Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hiç canını sıkma benimde sezeryan oldu. İyi ki öyle olmuş. Bol su iç demişti doktor bana su azalması için. Bir de yeşil mercimek ve nohut bebeğe kilo aldırıyor çabuk toparlıyormuş. İnşallah 37yi de geçersin merak etme
Üzüldüm kuzum adına, vardır herşeyde bir hayır. İlk tüpün tutma olasılığı düşük diyorlar. 2. 3. De şans daha fazlaymış. Moral bozmak yok, sonraki tedaviye bomba gibi gir olur mu kalbim seninle
Üzüldüm kuzum adına, vardır herşeyde bir hayır. İlk tüpün tutma olasılığı düşük diyorlar. 2. 3. De şans daha fazlaymış. Moral bozmak yok, sonraki tedaviye bomba gibi gir olur mu kalbim seninle
Selam kızlar bugün otrivellenin 13. Günü doktorum 15. Günü test yap dedi. Test gününe son 2 gün kaldı. Daha önceden yazmıştım buraya tekrar yazmak istedim
Ameliyat sonrasi iyilesme suresiyim kuzu
Doktor birazkendiniz deneyin sonra baslariz demisti
İslerim yogun sezon acildi geri kalan hersey sukur iyi
Sen napiuosin
Selam kızlar bugün otrivellenin 13. Günü doktorum 15. Günü test yap dedi. Test gününe son 2 gün kaldı. Daha önceden yazmıştım buraya tekrar yazmak istedim
Adetim gecikeli 15, gün oluyor ama 1bucuk hafta önce gittiğimde doktora görünmedi kanda da çıkmamıştı ama doktor bir tane yumurtam olduğunu rahim duvarının da kalın oldugunu beklemem gerektiğini adet sokturucu yazmicagini belirtmişti geç döllenme mi oluyor ki bilemedim çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama
Adetim gecikeli 15, gün oluyor ama 1bucuk hafta önce gittiğimde doktora görünmedi kanda da çıkmamıştı ama doktor bir tane yumurtam olduğunu rahim duvarının da kalın oldugunu beklemem gerektiğini adet sokturucu yazmicagini belirtmişti geç döllenme mi oluyor ki bilemedim çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama