• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar çatlatma iğnesi sonrası 13.gun gebelik testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen varmı lütfen cevap verin :KK43:
benim de 13. gün negatifti sonrasında da pozitife dönmedi malesef. sen yine umudunu kaybetme ama 12. günden sonra negatife dönmesi zor. geç döllenme olduysa belki olabilir

Kan verdin mi canim nasilsin ben adet olcam goguslerimin hassasiyeti falan kayboldu
Kuzum hayır vermedim daha 2saate falan vermiş olurum. Benimde ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyo herhalde adete döncek ama hiç ağrım kasık ağrım yok bel ve sırt ağrım var🤷🏼‍♀️
Seniin adet olman imkansız kuzum ya kabul et gebesinnnn inan artık😍🥰

Kuzum hayır vermedim daha 2saate falan vermiş olurum. Benimde ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyo herhalde adete döncek ama hiç ağrım kasık ağrım yok bel ve sırt ağrım var🤷🏼‍♀️
Seniin adet olman imkansız kuzum ya kabul et gebesinnnn inan artık😍🥰
Yok kuzum cidden ah keske muciz3 olsa dedigjn gibi olsa 🥰🙏aglicam resmen o denli dustum insallah senle seviniriz🎈

Yok kuzum cidden ah keske muciz3 olsa dedigjn gibi olsa 🥰🙏aglicam resmen o denli dustum insallah senle seviniriz🎈
Kuzum benim sevinmem imkasız gibi, testlerim negatif... senin pozitif ihtimalin var. Yarın doğum günüm ve şimdi kim ne hediye alırsa alsın eskisi kadar mutlu etmyck. Hediyem olck diye düşünmüştüm ama nasip değilmiş

Kuzum benim sevinmem imkasız gibi, testlerim negatif... senin pozitif ihtimalin var. Yarın doğum günüm ve şimdi kim ne hediye alırsa alsın eskisi kadar mutlu etmyck. Hediyem olck diye düşünmüştüm ama nasip değilmiş
Ama adet dw olmuyorsun kuzum lekelenmelerin var belki ttestlerde cikmiyordur 🌸eger aksi bir durum olursa da sen ii olmassan pskljin saglam olmazsa bebis hic olmaz uzul ama sonra toparlan kuzum🎈hem bence yarinin keyfini cikar bu ay olmazsa birdahaki ay olur ben de uzuluyorum ama bizim de sinavimiz bu demek ki dua etmekten baska caremiz yok

Ama adet dw olmuyorsun kuzum lekelenmelerin var belki ttestlerde cikmiyordur 🌸eger aksi bir durum olursa da sen ii olmassan pskljin saglam olmazsa bebis hic olmaz uzul ama sonra toparlan kuzum🎈hem bence yarinin keyfini cikar bu ay olmazsa birdahaki ay olur ben de uzuluyorum ama bizim de sinavimiz bu demek ki dua etmekten baska caremiz yok
Kuzun kan verdim negatif😔

Olsun canim benim hiz uzulme rabbim dogru zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin 🤲
Amin canım inşallah 🤍🤍 sen napıyosun yaptın mı test bugün koyulaşma var mı? Bu arada bende artık siteye falan girmycm bi müddet. Biraz kafamı uzaklaştırmam lazım sanırım😔

Amin canım inşallah 🤍🤍 sen napıyosun yaptın mı test bugün koyulaşma var mı? Bu arada bende artık siteye falan girmycm bi müddet. Biraz kafamı uzaklaştırmam lazım sanırım😔
Yok kuzucum yapmadim ben sen kendini iyi hissedince konusuruz yine ne iyi gelirse oyle yap canim tanistigima memnun oldum ve sakin uzulme veeeeeee dogum gunun kutlu olsun mumlarini uglerken dilek tutmayi unutma ve kendine dikkat et💐🎂🌸🎈

Merhaba ben 7 mart adet tarihim 16 mart çatlatma iğnesi vuruldum 25 martta kontrole gittiğimde doktorum yumurta çatşamış dedi 20 mart'ta test sonucum 1.81 çıktı Dr. Bekle tekrar yap dedi bugün iğnenin 20.günü Nisan 7 bat tarihim ama regl ile ilgili hiçbir belirti yok acaba gebelik olmuşmu dur bugü kan verdim sonuç yarın çıkacak benim gibi olup hamile kalan varmı

Merhabalar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 8.günüm bugün benim yumurtam geç geliştiği için normal yumurtlama tarihinden sonra iğne oldum ve adetime 3 gün var şimdi ben adet tarihim geçince mi test yaptırmalıyım yoksa 14. Günde mi

Yok kuzucum yapmadim ben sen kendini iyi hissedince konusuruz yine ne iyi gelirse oyle yap canim tanistigima memnun oldum ve sakin uzulme veeeeeee dogum gunun kutlu olsun mumlarini uglerken dilek tutmayi unutma ve kendine dikkat et💐🎂🌸🎈
Kuzum benim çokk teşekkür ederimmm Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin sanada çok dua ediyorum🙏🏼 Senin güzel haberlerini bekliyorum senden güzel haber alana kadar girip bakacağım😍 çok güzel haberler ver bana

Kuzum benim çokk teşekkür ederimmm Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin sanada çok dua ediyorum🙏🏼 Senin güzel haberlerini bekliyorum senden güzel haber alana kadar girip bakacağım😍 çok güzel haberler ver bana
Canim benim insallahhhh🙏🙏🙏Ben de tesekkur ederim kuzucum bu guzel kalbin ve dusuncelerin icin🥰

bugün iğnenin 7. günü ve hala test yapmadım açıkçası korkuyorum o yüzden test almıyorum bile. kasık ve göğüs agrım devam ediyo fakat yine de cesaret edemiyorum.
Test yapıcaksan 14. Yada 15. Günde yap canım kesin ve net sonuç alırsın bnim öyle olmuştu öncesinde hiç yapmadım yanlış çıkma ihtimali yüksek oluyor çünkü

Canım bütün mesajlarınızı okudum. Doğum günün kutlu olsun inşallah bu ay Allahın sana hediyesi sağlıklı bir hamileliğin ve bebegin olsun. 💕

Back