- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.861
Bakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heraldene bakıyosun kocişine ya sen yap sonra ona sürpriz yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heraldene bakıyosun kocişine ya sen yap sonra ona sürpriz yap
Doğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunurPorti her bilgi sltın niteliğinde biz kadınlar için. ne olur ne olmaz, eşin ve senin neler kullandığınız çok önemli.
Bugün şok a gittim kurutmalık gördüm aklıma direk sen geldin
Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahhÖyle kuzum bu güzl duyguları rabbim sizede tatmayı nasip etsin inşallah bbgm şu mübarek ramazan ayında
Evet canım yürüyüş herşeye fayda ama gel gör ben evden çıkamıyorumBol bol yürüyüş lazım canım
He yaa aksamustu gelip alalimmi diyooKV ni göndermek için plan mı yapıyorsun
İnşAllah canım benimInsallah gebelik belirtisi canim:)
Hahahahaha keşke kısa yoldan bi kaçışı olsa ahh keşkeBenide aradi kv asagiya inmisler ,senide alalimmi diyoorr .
Yok dedim ilk sahurumu evimde yapayim
İftara kesin alcaklar kacisim yok
7. Gun donum noktasi o gun kendini tutamayacaksinBakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heralde
Evet ya seni hatırlıyorum eltin vardı birdeBnmde öyleydi LaRisaCca çok iyi bilir test die öldüm bittim sonunda anneme aldırdım gizli gizli
Hissetmeden de duramayacaksınBakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heralde
Her pencereye sen çık her çamaşıra sen koş beni hatırlaDoğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunur
Ahahah yaaa bende bugün çamaşır asarken aklıma geldi
Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahh
Evet canım yürüyüş herşeye fayda ama gel gör ben evden çıkamıyorum
Bakalım canım yaparsam ilk size yazarım zatenHissetmeden de duramayacaksın
Yaa sende mi o zaman yaptın canım7. Gun donum noktasi o gun kendini tutamayacaksin
Evet ya aslinda 8 falan yapacaktim 7 de napim dedim yapim gitsin sonra silik bisi gorunce umitlendimYaa sende mi o zaman yaptın canım
Bende valla hep evdeyim hepDoğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunur
Ahahah yaaa bende bugün çamaşır asarken aklıma geldi
Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahh
Evet canım yürüyüş herşeye fayda ama gel gör ben evden çıkamıyorum
Ahahaha yaa güldürdün larimmm Hatırlamak için önce unutmak gereekkHissetmeden de duramayacaksın
Her pencereye sen çık her çamaşıra sen koş beni hatırla
Benim 9. Gün silik çıkmıştı evde yapacağıma kanda baktırsam daha önce çıkardıEvdeki testler imha edildi canım eşim yapmamı istemiyor iyi yada kötü o gün gör diyor arada yokluyorum test mi yapsak diye
7.gun kafanda mehter marsi esligindee cis biriktiriceksinYaa sende mi o zaman yaptın canım
O eltiyi nasil unuturum edaecoo eltiye de ki ünlü oldun, el sallaEvet ya seni hatırlıyorum eltin vardı birde
Bunyeden bunyeye degisir tabii ama erken biraz senin icin canmBenim adetine on gün var canım. Muhallebi gibi kıvamı gorunusu6af edersin di mi? Az geldi bir çay kaşığıdır.
Ayy ne güzel inşallah sağlıkla al kucağına canım bakalım o dönüm noktasında ben napcamEvet ya aslinda 8 falan yapacaktim 7 de napim dedim yapim gitsin sonra silik bisi gorunce umitlendim
edaecoo canım bişey soracağım progestan 200 fitil devam ediyor musun ..ben ağızdan içiyordum 2 kez ama bu hafta bulantılarım çok arttı hatta kusmalarımda oldu ..progestan fitil olarak sabah çok zorlandım fazla da ittiremedim tüm gün vajenimde yanma hissettim sende de oluyor mu yanma hissi ?Sagol askiletammm bnmde gögüs uçlarım deli gibi agırıyor anlatamam sütyen takarken ucuna degiyorum felakett yeni başladı 2 gündür
Insallah Rabbim nasip etsin sen de bu duyguyu yasayacaksinAyy ne güzel inşallah sağlıkla al kucağına canım bakalım o dönüm noktasında ben napcam