• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki bu yerleşme falan değil yalnızca tam sökülemedim kasıklarda dolu dolu baskı hissediyorum yarın her şey belli olur ama umudum kalmadı
Bu ay çok farklıydı ama her şey, tutmadı biliyorum ama farklı bir şeyler olduğu kesin vücudumu azıcık tanıdıysam bu ay normal değildi hiç
Bu baski falan dediklerinde hep iyi belirtiler sanki canim. Benim tecrübem olmadigi icin birsey diyemiyorum hamile olan arkadaslar daha iyi yardimci olabilirler

Doktor yumurtaya baktiginda cok zaman daha kücük sonra gel diyorlar ölcmüyorlar. Siz hangi yöntemleri uyguluyorsunuz yinede ölctürmek icin ? Kücükde olsa merak ediyorum boyutunu hangi gün ne büyüklükte olacagini :(

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmuş. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmuş. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.
Sana bakmaya girmiştim, nasıl bir sınav veriyoruz bilmiyorum😔 herhalde benim de çatlamadı ki hala hasta olmadım.

2. Aşılamamı oldum. Bat 19 ağustos pazartesi . Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım . Pazartesi kan vericem

Eklentiler

• CB76F13D-67FF-4FC8-8CBC-5970F3A5B40F.jpeg
    CB76F13D-67FF-4FC8-8CBC-5970F3A5B40F.jpeg
    160,7 KB · Görüntüleme: 30
Sana bakmaya girmiştim, nasıl bir sınav veriyoruz bilmiyorum😔 herhalde benim de çatlamadı ki hala hasta olmadım.

Kuzum sagdaki 2yumurtada 3.60cm olmus soldaki yumurta kendi icine kanamis dedi hepsi kendisi regliyle atilir dedi. Simdide aradi progestron 25.80 cikmis dedi. Doktorda saskin bende şaskinim arkadas ben simdi yumurtladimmi yumurtlamadimmi. acaba minik olan yumurtalarmi sonradan catladi. Gerci catladiysada iliskiyi kesmistik. Ya sabır

Kuzum sagdaki 2yumurtada 3.60cm olmus soldaki yumurta kendi icine kanamis dedi hepsi kendisi regliyle atilir dedi. Simdide aradi progestron 25.80 cikmis dedi. Doktorda saskin bende şaskinim arkadas ben simdi yumurtladimmi yumurtlamadimmi. acaba minik olan yumurtalarmi sonradan catladi. Gerci catladiysada iliskiyi kesmistik. Ya sabır
Alla alla acaba minik olanlar mı büyüdü sonradan, ne tuhaf işler valla. Her seferinde başka bir şey yaşıyoruz

Amann benimki de gitmiyor, düzenli hasta olmayı özledim

Canim valla baska bayanlar var klonen vs kullanip geliyorlar yumurtalari ölcülüyor 1 igne okadar .ben cok cirpiniyorum valla hastanedeki asistanlardan utaniyorum artik git gel git gel.

Canim valla baska bayanlar var klonen vs kullanip geliyorlar yumurtalari ölcülüyor 1 igne okadar .ben cok cirpiniyorum valla hastanedeki asistanlardan utaniyorum artik git gel git gel.
Ona bakılırda millet tek klomenle hamile kalıo😅 57 kg ım doktorum hala kilo vermem gerektiğini, benim bünyeme bu kilonun çok geldiğini. Adet düzensizliğimin sebebinin bu olduğunu idda ediyor. Ben de inadına gibi ne yaparsam yapayım yok, kilo falan veremiyorum. İnsan çatlatma iğnesine rağmen hasta olamaz mı ya😔

Ona bakılırda millet tek klomenle hamile kalıo😅 57 kg ım doktorum hala kilo vermem gerektiğini, benim bünyeme bu kilonun çok geldiğini. Adet düzensizliğimin sebebinin bu olduğunu idda ediyor. Ben de inadına gibi ne yaparsam yapayım yok, kilo falan veremiyorum. İnsan çatlatma iğnesine rağmen hasta olamaz mı ya😔
ben varım 165 boy 52 kilo
çatlatma iğnesine rağmen regl olmadım şok geçirdim ne yaparsak yapalım yumurtam büyümüyor çatlamıyor.
günde 5 e çıkardık klomeni yine de olmadı
gonalf denedik iğne olmadı
☹️

ben varım 165 boy 52 kilo
çatlatma iğnesine rağmen regl olmadım şok geçirdim ne yaparsak yapalım yumurtam büyümüyor çatlamıyor.
günde 5 e çıkardık klomeni yine de olmadı
gonalf denedik iğne olmadı
☹️

Valla benim ikisiylede yumurtam büyüyor benimde catlayamiyor. Rahmetli anneanem 11tane cocuk dogurmus.rahmetli dedemde yurtdisinda cakisir 3 ayda 6 ayda bir gelir 3 5 gün kalir gidermis.arkadas nasil denk getirdiler delirmemek elde degil.

Banada kilo ver dedi ama hakli ben yine 87kg yi buldum .1 ay hastanede hergun serum ilac yedim 1 ayda evde tattim.87kg ya gelmisim. Gerci benim kuzenim 2 cocugunada 150kg ile hamile kaldi catir çatir dogurdu.

Back