- 26 Mart 2018
- 28.464
- 127.984
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.021
Hep yakala beniakşam yazacaktım adım sayfasınaCanımmm adına çok sevindim sonunda gidiyorsun. Güzel haberlerle gel İnş seni buradada yakaladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep yakala beniakşam yazacaktım adım sayfasınaCanımmm adına çok sevindim sonunda gidiyorsun. Güzel haberlerle gel İnş seni buradada yakaladım
Aynen öyle uyamak icin yattim ama glzümü kirpamiyorum saolasin kuzummmmmBeklemek zor gerçekten, neyse sonu güzel olsun da beklenir, dualarımız seninle
Kesinlikle öyle midemde bi tuhaf sabah beri agriyomu eksiyomi anlamadim stres yaptim kesinn ama sabaha az kaldii oyalanmam lazim bi derin uyursam is tamamdirBu işin en zor kısmı bekleme kısmı gerçekten
Kuzum ara ata ağrım var ama daha kanama vs yok, pers aksama kadar gelmezse doktora yazicam cuma sabahtan once yine bi beta bakilip sonra müdahale edilecek. Ama sanki gelecek gibi hissediyorum, bel agrilarim var bakalım bi an önce netlessin de artıkS Spagetti bolonez naptın canım nslsın
Gözün aydın olsun canım
İnşallah canım benimGözün aydın olsun canım
İnşallah herşey istediğin gibi ilerler
İyiyim canım sen nasılsın.nasılsın canım benim
Hamd olsun canım iyiyimİyiyim canım sen nasılsın.
Allah'ım gönlüne göre versin canım.
Haberlerden biraz uzak kaldımHamd olsun canım iyiyim
Ayşemm sende mi durum ne test ne zamandı.Gözün aydın olsun canım
İnşallah herşey istediğin gibi ilerler
Sağol canım benimAllah'ım gönlüne göre versin canım.
Tez vakitte hayırlısı ile dolsun kucağın inşallah
Kuzum ben 8. Günü kan testi yaptım 0.1 çıktı,Ayşemm sende mi durum ne test ne zamandı.
Uzak kaldım konulardan kaçırdım haberleri
Yaa umudum vardı fazlası ile.Kuzum ben 8. Günü kan testi yaptım 0.1 çıktı,
Bugün 11. Günüm idrar testi yaptım evde negatif.
Progestan iğneyi bile vurmadım bugün.
Durum bu canım. Maalesef kısmet değilmiş, başka bahara artık
İnşallah canım benim AminYaa umudum vardı fazlası ile.
Nasip kısmet canım inşallah en kısa sürede dolacak kucağın hayırlısı ile.
Canim clearblue nun her testi boyle bir kac dakika duruyor sonra siliniyor testKizlar bu testler hakkinda ne düsünüyosunuz ? Clear blue ultra erken test yPtim ama kuruyunca rengi gitti normalmi ? Adetime 4 gün vat bugün yumurtlamanim 11. Günü
Igne etkisi 10.gunden sonra kalmiyor o yuzden olabilirEki Görüntüle 2866385 Kızlar bitek ben mi görüyorum iğne etkisi mi acaba 14.gün
Valla ona dikkat etmedim ama fazla yan etki olmadı bende ama sonuçta geçici menopoza sokuyor yan etki olabilir biraz. Benim için en iyi tarafı bir kere yapılıyor olmasıydı. Daha önce tayfun beye gitmiştim başkentte o 10 günlük iğne vermişti uzun protokol için ama o tedaviye başlamadan bıraktımNe derse alırım canım yeter ki başlasın. Lucrin ile çok ödem oluyor mu
Canım vurulduktan sonra adet mi bekleniyor, süreç nasıl oluyorValla ona dikkat etmedim ama fazla yan etki olmadı bende ama sonuçta geçici menopoza sokuyor yan etki olabilir biraz. Benim için en iyi tarafı bir kere yapılıyor olmasıydı. Daha önce tayfun beye gitmiştim başkentte o 10 günlük iğne vermişti uzun protokol için ama o tedaviye başlamadan bıraktım
Kuzum olsun diye dua ettiğimiz şeyleri olduktan sonra keşke olmasaydı diyoruz. Şuan ki halim malûm.. Vardır olmamasinda da bi hayır, hep hayırlısını isteyelim kuzum. Hayırlı zamanda gelsin inşallahKuzum ben 8. Günü kan testi yaptım 0.1 çıktı,
Bugün 11. Günüm idrar testi yaptım evde negatif.
Progestan iğneyi bile vurmadım bugün.
Durum bu canım. Maalesef kısmet değilmiş, başka bahara artık
Güzel kalpli arkadaşım benim, inşallah çabucak geçer sürecinKuzum olsun diye dua ettiğimiz şeyleri olduktan sonra keşke olmasaydı diyoruz. Şuan ki halim malûm.. Vardır olmamasinda da bi hayır, hep hayırlısını isteyelim kuzum. Hayırlı zamanda gelsin inşallah