• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben varım 165 boy 52 kilo
çatlatma iğnesine rağmen regl olmadım şok geçirdim ne yaparsak yapalım yumurtam büyümüyor çatlamıyor.
günde 5 e çıkardık klomeni yine de olmadı
gonalf denedik iğne olmadı
Hadi ya😔 bu benim 3. Denememdi. Bunda da regli olamadım demek ki çatlamadı.ne olacak bizim bu halimiz. Ee ne diyor doktor sana şimdi

Banada kilo ver dedi ama hakli ben yine 87kg yi buldum .1 ay hastanede hergun serum ilac yedim 1 ayda evde tattim.87kg ya gelmisim. Gerci benim kuzenim 2 cocugunada 150kg ile hamile kaldi catir çatir dogurdu.
Ya kilo falan hikaye ne kilolular çat die ilk aydan hamile klıyorlar. Zamanımız gelmemiş demek ki diye avutuyorum anca kendimi

Ya kilo falan hikaye ne kilolular çat die ilk aydan hamile klıyorlar. Zamanımız gelmemiş demek ki diye avutuyorum anca kendimi

Ben önümüzdeki ay ilac kullanmadan regli sonrasi regliye kadar gün aşırı iliski denicem. Bu ay 2000tl ilacigne parasi verdim 3yunurtam olduda ne oldu

Ben önümüzdeki ay ilac kullanmadan regli sonrasi regliye kadar gün aşırı iliski denicem. Bu ay 2000tl ilacigne parasi verdim 3yunurtam olduda ne oldu
Ben de bir süre doktor görmek istemiyorum. Zaten ara vericez 1 ay demişti. İşte ben o aralarda kendim hasta olamıyorum. Soğan suyu mu içsem, hayıt hapı mı. İkisini bir mi😅 kfam yandı

Ben de bir süre doktor görmek istemiyorum. Zaten ara vericez 1 ay demişti. İşte ben o aralarda kendim hasta olamıyorum. Soğan suyu mu içsem, hayıt hapı mı. İkisini bir mi😅 kfam yandı

Canim bende regliyle hayit hapina baslicam.ben yaklasik 2ay kullandim reglim ve hormon degerlerim düzene girdi.sende doktoruna bir sor istersen. Biliyorsun hersey herkese yaramiyor.

Canim bende regliyle hayit hapina baslicam.ben yaklasik 2ay kullandim reglim ve hormon degerlerim düzene girdi.sende doktoruna bir sor istersen. Biliyorsun hersey herkese yaramiyor.
Doktorum izin vermez sanmıyorum. Zaten o kadar yoğun bir adam ki koş koş iş yapıo. Durup da onu soracak zaman bile bulamam🙈 denerim be kaybedicem. Biraz da ondan olmam hasta. Zaten bozuldu gitti düzen

:KK70: Kizlar birsey sorucam.simdi mesela adetin 15.günü yumurtladim diyoruzya. Bu yumurtlama denen sey yumurtanin kaliteli boyuta gelmesimi çatlamasimi. Mesela benim ayin 8 inde yumurtam kaliteliydi ogün igne oldum 10.dacatladi diyelim.simdi ben ayin 8indemi yumurtlamis oluyorum 10 unda mi.

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmuş. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.
:( canim neden yumurtan catlamiyor acaba doktor birsey demedimi ? Cok üzüldüm bende :(

Kuzum sagdaki 2yumurtada 3.60cm olmus soldaki yumurta kendi icine kanamis dedi hepsi kendisi regliyle atilir dedi. Simdide aradi progestron 25.80 cikmis dedi. Doktorda saskin bende şaskinim arkadas ben simdi yumurtladimmi yumurtlamadimmi. acaba minik olan yumurtalarmi sonradan catladi. Gerci catladiysada iliskiyi kesmistik. Ya sabır
Canim senin durumunda benimki gibi cok karisik doktor bulmaca gibi olmus senin isin dedi bana bugün :(

:KK70: Kizlar birsey sorucam.simdi mesela adetin 15.günü yumurtladim diyoruzya. Bu yumurtlama denen sey yumurtanin kaliteli boyuta gelmesimi çatlamasimi. Mesela benim ayin 8 inde yumurtam kaliteliydi ogün igne oldum 10.dacatladi diyelim.simdi ben ayin 8indemi yumurtlamis oluyorum 10 unda mi.
Canim 10 unda yumurtlamis oluyorsun anladigim kadariyla. Igneyi yaptiktan sonra 36. Saat civari catliyo. Valla düsün düsün en basit birseyi bile karistirir olduk yakinda adimizi sorsalar bile cevap veremicez. Allah yardimcimiz olsun

Canim yumurtanin kalitesi galiba östrojene göre bakiliyo. Bende tam bilmiyorum ama yumurta kalitesi yas ilerledikcede düsüyor. Bazi foliküllerin icinde yumurta bile olmayabiliyomus yas ilerledikce. Ultrasonda o gördügümüz siyah kocaman olan sey folikül aslinda. Onun icinde yumurta var o disariya atiliyor patlayinca iste

Yok canım tamamen söküldüm bugün kısmet değilmiş bu ay da.. bu ay itibariyle bir seneyi doldurdum pes edebilirim her an artık tükendim
Hayirlisi olsun canim. Pes etme hemen 1 yil birsey degil daha. Yillardir ugrasanlar var insallah hepimiz kavusacagiz bebeklerimize.
En azindan bir kisiden iyi haber var gibi erken gebelik testi paylasmis iyi moral oluyor bize sagolsun paylasmis 😊

Sıcak spermleri öldürür canım bence girmemelisin sıcak banyo bile önermiyorlar
Sagol canim. Benim demek istedigim birliktelik olduktan sonra 1 hafta sonra falan. Daha birsey olup olmadigi belli olmadan. Dr a soracaktim bugün unuttum söyleyecek o kadar sey olunca. Birdahakine sorayim annemde iyi degil sen gitme dedi bana :(

Canim yumurtanin kalitesi galiba östrojene göre bakiliyo. Bende tam bilmiyorum ama yumurta kalitesi yas ilerledikcede düsüyor. Bazi foliküllerin icinde yumurta bile olmayabiliyomus yas ilerledikce. Ultrasonda o gördügümüz siyah kocaman olan sey folikül aslinda. Onun icinde yumurta var o disariya atiliyor patlayinca iste

Valla canim artik saldim gitti regliyi bekliyorum.

Canim valla baska bayanlar var klonen vs kullanip geliyorlar yumurtalari ölcülüyor 1 igne okadar .ben cok cirpiniyorum valla hastanedeki asistanlardan utaniyorum artik git gel git gel.
Demi canim ya bugün ayni seyi bende yasadim hem sekreterler hem hemsireler hemde doktorlar hepsi taniyorlar artik utaniyor insan

Ona bakılırda millet tek klomenle hamile kalıo😅 57 kg ım doktorum hala kilo vermem gerektiğini, benim bünyeme bu kilonun çok geldiğini. Adet düzensizliğimin sebebinin bu olduğunu idda ediyor. Ben de inadına gibi ne yaparsam yapayım yok, kilo falan veremiyorum. İnsan çatlatma iğnesine rağmen hasta olamaz mı ya😔
Canim üzülme bendede olmusti kist yüzünden olmustu insallah sende ondan degildir cok merak ediyorum senin durumunuda

Back