• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben hiç anlamam hsg de çektirmedm. ama bişey yok gibi duruyor
Canım adezyon görülmüş. Orada bir yapışıklık gibi birşeyler var. Tabi tam ifade edemiyorum ama göllenme olması problemden ileri geliyor. Yoksa ilaç dolaşmalıydı göllenmemeliydi

Canım adezyon görülmüş. Orada bir yapışıklık gibi birşeyler var. Tabi tam ifade edemiyorum ama göllenme olması problemden ileri geliyor. Yoksa ilaç dolaşmalıydı göllenmemeliydi
ben de bilmediğim için sallamş gibi oldm üzüldm.. Allah şifa versin arkadaşımıza inş tez vakitte :dua:

At bakalım canım yaptığın testlerin markası ne
20200113_105158.webp

İnnovita dir

Demek ki boşuna uğraştım bu kadar ay canım 😳 inşallah tedavisi olan birşeydir

6 kere klomen ovitrelle (2 gebelik oldu ama sonladi)
2 kere femara ovitrelle
2 kere fostimon igne ovitrelle asilama

7 sene sonunda
2.ci asilamamda hamile kaldim
Umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim 2. Asilamamda

Rabbim herkese nasip etsin
Tüm isteyen kardeşlerime dua ediyorum nasip olsun diye🤲

Kizlar başka markayla test yaptim
Negatifff😔😔
Canım testler hcg ye göre hassaslık gösteriyor ve her test farklı hcg seviyesinden sonra çizgiyi belirgin göstermeye başlayabilir. Umudunuz kesme bekle bakalım inşallah hamilesindir.
Gerçekten mi ciddi birşey yani 😭😭
Canım tıkanıklık ya da yapışıklık laparoskopiyle halledilebiliyor. Tedavisi var. Canını sıkacağın bir durum yok. İyiki hsg çekilmişsin bak erken tanı her zaman iyidir.
Demek ki boşuna uğraştım bu kadar ay canım 😳 inşallah tedavisi olan birşeydir
Olur mu ? Neden boşuna olsun. Her işte bir hayır vardır. Canını sıkacağın bir şey yok. Allah beterinden korusun. İnsanlar ne tedaviler görüyor. Tıkanıklık ya da yapışıklık gibi durumlar basit tedavilerle çözülüyor. Korkacak birşey yok bence

6 kere klomen ovitrelle (2 gebelik oldu ama sonladi)
2 kere femara ovitrelle
2 kere fostimon igne ovitrelle asilama

7 sene sonunda
2.ci asilamamda hamile kaldim
Umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim 2. Asilamamda

Rabbim herkese nasip etsin
Tüm isteyen kardeşlerime dua ediyorum nasip olsun diye🤲
Hoşgeldiniz . Adınıza çok sevindim. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah :KK19:

Back
X