• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah ah kızlar dua edin valla çarşamba idrar heralde belli olmaz ama kan değerim yükselirse anlarım heralde
insAllah yükselir cnm
cuma baktrdm 53 çıktı. inanamadım. pzt tekrar baktrxm
insAllah sağlıkla yükselir cnm
Adetimi hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim, herkesde ayrı heyecan ve bekleyiş,adet günümüz çift çizgi günümüz olur da biz de bayram ederiz inşallah 👩‍👧‍👦
amin insAllah cnm

Ilk kez kullanıyorum cnm ıkıaydır aset duzenım ıyıce bozukunca buay verdı dr kendın denıyodum kac yumurtan olusuyodu normalde
Ilk kullandigimda cok gec 1 tane olustu
Ikincide dozu arttirdik 2 tane kücük 10 mm de kaldilar büyümediler
Ücüncüde doz biraz daha artti birtane yumurta olustu.
Sonra tekrar kullandim ama o ay baya karisti kist falan oldu faydasi olmadi
Ondan sonraki kullandigimda birtane yumurta olustu cok gec olustu ama birsey olmadi
Simdi son denemede tekrar kullaniyorum cuma randevum var.

Malesef ya hic olusmuyor yada sadece 1 tane cok gec oluyor.
Ama her bünye farkli canim kimisinda en düsük dozda 5-6 yumurtasi oluyor.

Ilk kullandigimda cok gec 1 tane olustu
Ikincide dozu arttirdik 2 tane kücük 10 mm de kaldilar büyümediler
Ücüncüde doz biraz daha artti birtane yumurta olustu.
Sonra tekrar kullandim ama o ay baya karisti kist falan oldu faydasi olmadi
Ondan sonraki kullandigimda birtane yumurta olustu cok gec olustu ama birsey olmadi
Simdi son denemede tekrar kullaniyorum cuma randevum var.

Malesef ya hic olusmuyor yada sadece 1 tane cok gec oluyor.
Ama her bünye farkli canim kimisinda en düsük dozda 5-6 yumurtasi oluyor.
Senın yumurtlama problemın mı vardı ozaman cnm sana neden femara vermedıler o daha etkılı dıye duymustum benımde cuma randevum var normalde 20.gunum gıbı yumurtlar 10 gun sınra adet oluyorum bende hamıle kaldımda progestan kullanarak 16.gunde hamıle kalmıstım o bebegı 20.haftada kaybettım ıste 6 ay kendım denedım olmadı adrt duzenım bozuldu buay kullanıyorum bakalım ıns yumurta olur benımde

Kızlar ben bu ay tedavi görmedim, sabah test yaptım adete 2 gün var sanırım. İlk yaptığımda hafif gölge vardı şimdi kurudukça böyle olmuş, test kuruma çizgisi mi bu? Ya da test mi hatalı? Ya da bir ihtimal olabilir mi ki ?? Soracak da kimsem yok Umutumut82 Umutumut82 vuslatahasretim vuslatahasretim

Kuzum hemen ciktiysa hamilesindir hayirli olsun kuzum. Bu arada resim atmamissin

Kuzum hemen ciktiysa hamilesindir hayirli olsun kuzum. Bu arada resim atmamissin
Resmi unutmuşum🙈 hemen çıkmadı bi 10 dk sonra gölge oldu, sonradan da garip bi çizgi. Test bozuk gibi geldi bana. Sen daha iyi anlarsın ama

Eklentiler

• 9302B026-814C-4B4D-A809-CBC07AF78ADB.jpeg
    9302B026-814C-4B4D-A809-CBC07AF78ADB.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 50
Senın yumurtlama problemın mı vardı ozaman cnm sana neden femara vermedıler o daha etkılı dıye duymustum benımde cuma randevum var normalde 20.gunum gıbı yumurtlar 10 gun sınra adet oluyorum bende hamıle kaldımda progestan kullanarak 16.gunde hamıle kalmıstım o bebegı 20.haftada kaybettım ıste 6 ay kendım denedım olmadı adrt duzenım bozuldu buay kullanıyorum bakalım ıns yumurta olur benımde
Insallah olur canim. Femarada kullandim ben 2 defa. Kimisi klomen daha iyi diyor kimisi femara bende anlamadim. Rahim duvari femarayla ince kalmisti bende klomenle daha iyiydi. Ilk kullandigimda kimyasal gecirdim ben.
Bende bilmiyorum bir sorun görünmüyor yumurtalar biraz gec olusuyor o da degisiyor. Galiba bende yastan dolayi verdiler bunlari

