• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar karnım değilde üst bölgesinde catlatma ignesi nden beri acı oluyor otururken idrar yaparken flan.. bugün aşılamanın 4. Catlatma nin 6.günü acile geliym dedim doktor hem kan hem idrar testi yaptırdı sonuçları bekliyorum coook dua et güzel birşeyler olsun😍😍😘
Bu arada catlatma ignesi yapar öyle dedi

Kızlar karnım değilde üst bölgesinde catlatma ignesi nden beri acı oluyor otururken idrar yaparken flan.. bugün aşılamanın 4. Catlatma nin 6.günü acile geliym dedim doktor hem kan hem idrar testi yaptırdı sonuçları bekliyorum coook dua et güzel birşeyler olsun😍😍😘
Bu arada catlatma ignesi yapar öyle dedi
Hadi hayrli sonucoar olsun cnm neden oldu ki aci bende olmamıştı

Hadi hayrli sonucoar olsun cnm neden oldu ki aci bende olmamıştı
Amin sağol bebeğim bekliyorum şimdi sonuçları
Valla anlamadım ama gebelik le alakası olduğunu da sanmıyorum yukarı tarafta bi ağrı anlam veremedim
Benim çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir heralde

Amin sağol bebeğim bekliyorum şimdi sonuçları
Valla anlamadım ama gebelik le alakası olduğunu da sanmıyorum yukarı tarafta bi ağrı anlam veremedim
Benim çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir heralde
Yani daha gecmemistir etkisi bence de daha gecer insAllah cnm agrin

Aynen canim cok stresli oldu.ama yapacak birsey yok hastamiz vardi kayinvalideyle memlekete gittiler.
Hayirlisi olsun canim nasipse bi sekilde yine olur. Yumurta catlamadan 1 gün önceki birliktelik en yüksek sans en iyi vakit o da sizde denk gelmis dedigine göre

Günaydın kızlar dun gece cok cok hafif kahverengi akıntı görmüştüm peçetede tuvalete girince ilk peçeteyle silmesem farkrtmezdm snrm o kadar acik kahverengydi sabah yine peceteyle sildim cok hafif yine var progesteron iceriyor ya duphaston acaba adet olacam da sökülemiyor mu ki ilac içtiğim icin :KK43:
Canim kan versen artik sende belli olur. Tekrar gebelik testi yaptinmi ? Belki yerlesmedir insallah

Canim kan versen artik sende belli olur. Tekrar gebelik testi yaptinmi ? Belki yerlesmedir insallah
Yapmadm cnm evde değilim ablama geldik yarin akşam dönücez pazartesi belki alırım test kan perşembe vermiştim dr bi daha sali vermemi soyledi insAllah yerlesmedir ya cok arada geliyor akşam yinr geldi kahverengi akıntım bklm

Back