- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.301
inşallah balim inslalah olacak allah büyük rabbim emeklerimizi boşa vermesin bulanti çok.kotu ama yeterki gelsin bebegim raziyim icimden bir his bu ay olacak alahinizniyle diyorAllah yardimcin olsun canim sakiz cignemek bulantiya iyi geliyor dene istersen naneli sakizlar iyi oluyor. Cok aci olmasin nanesi. Insallah sende bu defa hamile kalirsin canim.
Ay tesekkür ederim canim insallah hislerin dogru cikar❤
Ah canim benim ya tekrar okudum mesajini cok sevindim kalacaksin diye hissediyorum demene allahda seni sevindirsin insallah.kuzum rabbim emeklerini boşa cikarmasin bir bebegimkz olsn diye nelere katlaniyoruz yeterki olsun raziyiz zorluklara bende ilacin dozunu artirdigimdam beri asiri bulanti ve bazen kusma yemeklerden tiksinti geldi resmn birazdan spor yapicam bakalim çok arastirdim kullananlar 1. ayin sonunda hamile kalmislar inşallah bende kalirim sende kalacaksin diye hissediyorum bu ay kuzum hayirlisi
1 ayda 20 kilo masalalh sana kuzum ya neler yedin neler yemedin anlat bakayim o dedigin cia tohumumu nasıl tukettinMaaallah canim baya zayiflamissin. Şiya tohumu diye birsey var ben ondan kullaniyorum ara sira. Tok tutuyor o. Bir ayda 20 kilo vermistim dikkat edince. Hic ekmek yemedim o zamanlar. Ekmek ve sekerli sular cok kilo yapiyor. Ekmek yerine peyniri mesela kirmizi yag biberinin üzerine koy ekmek diliminin üzerine koymus gii öyle ye. Bizde hamile kalacagiz insallah yakinda. Spor olarak bende yapmiyorum birsey ama yürüyüse ciktik hep annemle. Öyle evin etrafinda mahallede dolastik hergün en az 1 saat yürümeye calistik bazeb 30 dakika bazen 2 saat oluyordu ilk baslarda fazla yürüyemiyordum ama gittikce daha cok yürüyebildim
Insallah.. birde bir hamile kalan arkadas demisti bulanti icin bandajlar varmis bilegine takiyormussun eline 2 parmak uzakliga yani elinden 2 parmak daha dirsege yakin ama ic tarafina bileginin. Bandajin ortasinda plastik bir yuvarlak var kücük nohut tanesi kadar bileginde o belirli noktaya bastirinca bulanti azaliyormus benim elti hamileyken kullanmis cok iyiydi hemen faydasi oldu demisti. Bütün hamileligi boyunca hic istifra etmemis. Insallah hamile olursam ve bulabilirsem bende almak istiyorum o bandajdan. O bilegindeki yer akupunktur noktasiymis belki bulabilirsen sende iyi gelir ben bulursam ve hamile olursam alacagim yada kendim öyle birsey yapacagiminşallah balim inslalah olacak allah büyük rabbim emeklerimizi boşa vermesin bulanti çok.kotu ama yeterki gelsin bebegim raziyim icimden bir his bu ay olacak alahinizniyle diyor
Canim siya tohumu böyle susam gibi birsey tadi yok mesela yogurdun icine koydum veya corba böyle sivi seylerin icine az az koydum gün icinde 1 tatli kasigindan fazla tüketmek iyi degilmis fazla kullanma. Icinde hatta vitaminler falanda varmis o tohumun. Ben 3 ayda stresden 45 kilodan 86 kiloya cikmisim hic farketmedim o aralar. Sonra iste böyke zayiflamaya calistim cok sükür simdi idare eder ama hala zayiflamaya calisiyorum 61 kiloyum boy 164 falan1 ayda 20 kilo masalalh sana kuzum ya neler yedin neler yemedin anlat bakayim o dedigin cia tohumumu nasıl tukettin
Canim seker tuz pirinc hamur isi tamamen biraktim icecek olarak tatli iceceklerden hic icmedim. Yedigim ictigim herseyin icine tuzlulsra karabiber tatlilarada tarcin koymaya calisiyorum kendi yedigim tabaga. Metabolizmayi hizlandiriyor bunlar. Aci biber falanda iyi ondanda kullandim. Birde zencefil cok kullandim ictigim suyun icine siseye mesela zencefil ve limon koydum. Zencefili bardaga koyup üzerine kaynar su döküp 10-15 dakika bekletip cay gibi ictim icine limon sıkıp suyunu ve birazda bal koydum ictim. Yemek fazla yemedim yesemde kendime hep yagsiz falan yaptim. Normal yogurtun icine mesela ispanak koyup yedim yada yogurdun