vardırKızlar 11. Günüm bugün test yaptım negatifadet günüm pazartesi kan testi yaptirsam belli olur mu bebek olup olmadığı cok merak ediyorum ve cok sabirsizim göğüslerimde aşırı hassasiyet ve koyulaşma var damarlarimda ilk defa bu kadar belirgin ve cok halsizim
sayılı gun çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor
İnşallah hayırlısıyla vardır 2 gün gecmiyor stres oldumCanım bence 14. Günü bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın inşallah vardir
Benim bi hafta var daha aşırı stresli durumlar bunlarİnşallah hayırlısıyla vardır 2 gün gecmiyor stres oldum![]()
İnsan beklerken daha stres yapıyor. Rabbim hayırlısıyla bize de nasip eylesinBenim bi hafta var daha aşırı stresli durumlar bunlarbugün yürüyüşten sonra çok yoğun sarı akıntı geldi ilk defa böyle bişey yaşadım her türlü belirtiyi yaşıyorum ama hala yok
![]()
Amin cümlemize inşallahİnsan beklerken daha stres yapıyor. Rabbim hayırlısıyla bize de nasip eylesin![]()
Test oldunmu canımAynen insan çok stres yapıyor hele ki herşey saatli yapılırken İnş tez vakitte daha fazla bekletmeden nasip olur
İnş bu ay olur ben tekrar başladım ama sorun eşimde galiba 3 yumurta çatlamış 1 tanesi kist olmuş eşimden sperm testi istedi geçen sene pek iyi değildi durumu macunla düzeltmiştik çocuk olmuştu onu da kucağımıza almak nasip olmadıBen de regl oldum olmadı maalesef benim de ☹
Ne testi? Test yapmadan direkt tedaviye başlıyor doktorlar ya en son 1 sene önce yapıldı bana hormon testleri Bi de doğum üstünden 1 sene geçmeden hormon testleri yanıltıcı oluyormuş ondan istemediler galiba eşim test verecek bu haftaTest oldunmu canım
Biz eşimle korona olduk yatıyoruz yatak döşek valla bir de bu ilaçlardan bir hafta sonra ilişki olmalıymış ve korunmak gerekliymiş ilaçların yan etkisi yüksek anlayacağınız. Hayırlısı olsun diyoruz. Benim ilk denememdi ama Allah size sabır versin insan gerçekten çok üzülüyor çok kötü hissettim kendimi daha ilk seferden. Allah yardımcımız olsun.İnş bu ay olur ben tekrar başladım ama sorun eşimde galiba 3 yumurta çatlamış 1 tanesi kist olmuş eşimden sperm testi istedi geçen sene pek iyi değildi durumu macunla düzeltmiştik çocuk olmuştu onu da kucağımıza almak nasip olmadıtekrar herşey başa sardı
Aynen canım olmadıkça umutta kalmıyor ben korona olanlar 1 ay korunması gerekiyor diye biliyorum hatta dün Bi doktor canlı yayında söyledi bi de çok ağır değilseniz ilaç kullanmayın derimBiz eşimle korona olduk yatıyoruz yatak döşek valla bir de bu ilaçlardan bir hafta sonra ilişki olmalıymış ve korunmak gerekliymiş ilaçların yan etkisi yüksek anlayacağınız. Hayırlısı olsun diyoruz. Benim ilk denememdi ama Allah size sabır versin insan gerçekten çok üzülüyor çok kötü hissettim kendimi daha ilk seferden. Allah yardımcımız olsun.![]()
Aynen canım olmadıkça umutta kalmıyor ben korona olanlar 1 ay korunması gerekiyor diye biliyorum hatta dün Bi doktor canlı yayında söyledi bi de çok ağır değilseniz ilaç kullanmayın derim
O zaman bu ay bebek olmamasına dikkat edin çünkü zararlıymış ilaçlar tabii olacaksa önüne geçemezsiniz ama ben dün yayında öyle duydumEşim ilaçlarla atlattı hemen o yüzden ben de kullanıyorum kayınpederde sağlık görevlisi o da kullanmamızı söylüyor. Nasıl olacak hiç bilmiyorum valla.
O zaman bu ay bebek olmamasına dikkat edin çünkü zararlıymış ilaçlar tabii olacaksa önüne geçemezsiniz ama ben dün yayında öyle duydum
Doktorunuzun adi nedir acaba?Kayseri acıbadem hastanesi kuzum sen kime gidiyorsun