- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.941
saol cnm benim sende doğum yaptın sanırım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim ve bizlerede o günleri görmeyiSelam canım hadi inşallah pozitif haberlerini Dr verirsintedavin kararın hayırlı olsun
Aminn canim insallahhAy
Ayyy hadi hayırlısı ile sağlıcakla gelsin bebişin canım.
İnşallah istediğin gibi olur doğumun.
Canim benim mesajini simdi okudum Allahin izniyle hersey guzel olacak. O , Ol der ve olur biliyorsun en hayirli zamanda gelecek seninde minnosun veya minnoslarinsağlıkla kucağına al canım sen doğum yapcan minnoşunu kucağına alıcaksın benim embriyolar anne karnına düşcekikimiz içinde güzel birgün olsun Allahın izniyle
Merhaba bende dün vuruldum 17 18 19 mm 3 yumurtam vardı ama hiç ağrım falan yok sizin oldu mu?Bende dun oldum ovutrelle 16 ve 20 mm idi yumurtalarm
Bi kac saat once kasıklarıma agrı vurdu halada devam edıyor bu iyi bseymiMerhaba bende dün vuruldum 17 18 19 mm 3 yumurtam vardı ama hiç ağrım falan yok sizin oldu mu?
kuzum ne durumdasınnnnnCanim benim mesajini simdi okudum Allahin izniyle hersey guzel olacak. O , Ol der ve olur biliyorsun en hayirli zamanda gelecek seninde minnosun veya minnoslarinHamile olmayi bekleyen ugrasan o kadar zorluklar ceken emek veren herkese Rabbim bu duyguyu tattirsin insallah. Hep iyi dusunelim iyi seyler olsun
nurummm naptınn ne durumdasınn transfer oldun mu nası geçtiiikızlarrrrr herkese selam eski arkadaşları görmek ne güzel perşembe günüm transferim var 2tane 5.gün emriyorsu koydurcam son dakika karar vermiş gbii oldum Allahım utandırmasınherkesin tedavisini hayırlı kılsın Rabbim
Evet kuzum 20 Ağustos tam gününde doğum yaptım.saol cnm benim sende doğum yaptın sanırım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim ve bizlerede o günleri görmeyi
Canım naptın doğum yaptın mı bu gün demiştin.Aminn canim insallahh
Doktor dun beni aradi seni cuma alalim yarin cok dogum var gurultu olcak seninde acelen yok dedi bende tamam dedim yarina kaldimkuzum ne durumdasınnnnn
Bir türlü yapamiyorum yarina kaldi :)Canım naptın doğum yaptın mı bu gün demiştin.
Bebişlerimi aldım geldim canımnurummm naptınn ne durumdasınn transfer oldun mu nası geçtiii
Suan duama senide kattim caniim insallah tutunurlarBebişlerimi aldım geldim canımŞimdi sıra beklemede Güzel geçti canım ama çok sıkışık değildim sorun değil dediler birde sabahtan çok istifra ettim inşallah bir sıkıntı yaşamayız
Malesef negatiff kuzumm