Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Porti her bilgi sltın niteliğinde biz kadınlar için. ne olur ne olmaz, eşin ve senin neler kullandığınız çok önemli.
Bugün şok a gittim kurutmalık gördüm aklıma direk sen geldin 😂😂
Doğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunur 🤗😍
Ahahah yaaa bende bugün çamaşır asarken aklıma geldi :KK70: :KK70:

Öyle kuzum bu güzl duyguları rabbim sizede tatmayı nasip etsin inşallah bbgm şu mübarek ramazan ayında 🤲🤲
Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahh😍😍😍
😂😂😇😇Bol bol yürüyüş lazım canım
Evet canım yürüyüş herşeye fayda ama gel gör ben evden çıkamıyorum 😂😂

Bakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heralde 😂
😂 Hissetmeden de duramayacaksın
Doğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunur 🤗😍

Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahh😍😍😍

Her pencereye sen çık her çamaşıra sen koş beni hatırla 😂

Bende valla hep evdeyim hep 🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂

Sagol askiletammm bnmde gögüs uçlarım deli gibi agırıyor anlatamam sütyen takarken ucuna degiyorum felakett yeni başladı 2 gündür 😂😂
edaecoo edaecoo canım bişey soracağım progestan 200 fitil devam ediyor musun ..ben ağızdan içiyordum 2 kez ama bu hafta bulantılarım çok arttı hatta kusmalarımda oldu ..progestan fitil olarak sabah çok zorlandım fazla da ittiremedim 😌 tüm gün vajenimde yanma hissettim sende de oluyor mu yanma hissi ?

X