• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün iğnenin 13.gun ben test yaptım bembeyaz bir test bu ayda olmadi 20.ayda tutmadı bundan sonra nasıl bir tedavi olmalı bilmiyorum tedaviye devam mi etmeliyim
Belki daha erkendir canım ancak çıkar belki testte. Olmadıysa da kendini yıpratmanın anlamı yok. Çok zor bi süreçten geçiyoruz ama moralimizi bozmak işleri daha çok yokuşa sürüyo malesef. Doktorun ne önericek bi de ona sorarsın canım

Belki daha erkendir canım ancak çıkar belki testte. Olmadıysa da kendini yıpratmanın anlamı yok. Çok zor bi süreçten geçiyoruz ama moralimizi bozmak işleri daha çok yokuşa sürüyo malesef. Doktorun ne önericek bi de ona sorarsın canım
Sebepsiz bir sekild e gebelik gerçekleşmiyor nedeninize söylemiyorlar bu ay adetimde tip fakültesi interlitite bölümüne gidecem şuan gittiğim doktor çok hastası olan bir doktor özel ama pek birsey soramıyorum hemsiresiyle muhatap oluyoruz

Kizlarr merhaba nasilsiniz??
Doktordan geldim yeni guzel haberlerim var. Konumu bilen arkadaslar var.
Bu ay ilk kez ozel bir doktora gidip klomen ve yumurta takibi yaptirmistim.
Ama 12 15 17. Gunler gitmistim ama yunurtam buyumemistim. Doktorum umutsuzdu persembe gunu gel yine buyumezse gelecek ay igneye gecelim demisti.
Cok umutsuzdum. Kendimi hazirlamistim gekecek aya.
Ama doktor bakti cok iyi 19.5 mm tek ama guzel bir yumurtamiz olmus dedi. Hemen eczaneye git catlatma igneni al gel vurayim dedi.
Gittim ovitrelleyi aldim doktor vurdu ve iliski takvimi verdi. Cumartesi kontole gidecegim insllah hersey yolunda gider de bebegim gelir bu ay.
Insaah gelismeleri bildiririm. Takipteyim

Düşünüyorum da Rabbim ''ol '' deyince olacaktır.O kadar kendımızı yıpratmamalıyız aslında belkı de neden neden diye sorguladıgımızdan olmuyor diye isyana kalktıgımızdan olmuyor.Ben mesela 3,5 senedir olsun istiyorum bişey oluyor bir engel çıkıyor ovu takvime bile uyamadım bazen.Demek var bir hikmet bu işte.Bu da bizim sınavımız belli ki tevekkül edecegım.

Ama 12 15 17. Gunler gitmistim ama yunurtam buyumemistim. Doktorum umutsuzdu persembe gunu gel yine buyumezse gelecek ay igneye gecelim demisti.
Ama doktor bakti cok iyi 19.5 mm tek ama guzel bir yumurtamiz olmus dedi. Hemen eczaneye git catlatma igneni al gel vurayim dedi.
Gittim ovitrelleyi aldim doktor vurdu ve iliski takvimi verdi. Cumartesi kontole gidecegim insllah hersey yolunda gider de bebegim gelir bu ay.
Hadi bakalım hayırlı olsun. :)

Düşünüyorum da Rabbim ''ol '' deyince olacaktır.O kadar kendımızı yıpratmamalıyız aslında belkı de neden neden diye sorguladıgımızdan olmuyor diye isyana kalktıgımızdan olmuyor.Ben mesela 3,5 senedir olsun istiyorum bişey oluyor bir engel çıkıyor ovu takvime bile uyamadım bazen.Demek var bir hikmet bu işte.Bu da bizim sınavımız belli ki tevekkül edecegım.
Canım zaten bir sürü duyuyoruz beklemekten vazgeçtiğim ay hamile kaldım diye. Stres en büyük engel galiba. Biraz rahat bırakabilsek kendimizi hersey daha kolay olcak belki de

Sebepsiz bir sekild e gebelik gerçekleşmiyor nedeninize söylemiyorlar bu ay adetimde tip fakültesi interlitite bölümüne gidecem şuan gittiğim doktor çok hastası olan bir doktor özel ama pek birsey soramıyorum hemsiresiyle muhatap oluyoruz
Daha çok ilgi gösteren bi doktor bul canım bence de kendine. İnşallah artık gelsin şu bebekler

Hayırlısı olsun canım bak üzülüyodun bi de. İnşallah gelicek bebişin. Stressiz olmak önemli tabi

Bence yaptığın saçma değil.Zaten bir sürü bilinmeyenle uğraşıyoruz. Yani yumurtan belki de izlemediğin beklemediğin zamanda gelişmiştir. Bir sürü böyle örnekler okuyoruz burada. Umutlu olmanın neresi kötü canım. İnşallah mutlu sonuca da ulaşırsın en doğru zamanda

Insallah insallah.bir hamile kalsam tabela asıcam boynuma HAMİLEYİM diye

Hayırlısı olsun canım bak üzülüyodun bi de. İnşallah gelicek bebişin. Stressiz olmak önemli tabi
Cok sukur canim evet uzuluyordum en azindan 1 tanede olsa yumurta oldu. Bakalim regl olsam.bile 2. 3 ay bu morelle devam ederim. Yalniz sunu anladim ki bu igne ilac doktor takibi bayagi masrafli ismis. Elimiz muhtac diye ilac sirketleri somurdukce somuruyor

Back
X