• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Masalzade kuzummm doktorum cevapp yazdıııı ay ümitlendim mesajına benim bu ay yumurta takibinde 3cm kist görmüştü çikolata kistine dönecek gibi demişti. Şimdi dedim hocam yorulunca ayakta durunca girip çıkan şiddetli ağrılarım batmalarım oluyo. 10dk da bi giriyor 5sn sürüyor. Dinlenirsem geçiyor. Çikolata kisti mi yapıyor acaba kist mi oldu napayım geleyim mi muayeneye dedim. O da aynen sunu yazmıs “ merhabalar “bence bekleyelim dinlenelim kendini yorma pazartesi günü gebelik testi yapalım” demiş
Canım merhaba nasıl bir ağrı seninki nereye ağrı giriyor
Dün bi hapşurdum sol kasığıma bir ağrı saplandı geçmedi 5 dk falan sürdü
Akşam da devm etti hafif bir şekilde
Şimdi de sanki kasıklarımda yanma gibi birşey hissediyorum ama belki de kendimi dinlediğim içindir bilmiyorum
Normalde kist yoktu bende

Canım merhaba nasıl bir ağrı seninki nereye ağrı giriyor
Dün bi hapşurdum sol kasığıma bir ağrı saplandı geçmedi 5 dk falan sürdü
Akşam da devm etti hafif bir şekilde
Şimdi de sanki kasıklarımda yanma gibi birşey hissediyorum ama belki de kendimi dinlediğim içindir bilmiyorum
Normalde kist yoktu bende
Merhaba canım, yorulunca ayakta duruca 10dk da bi girip çıkıyor 5sn sürüyo sancı sadece ama baya şiddetli oluyo. Yatarken geçiyo çok nadir giriyo saatte bi giriyo dinlenme halindeyken ama şiddetli olmuyor

M Masalzade kuzummm doktorum cevapp yazdıııı ay ümitlendim mesajına benim bu ay yumurta takibinde 3cm kist görmüştü çikolata kistine dönecek gibi demişti. Şimdi dedim hocam yorulunca ayakta durunca girip çıkan şiddetli ağrılarım batmalarım oluyo. 10dk da bi giriyor 5sn sürüyor. Dinlenirsem geçiyor. Çikolata kisti mi yapıyor acaba kist mi oldu napayım geleyim mi muayeneye dedim. O da aynen sunu yazmıs “ merhabalar “bence bekleyelim dinlenelim kendini yorma pazartesi günü gebelik testi yapalım” demiş
Ay hadiii insallahhhh kuzum cok sevindim 🥰🙏kendini yorma sen agir kaldirma sakin😊bebis mi geliyir acaba 🙈😍🎈

Merhaba canım, yorulunca ayakta duruca 10dk da bi girip çıkıyor 5sn sürüyo sancı sadece ama baya şiddetli oluyo. Yatarken geçiyo çok nadir giriyo saatte bi giriyo dinlenme halindeyken ama şiddetli olmuyor
Ben çalışıyorum canım o yüzden yorulup yprulmadağımı anlamıyorum bilee inşallah bebiş vardır

Erken mi davrandık ki cok üzüldüm adetim beklerim artık 😔😔
Canım üzülmeyin benimde 12.günüm ve çok çok hayali bi çizgim vardı bugün. 9.10. Günler bembeyazdı ama umudumu kaybetmiyorum. Bu formda 13.günü negatif olup 14.gün pozitif olanlar var🙏🏼 Dua edelim sadece

Canım üzülmeyin benimde 12.günüm ve çok çok hayali bi çizgim vardı bugün. 9.10. Günler bembeyazdı ama umudumu kaybetmiyorum. Bu formda 13.günü negatif olup 14.gün pozitif olanlar var🙏🏼 Dua edelim sadece
Yaa cidddnmi cok üzüldüm cook yatagın içinde aglıyorum bu sefer inanmıstm olcak sandım adetime de 6 gün var daha 😔😔

Yaa cidddnmi cok üzüldüm cook yatagın içinde aglıyorum bu sefer inanmıstm olcak sandım adetime de 6 gün var daha 😔😔
Çok kişi okudum negatif çıkıp sonra pozitif olan o yüzden adet gelmediyse her zaman bir umut var. Hatta bi kişininde 16.güne kadar negatif 17.gün pozitif çıkmış sanırım yumurtası iğneden hemen sonra çatlamamış 5.gün falan çatlamış. O yüzden moral bozmak yok🥰

Merhaba kızlar ben geçen gebeliğimde de ovitrelle kullanmıştım onda 12 saat sonra ilişki demişti öyle de olmuştu ilk denemede tutmuştu ama 5 buçuk aylıkken erken doğum yapıp kaybettim şimdide klomen merional iğne ve bugün de çatlama iğnesi vurdurdum bu doktorda 36 saat sonra ilişki dedi sizler kaç saat sonra yapmıştınız doktorun dediğine uysak mı ki 🤔

Kardelen060492 Kardelen060492 canım benn 9.günü öğlen yaptım 2.çizgi hafif çıktı 5 dk içinde falan ama sonraki yaptığım testlerde kuruma çizgisi bile çıkmadı. Adetime de çok var daha 😐😐😐

Back