- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Yok kuzum kan vercem doktora gitmycm. Kan sonucu çıkınca arycm doktoruYarin gideceksin dimi doktora kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum kan vercem doktora gitmycm. Kan sonucu çıkınca arycm doktoruYarin gideceksin dimi doktora kuzum
Anladim kuzum insallah guzel haberler cikarYok kuzum kan vercem doktora gitmycm. Kan sonucu çıkınca arycm doktoru
benim de 13. gün negatifti sonrasında da pozitife dönmedi malesef. sen yine umudunu kaybetme ama 12. günden sonra negatife dönmesi zor. geç döllenme olduysa belki olabilirMerhabalar çatlatma iğnesi sonrası 13.gun gebelik testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen varmı lütfen cevap verin![]()
Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürümbenim de 13. gün negatifti sonrasında da pozitife dönmedi malesef. sen yine umudunu kaybetme ama 12. günden sonra negatife dönmesi zor. geç döllenme olduysa belki olabilir
Kan verdin mi canim nasilsin ben adet olcam goguslerimin hassasiyeti falan kaybolduYok kuzum kan vercem doktora gitmycm. Kan sonucu çıkınca arycm doktoru
Kuzum hayır vermedim daha 2saate falan vermiş olurum. Benimde ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyo herhalde adete döncek ama hiç ağrım kasık ağrım yok bel ve sırt ağrım varKan verdin mi canim nasilsin ben adet olcam goguslerimin hassasiyeti falan kayboldu
Yok kuzum cidden ah keske muciz3 olsa dedigjn gibi olsaKuzum hayır vermedim daha 2saate falan vermiş olurum. Benimde ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyo herhalde adete döncek ama hiç ağrım kasık ağrım yok bel ve sırt ağrım var
Seniin adet olman imkansız kuzum ya kabul et gebesinnnn inan artık![]()
Kuzum benim sevinmem imkasız gibi, testlerim negatif... senin pozitif ihtimalin var. Yarın doğum günüm ve şimdi kim ne hediye alırsa alsın eskisi kadar mutlu etmyck. Hediyem olck diye düşünmüştüm ama nasip değilmişYok kuzum cidden ah keske muciz3 olsa dedigjn gibi olsaaglicam resmen o denli dustum insallah senle seviniriz
![]()
Ama adet dw olmuyorsun kuzum lekelenmelerin var belki ttestlerde cikmiyordurKuzum benim sevinmem imkasız gibi, testlerim negatif... senin pozitif ihtimalin var. Yarın doğum günüm ve şimdi kim ne hediye alırsa alsın eskisi kadar mutlu etmyck. Hediyem olck diye düşünmüştüm ama nasip değilmiş
Kuzun kan verdim negatifAma adet dw olmuyorsun kuzum lekelenmelerin var belki ttestlerde cikmiyordureger aksi bir durum olursa da sen ii olmassan pskljin saglam olmazsa bebis hic olmaz uzul ama sonra toparlan kuzum
hem bence yarinin keyfini cikar bu ay olmazsa birdahaki ay olur ben de uzuluyorum ama bizim de sinavimiz bu demek ki dua etmekten baska caremiz yok
Olsun canim benim hiz uzulme rabbim dogru zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsinKuzun kan verdim negatif![]()
Amin canım inşallahOlsun canim benim hiz uzulme rabbim dogru zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin![]()
Yok kuzucum yapmadim ben sen kendini iyi hissedince konusuruz yine ne iyi gelirse oyle yap canim tanistigima memnun oldum ve sakin uzulme veeeeeee dogum gunun kutlu olsun mumlarini uglerken dilek tutmayi unutma ve kendine dikkat etAmin canım inşallahsen napıyosun yaptın mı test bugün koyulaşma var mı? Bu arada bende artık siteye falan girmycm bi müddet. Biraz kafamı uzaklaştırmam lazım sanırım
![]()
Kuzum benim çokk teşekkür ederimmm Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin sanada çok dua ediyorumYok kuzucum yapmadim ben sen kendini iyi hissedince konusuruz yine ne iyi gelirse oyle yap canim tanistigima memnun oldum ve sakin uzulme veeeeeee dogum gunun kutlu olsun mumlarini uglerken dilek tutmayi unutma ve kendine dikkat et![]()
Canim benim insallahhhhKuzum benim çokk teşekkür ederimmm Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin sanada çok dua ediyorumSenin güzel haberlerini bekliyorum senden güzel haber alana kadar girip bakacağım
çok güzel haberler ver bana
Test yapıcaksan 14. Yada 15. Günde yap canım kesin ve net sonuç alırsın bnim öyle olmuştu öncesinde hiç yapmadım yanlış çıkma ihtimali yüksek oluyor çünkübugün iğnenin 7. günü ve hala test yapmadım açıkçası korkuyorum o yüzden test almıyorum bile. kasık ve göğüs agrım devam ediyo fakat yine de cesaret edemiyorum.
Canım bütün mesajlarınızı okudum. Doğum günün kutlu olsun inşallah bu ay Allahın sana hediyesi sağlıklı bir hamileliğin ve bebegin olsun.Kuzum benim çokk teşekkür ederimmm Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin sanada çok dua ediyorumSenin güzel haberlerini bekliyorum senden güzel haber alana kadar girip bakacağım
çok güzel haberler ver bana