• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım az kalmış sıkı sıkı tutunsun bebisin sana 🙏🏻💕

İnşallah cnmm

eşimde bı problem yoktu cnm bende pco vardı yumurta tembelliği rezerv azlığı var demişti doktor

Hadi hayırlısı olsun canım insAllah sağlıkla artar 🤲🤗

İnşallah canım sağol bende pcoluyum

Ayy inşallah çok güzel artar değerin 🙏🌸

İnşallahhhh

Ay hadi inşallah artar yaaaa 🥰🙏

İnşallah cnım

Allah herkesin gönlüne göre versin bir an önce rabbim sizlerdende güzel haberler almayı nasip etsin çok sağolun kızlar.

bnm perşembe klomen bitti cuma yumurta 13 mm di 3 gün iğne vuruldum yarın kontrol var 18 olmuş mudur iğneler etkili mi gecen ay klomen işe yaramadı çatlatmada yapmadı o yüzden . merinol 75 ı.u vuruldum
Canım iğne her zaman haptan daha etkilidir. Benim de 13 mm ölçtü doktor dün. Çarşamba büyük ihtimal çatlatma iğnesi vurulursun dedi ama ben başından beri iğne kullanıyorum

Canım iğne her zaman haptan daha etkilidir. Benim de 13 mm ölçtü doktor dün. Çarşamba büyük ihtimal çatlatma iğnesi vurulursun dedi ama ben başından beri iğne kullanıyorum
Banada iğne hiç yaramamıştı. Hatta iğne olduğum zaman benimde ovulasyon zamanı yumurtam çatlanış kanlı akıntı gelmişti. 16 mm 'yken. O yüzden ben klomen kullanmak istediğimi söyledim dr a klomen kullandık bu seferde fazla yumurta oldu aşılama iptal oldu kendimiz denedik. Herkese her ilaç aynı etkiyi yaratmıyor

Banada iğne hiç yaramamıştı. Hatta iğne olduğum zaman benimde ovulasyon zamanı yumurtam çatlanış kanlı akıntı gelmişti. 16 mm 'yken. O yüzden ben klomen kullanmak istediğimi söyledim dr a klomen kullandık bu seferde fazla yumurta oldu aşılama iptal oldu kendimiz denedik. Herkese her ilaç aynı etkiyi yaratmıyor
Mantıklı 👍

Bakalım yarın ne diyecek yazarım çatlatma iğnesi kaç saat sonra ilişki ben olursam ilk olcak bilmiyorum

Evet cnö verdim sonuç 20 çıktı. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek öyle sevinç naraları atamıyorum. Regli zamanımı bekliyorum o zmn tekrar vericem. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler canım 😔😔
Kacıncı gunundu cnm hafı ıns bebıstır yukselık

Back
X