- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #92.061
İnşallah olacak kuzum, hayırlı zamanı gelsin olacak umudunu yitirmek yokÖyle canım hayırlısı olsun tabii, hayırlı olmayacaksa zaten olmasın, ama keşke hayırlı olsada nasip olsa tüm isteyenlere
yok canım bazen yumurtlama döneminde kanama olur.Kızlar geçen ay catlatma iğnesi olmuştum olmadı ne yazık ki bu ay işte yumurtlama günümde kanamam oldu ara kanama gibi sızıntı gibi bu catladigini mi gösterir başına gelen var mı iyi bir şey mi bilemedim lütfen cevaplar mısınız degerlendirme mi yapmam lazım
Teşekkür ederim acaba dedim iğne etkisi mi halayok canım bazen yumurtlama döneminde kanama olur.
Ahh canimm sende iyi ki varsin insallah sağlıkla ilerler gebeliğin cok mutlu oldum senin adina . Rabbim herkese cok aratmadan nasip etsin insallahAyyy Boloviaaaaa bunu duymakkk nasil uyi iyi geldiicok tesekkür ederimmmmmm coook saolunn yaa keske hepiniui yüz yüze tanisamm iyiki varsinuz
Son adetinin 21. Günü lucrin yapılıyor sonra adet okuyorsun. O adetinle muayeneye gidiyorsun 3. Gün yumurta büyüten iğneler başlıyor. Çatlama iğnesi dışında başka iğnen olmuyor artıkCanım vurulduktan sonra adet mi bekleniyor, süreç nasıl oluyor
Hiç korkma daha adet günün gelmemiş buna göre iyi bir değer. 2 günde 1 test yaptırmaya devam et ikiye katlanması gerek sonucun.Hamilesiniz ama hemen doktorunuzu arayin dedi beni bi panikletti sat 17 mayisti benimm
evet canım korona dönemine denk geldi tam kullanmadım. Bakalım uzun protokol olursa kullanayım canım.Sana testesteron mu vermişti bir de ? Onu ne zaman kullanacaktın C Capanin Gururu Teyom
Evet hayatım 3-4 gün ilaç kullanmıştım hatta covid olunca yarım kaldıKuzuu senin yarım kalan tedavin de kısa protokol müydüLaRisaCca
Hayirli ugurlu olsun hic agrin varmi ? Doktor nasil bir birliktelik istedi bence hergunu degerlendir insallah hayirlisiyla olur catlasa bile ovulasyon testin pik olacakKızlar merhababugün çatlatma iğnesinde 3.günüm ovulasyon testim 3 gündür pik çatlamadımı acaba birde bugün bizim birlikteliğimiz olacak önerileriniz varmı acabaa
Hayirli olsun CanimTesekkür ederimmmm.kuzummmm dariai sizlereeee rabbimmden umut kesilmezmis yine anlamis oldukk her isteyene nasip olsunnnn
Sağol canım benim, İnşallah birgün bir şekilde, hayırlı ve sağlıklı olarak gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?