How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim baska test yaptinmi merak ettim seni ? Pazartesi yapacaktin galiba 14. Gün olunca.. yapinca burasasa paylas fotografi canim ❤
Yapmadım cnm pazartesi yapmam snrm carsamba gunu 14. Gun oluyor cunki bklm kasık ağrılarım devam göğüs uçlarım cok hassaslasti dokununca cok acıyor bel ağrım var adet belirtisi de olabilir artk hayırlısı

Yapmadım cnm pazartesi yapmam snrm carsamba gunu 14. Gun oluyor cunki bklm kasık ağrılarım devam göğüs uçlarım cok hassaslasti dokununca cok acıyor bel ağrım var adet belirtisi de olabilir artk hayırlısı
Insallah hamilelik belirtisidir canim dediklerin. Benimde adet olmaya yakin ama gögüsde hassasiyet yok gebelikte oluyor o daha cok. Insallah bize carsamba güzel haber verirsin. Bakacagim arada buraya insallah söyle güzelce kapkalin cift cizgili bir fotograf paylasmayi nasip etsin allah sana 🤲🏻😊

Insallah hamilelik belirtisidir canim dediklerin. Benimde adet olmaya yakin ama gögüsde hassasiyet yok gebelikte oluyor o daha cok. Insallah bize carsamba güzel haber verirsin. Bakacagim arada buraya insallah söyle güzelce kapkalin cift cizgili bir fotograf paylasmayi nasip etsin allah sana 🤲🏻😊
İnsAllah cnm hayrlisi bklm bekleyip gorcez cogu gitti azı kaldi bugün duphastona basladim ama o bitmeden zaten adet olmam snrm paylaşırım tabiki burqya da testi

ay ben sürekli sana bakıp durdum. ne cezymış arkadaş aylar geçti. doğum yaptık bebekler 4 aylık oldu nerdeyse. benim çok şeker bir kızım oldu . sen nasılsın nerelerdesin. çok merak ettim seni.
allah bagislasin balim ya bende baya kötü zamanlar geçirdim psikiyatr tedavisi gördüm şimdi çok ama çok iyyim sahalara geri döndüm çocuk mevzuunu kapattik artik egerki bir kaza sonrasi ve olursa bilemem ama olmasada takmiyoruz hayatimizi yasiyoruz kızın oldu demek ismi bey ayyy çok sevindim 4 aylik bile oldu ha

nasilsin kuzu varmi belirtilerin bugün kacinci gündü unuttum ben :KK66:)
11. Günüm cnm bugün vala fenayım kuzum bugün duphastona basladim ondan mi vardı zaten ama bulantı, halsizlik, kasık, bel ağrısı var karnım ağrıyor dışarı çıktık kızım ana okuluna başladı eksiklerivardi alalim die ama dayanamadm eve dönüyoruz ayakta duramıyorum

allah bagislasin balim ya bende baya kötü zamanlar geçirdim psikiyatr tedavisi gördüm şimdi çok ama çok iyyim sahalara geri döndüm çocuk mevzuunu kapattik artik egerki bir kaza sonrasi ve olursa bilemem ama olmasada takmiyoruz hayatimizi yasiyoruz kızın oldu demek ismi bey ayyy çok sevindim 4 aylik bile oldu ha

Zeynep Rana. çok geçmişler olsun gitsin gelmesin o günler. zaten vardı senin 3 çocuk demi ? Allah onları Size beğışlasın.

Çatlatma iğnesinin 14.günü bugün iğnenin etkisi var mıdır acaba hala

Eklentiler

• 20190909_081654.jpg
    20190909_081654.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 53
Back