- 27 Mart 2021
- 267
- 545
- 33
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #92.041
Aynı durumdayiz kuzum eşim ailem benden daha kötü oldu hemen toparlanma moduna girdim kendimi hirpalayarak bı yere varamam adet olunca gel dedi doktor dondurulmuşlar vardı bakalım onlarla yola devam. HaniÇok üzgünüm, bu ay hepimiz için ayrı ayrı üzüldüm
Evet çok belirgin bence kan testi yapmalısınız çooook tebrik ederimGünaydinnn canlarimbu testte bu sabaha ait ne düsünpyosunuz koyulasma devam ediyormu ?
Tesekkür ederimm ya yaptim yarim saate sonucu ögrenicem ama onu beklemeden bi testdaha yaptim cizgi durumu nasil gidiyo diyeEvet çok belirgin bence kan testi yapmalısınız çooook tebrik ederim
Ayy canım görünüyor işte 2. çizgi, ben de böyle öğrenmiştim :)) Clearblue çok iyi markadır, onda çıktıysa bence hemen kan ver :) Hayırlı olsun diyeyim..Kizlar bu testler hakkinda ne düsünüyosunuz ? Clear blue ultra erken test yPtim ama kuruyunca rengi gitti normalmi ? Adetime 4 gün vat bugün yumurtlamanim 11. Günü
Canım benim çok haklısın, sağlıksız bir embriyo ise olmaması daha iyi.. Hem doğal yoldan olmuşsa yine olur, en azından bu sevindirici haberCanlarım ultrasona girdim dış gebelik gözükmedi çok şükür. Beta ve Progesteron düşmeye başlamış bugün kendiliğinden. Gittiğim doktorlar zaten prof ve uzmançok şükür çok güvende hissediyorum kendimi, değer düşmeye başladığı için kendiliğinden kanama ile atılmasını bekleyelim cumaya kadar. Ancak yine de olmazsa müdahale edelim ama ilk öncelik kanama bekleyelim( deger düşmeye başladığı için) dediler.
Evet kendiliginden desteksiz gebe kalabilmem çok güzelmiş, bunu gördüm ama ilk günler değer artsın diye dua ediyordum son günlerde sağlıksız madem düşsün bi an once demeye başladım. Neye dua ettiğimizden çok hayırlısını dilemek ne demekmiş bi kere daha gördüm, Rabbimin sınavı
Bi tamamen sifirlansin sonrasi icin hsg ve kontroller olacaktir zaten. Çok teşekkür ederim kuzular ilginiz için,iyiki varsınız
Ayy yarınn... Çok sevindim...
KuzummmmAyy canım görünüyor işte 2. çizgi, ben de böyle öğrenmiştim :)) Clearblue çok iyi markadır, onda çıktıysa bence hemen kan ver :) Hayırlı olsun diyeyim..
Daha kan sonucu belli değil ki, neden hızlı davranıp aşılamayı iptal ettin :))) İnş hamişsindir :))Kuzummmmsaka gibiii bende asilama icin konusmam vardi dün iptal ettik d0n kan verdimm hala cikmadi bekliyorummm midem agzimda baksana bunlarda bugünün testi.ne diyosun
Gitmedim erteledimm 10 gün sonrayaDaha kan sonucu belli değil ki, neden hızlı davranıp aşılamayı iptal ettin :))) İnş hamişsindir :))
Hayırlı olsun canım, tebrik ederim, çok sevindim :)))Kizlar sonuc adete 4 gün kala 28 cikmis bu iyimi
İyiyi birak harika ben adete 4 gun kala 10.11 le ogrenmistim. Hayirlii olsunnnn cok sevindimmmmmmKizlar sonuc adete 4 gün kala 28 cikmis bu iyimi
Ayyy Boloviaaaaa bunu duymakkk nasil uyi iyi geldiiİyiyi birak harika ben adete 4 gun kala 10.11 le ogrenmistim. Hayirlii olsunnnn cok sevindimmmmmm
tebriik ederim canım çook sevindimAyyy Boloviaaaaa bunu duymakkk nasil uyi iyi geldiicok tesekkür ederimmmmmm coook saolunn yaa keske hepiniui yüz yüze tanisamm iyiki varsinuz
Tesekkür ederimmmm.kuzummmm dariai sizlereeee rabbimmden umut kesilmezmis yine anlamis oldukk her isteyene nasip olsunnnntebriik ederim canım çook sevindim
Öyle canım hayırlısı olsun tabii, hayırlı olmayacaksa zaten olmasın, ama keşke hayırlı olsada nasip olsa tüm isteyenlereKuzum olsun diye dua ettiğimiz şeyleri olduktan sonra keşke olmasaydı diyoruz. Şuan ki halimmalûm.. Vardır olmamasinda da bi hayır, hep hayırlısını isteyelim kuzum. Hayırlı zamanda gelsin inşallah
Allah razı olsun canım benim inşallahGüzel kalpli arkadaşım benim, inşallah çabucak geçer sürecin
Her şerden bi hayır çıkıyor inşallahCanım benim çok haklısın, sağlıksız bir embriyo ise olmaması daha iyi.. Hem doğal yoldan olmuşsa yine olur, en azından bu sevindirici haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?