Resmi unutmuşum🙈 hemen çıkmadı bi 10 dk sonra gölge oldu, sonradan da garip bi çizgi. Test bozuk gibi geldi bana. Sen daha iyi anlarsın ama
Canim tedavi olmadan cikmis. Kuruma cizgisinede benzemiyor bence. Olabilir insallah hamilesindir. Kandan baktir en iyisi bizede haber ver 🤲🏻😊

Insallah olur canim. Femarada kullandim ben 2 defa. Kimisi klomen daha iyi diyor kimisi femara bende anlamadim. Rahim duvari femarayla ince kalmisti bende klomenle daha iyiydi. Ilk kullandigimda kimyasal gecirdim ben.
Bende bilmiyorum bir sorun görünmüyor yumurtalar biraz gec olusuyor o da degisiyor. Galiba bende yastan dolayi verdiler bunlari
Anladım cnm herkesın bunyesı farklıdır tabı hangı ılac olacagı bellı olmaz pekı ılıskı ıcın dr kont e kadar ne dedı ıkıgunde bır mı bırlıktelık oluyor catlatma ıgnesıne kadar

Canim tedavi olmadan cikmis. Kuruma cizgisinede benzemiyor bence. Olabilir insallah hamilesindir. Kandan baktir en iyisi bizede haber ver 🤲🏻😊
Test ilk yaptığımdan beri tuhaf tepkimelere girdi, dağıldı kurudu, tekrar dağıldı böyle. Evet tedavi olmadığım için bi acaba dedim. İnşallah test bozuk değildir

Canim var gibi erken gebelik testi yapsana .ayyh insallah vardir
Bulamadım ya bugün pzar nöbetçi eczaneye sordum yokmuş, normalini aldım artık. İşte sonradan oldu böyle. Hemen olmadı. İlk 5 dk da hiç bir şey yoktu. Sonra 15 dk içinde gölge gibi oldu. 1/2 saat sonra da Böyle oldu. İnşallah vardır. İşte sen anlıyorsun baya diye sormak istedim, kuruma çizgisi gibi mi diye?

Bulamadım ya bugün pzar nöbetçi eczaneye sordum yokmuş, normalini aldım artık. İşte sonradan oldu böyle. Hemen olmadı. İlk 5 dk da hiç bir şey yoktu. Sonra 15 dk içinde gölge gibi oldu. 1/2 saat sonra da Böyle oldu. İnşallah vardır. İşte sen anlıyorsun baya diye sormak istedim, kuruma çizgisi gibi mi diye?
Canım inşallah vardır ama bu marka test sıkıntılı bendede aynısı olmuştu adet oldum ilk başta hiç bişey çıkmadı 1 saat sonra gölge olmuştu ama sende farklı sonuç verir inşallah hamilesindir testi tekrarla bize haber et güzel haberle gel

Test ilk yaptığımdan beri tuhaf tepkimelere girdi, dağıldı kurudu, tekrar dağıldı böyle. Evet tedavi olmadığım için bi acaba dedim. İnşallah test bozuk değildir
Kuzum inş vardır ama geçen ay bnım de aynı böyle oldu hatta bnım ki daha belirgindi dayanamayıp kanda verdim 1.95 çıktı tabi ki hüsran adet oldum arkadaşında dediği gibi bu marka malesef hep böyle sonuçlar çıkartıyor

Canım inşallah vardır ama bu marka test sıkıntılı bendede aynısı olmuştu adet oldum ilk başta hiç bişey çıkmadı 1 saat sonra gölge olmuştu ama sende farklı sonuç verir inşallah hamilesindir testi tekrarla bize haber et güzel haberle gel
Bu markayı ben de ilk defa kullandım, açıkcası çok da güven vermedi bana. Öyle tamam oldu heyecanına da girmedim. Test bozuk gibiydi. Bu ay tedavi olmadığı için acaba demiştim ama iyi ki de sormuş 😊 testin güvenirliğini de öğrenmiş olduk hep beraber, bu ay aslında soğan suyu içtim ben reglim düzene girsin diye. Deli gibi uyuyorum, iştahim açıldı. Göğüslerim kocaman oldular çok acıyorlar. 30. Günümdeyim 32/35 arası adet bekliyorum. Hayırlısı artık

Back