- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 36
CNim adet gununde tekrar yap acele etme sabir 14gun sonra test yapin dior doktorbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Ama iğneden 6 7 gün sonra yaptımDegerin guzel bbencede canim ignenin etkisi gecmis olmali hcg yi takip et iki katina cikarsa zaten senin is tamam Alllahin izniyle
bende bugun oldum 14 gün bekle dedi doktorumBende yarın 10. Gün olacak iğneden sonra acaba diyorum kan versem mi
merhaba, test yapabildiniz mi? ben de 6 mart tarihinde iğne olmuştum. henüz test yapamadım. regl de olmadım. sizde durumlar nasıl?Kizzzlaaaar aradigim topic burdaymis yaaa . Merabalar. Bende 6 martta igne olmustum test yapsammi yapmasammi bilmiorum
Negatif canimmerhaba, test yapabildiniz mi? ben de 6 mart tarihinde iğne olmuştum. henüz test yapamadım. regl de olmadım. sizde durumlar nasıl?
Senin sonuc isallah umdugun gibi olurmerhaba, test yapabildiniz mi? ben de 6 mart tarihinde iğne olmuştum. henüz test yapamadım. regl de olmadım. sizde durumlar nasıl?
test almıyorum açıkçası. o kadar çok yapıp hayal kırıklığı yaşadım ki direkt doktora gitmeyi düşünüyorum. dayanabilirsem tabi.Senin sonuc isallah umdugun gibi oluryapsana bi testTest
test almıyorum açıkçası. o kadar çok yapıp hayal kırıklığı yaşadım ki direkt doktora gitmeyi düşünüyorum. dayanabilirsem tabi.
peki belirtin var mıydı farklı olarak. benim iğneden sonra ilk ilişkiyle birlikte göğüs ağrım başladı ve henüz geçmedi ağrısı gece uyurken uykudan uyandırıyor bazen. ilk hafta kasık ağrım da çok oldu ama şu anda nadiren olup geçiyor . bir de akıntım var. onun dışında bişeyim yok gibi.
Negatif canim
maalesef benim üçüncü denemem. daha önce iki defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, fakat olmadı. şu anda da femara ve çatlatma iğnesi denedi doktorum ve sanırım son denemem. aşılama olacak bu defa da olmazsa. 2 sene önce kürtaj oldum ben zaten ondan sonra da olmadı bir türlü. bekliyoruz. vardır diyorum bunda da bir hayır.Ilk deneyisimdi klomeni belki buyuzden cok umitlendim. Sendemi benim gibi ilk kez klomen kullandin.?
Gecmis olsun arkadasim evet elbette vardir bir hayir. Bende klomene inancimi kaybettim ama klomenle ikizi olanlar bile var isallah bizede kismet olur kuzum uuzme kendini, geciktiriyorsa guzellestiriordur derler ..maalesef benim üçüncü denemem. daha önce iki defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, fakat olmadı. şu anda da femara ve çatlatma iğnesi denedi doktorum ve sanırım son denemem. aşılama olacak bu defa da olmazsa. 2 sene önce kürtaj oldum ben zaten ondan sonra da olmadı bir türlü. bekliyoruz. vardır diyorum bunda da bir hayır.
Benim de 3.deneme aynıyız 2 kez klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi iğneyi 17 martta yaptrdm bekliyorum hiçbir belirti yok bakalm Allah'tan hayırlısımaalesef benim üçüncü denemem. daha önce iki defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, fakat olmadı. şu anda da femara ve çatlatma iğnesi denedi doktorum ve sanırım son denemem. aşılama olacak bu defa da olmazsa. 2 sene önce kürtaj oldum ben zaten ondan sonra da olmadı bir türlü. bekliyoruz. vardır diyorum bunda da bir hayır.
umarım ikimize de şans getirir bu ayBenim de 3.deneme aynıyız 2 kez klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi iğneyi 17 martta yaptrdm bekliyorum hiçbir belirti yok bakalm Allah'tan hayırlısı
Canım bende 21 martta oldum iğnemii inşallah güzel haber alırızBende 22 Mart’ta oldum ovitrella çatlatma iğnesi bel ağrım cok oluyor sizlerde nası oldu beklemek cok zor ya
İnşallahCanım bende 21 martta oldum iğnemii inşallah güzel haber alırız
Bende 22martta igne yaptim kendime ne zaman yapicaksin testi? Ben cokta umitli deyilim degerlendirmeyi iyi yapamadim igneden onceki gece birde igneden 2gun sonra oldu. Napsam test yapsammiBende 22 Mart’ta oldum ovitrella çatlatma iğnesi bel ağrım cok oluyor sizlerde nası oldu beklemek cok zor ya
Ben de 20marta oldum kizlar nasilsiniz bir belirti var miCanım bende 21 martta oldum iğnemii inşallah güzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?