- 14 Mart 2021
- 8.606
- 9.305
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.741
İnsallahh kuzu =) gönlüne göre olur insallah=)Bir de 4uz olursa sansi goruruzaman insallah ikiz olur hayrlisiyla=)
Kaçıncı gündü senin=)Ta ta tam ama iğneden tabiki
4.gun=)Kaçıncı gündü senin=)
Günaydın kuzumGünaydın
Hala doğum etmedim
Ama 32 haftada gelmeye meraklı idiGünaydın kuzum
Seninki aceleci değil bak rahat rahat duruyor öyle miss gibi
Sen böyle iki gun diyorsan yarın doğar bak görAma 32 haftada gelmeye meraklı idi
Gerçi 2 gün daha dursa çok mutlu olurum
Merhaba. Bu ay letu ile 4. Denemem. Pkolularda sağlıklı yumurta gelişimi için verilen bir ilaç insallah faydasını görürsünüz hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba. Ben aranıza yeni katıldım. İlk defa letü diye bir ilaç kullanacağım 5 gün boyunca. Daha sonra yumurta çatlatma işlemi yapılacakmış. Bilginiz var mı acaba tedavi hakkında ?
Deme kız yarın düğün varSen böyle iki gun diyorsan yarın doğar bak gör
Canım nasılsın bizim ilişki gece idi.biz akşamda bugünde değerlendirme yaptık akşam hiç ağrım yoktu ama bugün ağrıyor sağlı sollu ara ara kramp gibiMerhabaHali
Bende dün sabah çatlatma iğnesi oldum 9 bucukta
Bu aksam dokuz bucukta değerlendirces
Ağrım yok suan hiç ama bu saatte acayip akıntım gelmiş
Bu yumurta erken mi çatladı ki acaba olabilir mi bilemedim
İyim kuzu sen nasılsınCanım nasılsın bizim ilişki gece idi.biz akşamda bugünde değerlendirme yaptık akşam hiç ağrım yoktu ama bugün ağrıyor sağlı sollu ara ara kramp gibi
Benim ağrılarım gün boyu devam ettiİyim kuzu sen nasılsın
Bizde dün gece değerlendirdik
Benim dün ilişki sırasında öyle bi ağrım oldu ki sol kasığımda
Yani mecbur değerlendirmek zorunda olmasam bırakıcaktım artık o kadar
Bugün ağrım falan yok ama
Bende bugün değerlendireyim diyorum bakalım
Ay sağ salim çatlasınlar döllensinler de bebişlerimiz olsun inşallahİyim kuzu sen nasılsın
Bizde dün gece değerlendirdik
Benim dün ilişki sırasında öyle bi ağrım oldu ki sol kasığımda
Yani mecbur değerlendirmek zorunda olmasam bırakıcaktım artık o kadar
Bugün ağrım falan yok ama
Bende bugün değerlendireyim diyorum bakalım
Galiba bugün deeğerlendiremicesAy sağ salim çatlasınlar döllensinler de bebişlerimiz olsun inşallah
Spermlerin 72 saat yaşadığını düşünürsek çok bişey kaybetmezsin yinede halin kalırsa yapıverGaliba bugün deeğerlendiremiceso kadar yorgunum ki
İçimde rahat etmiyo ama bakalım
İste onlarda hazir gelmisken bebesi görüverirDeme kız yarın düğün var
Erkek kardeşim ve kuzenler var şehir dışından düğün saati gelip düğün sonu geri dönecekler onlarında görürdüm