icine meyve dograyip yedim. Birde yürüyüs yaptim iste böyle metabolizmayi hizlandirmaya calistim cok sükür o cok fazla kilo gitti insallah simdi bir 10 kilo daha versem iyi olacakda bakalim cok fazla diyet yapmiyorum bu yaptiklarim bebek icin denemeye baslamadan önceydi. Simdi biraz saglikli beslenmeye calisiyorum ceviz badem kayisi hurma bunlardan yiyorum ara sira ac karnina. Simdilik aklima bunlar geldi canim daha birsey olursa yazarim yada sen sorarsin ❤1 ayda 20 kilo masalalh sana kuzum ya neler yedin neler yemedin anlat bakayim o dedigin cia tohumumu nasıl tukettin
Hayirli olsun canim insallah tutar bu defa. Bekleyenler cogaldik buradaSlm kizlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı gittim 3 yumurtam olusmus ikisi 14 cm bi tanesi istenilen büyüklüğe ulaşmış 17 cm dedi çatlatma iğnesi verdi vuruldum bugün bklm 8 Eylül de duphaston kullanmaya baslicam çarşamba günü de tahlil istedi sağlık ocağında yaptırıp wp atacam sonuçları
duydum canım ama fazla bilgim yok doğruluğu var diye biliyorum Rabbim şifa versinKızlar ümmü sıbyan diye birsey duydunuz mu kardesim bi hocaya gitmisti kendisi baska bir konu icin ablam var bası cok agriyor diye benden bahsetmis hocaya hocada demiski o ablanın cocuguda olmuyor demi ablanın rahmine ümmusibyan yerlesmis hamile kalamaz demis dogrumu acaba
canim iğne ilaç hep hormon olduğu için bence normal iğne bütün gebelik belirtilerini yapior diolar insAllah tutunmustur bebeğin ne zmn test yapacaksınInsallah bu sicak basmalari bebektendir günde 2 defa dus aliyorum havalardan olsa daha öncede olurdu acaba piskolojikmi
InsAllah canım hayırlısıyla tutar hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canim insallah tutar bu defa. Bekleyenler cogaldik burada
Amin canim insallah. Bilmiyorum önce belirgin bir belirti hissedersem daha önce baslarim test yapmaya. Birsey hissetmezsem ignenin 14. Gün yapayim diyorum daha yapmadim testduydum canım ama fazla bilgim yok doğruluğu var diye biliyorum Rabbim şifa versin
canim iğne ilaç hep hormon olduğu için bence normal iğne bütün gebelik belirtilerini yapior diolar insAllah tutunmustur bebeğin ne zmn test yapacaksın
InsAllah canım hayırlısıyla tutar hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
duydum canım ama fazla bilgim yok doğruluğu var diye biliyorum Rabbim şifa versin
canim iğne ilaç hep hormon olduğu için bence normal iğne bütün gebelik belirtilerini yapior diolar insAllah tutunmustur bebeğin ne zmn test yapacaksın
InsAllah canım hayırlısıyla tutar hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Slm kizlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı gittim 3 yumurtam olusmus ikisi 14 cm bi tanesi istenilen büyüklüğe ulaşmış 17 cm dedi çatlatma iğnesi verdi vuruldum bugün bklm 8 Eylül de duphaston kullanmaya baslicam çarşamba günü de tahlil istedi sağlık ocağında yaptırıp wp atacam sonuçları
anladım cnm hadi hyrlisiAmin canim insallah. Bilmiyorum önce belirgin bir belirti hissedersem daha önce baslarim test yapmaya. Birsey hissetmezsem ignenin 14. Gün yapayim diyorum daha yapmadim test
Vala bilmiyorum canım günde 1-2 cm büyüyor diye biliyorum ben snrm 36 saat içinde çatlıyormus iğneyle de snrm 1.5 gün sonra çatlasa 20-21 cm olmuş olucak diye düşündü belki de hayırlısı cnm bklm ne derse onu yapıyoruz doktor bugün reglin 12. Günü 18 günü tahlil istedi onun için de ilaç kullan dedi düşürür dedi gebe kalırsan zaten sıkıntı yok dediReglinin kacinci günundesin canim aslinda yumurta 22mm e kadar kaliteli sayiliyor.1 2 gün daha beklesen 14mm olanlarda 17 18mm olurdu aslinda. Gerci 1 yumurta yetiyorya rabbim nasip etsin emeginin karsiligini alirsin bu ay insallah. Carsamba ne tahlili istedi canim.bu arada seninmi prolaktin yüksekti doktor bu konuda ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?