Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bide onu evin içinde düşün bende buna sinir oluyorum tozlanma x2 oluyor. Saç kıl tüy dökülüyor. Yazın dışarı seriyorum ful güneş alıyor zaten cam 1 2 saatte mis kupkuru ama kışın çok zorlanıyorum :KK43:
Bende eve seriyorum hep küçük odaya çünkü önceden balkon açıktı ve yoldan çok toz geliyor yıkadığım çamaşır sanki pis olacak gibi içime sinmiyor o yüzden evin içinde kurutuyorum bende. O oda aediye zaten ne varsa oraya yarın bir gün çocuk olunca patlarım ama hayırlısı😂

Bende eve seriyorum hep küçük odaya çünkü önceden balkon açıktı ve yoldan çok toz geliyor yıkadığım çamaşır sanki pis olacak gibi içime sinmiyor o yüzden evin içinde kurutuyorum bende. O oda aediye zaten ne varsa oraya yarın bir gün çocuk olunca patlarım ama hayırlısı😂
Rabbim en yakın zamanda o odanın bebek sesiyle dolmasını nasip etsin 😍

😂😂😂 Ahahahah yemin ederim hepsi aynı
Cimriler yaa 😂😂
Haklısın valla. Cuma günü burası bol rüzgarlıydı dışarı serdim posta posta kurudu gitti mis gibi.
Ah mis gibi. Bende çok seviyorum aslında hele beyaz çamaşır takıntılığım var böyle kendimde olsa başkasında da olsa bembeyaz olcak serili çamaşırlar bakıp bakıp içim açılıyor :temizlik::KK73:
Aynen valla şükrediyorum canım hep isterdim geniş balkonu olsun şöyle manzaralı nasip inşallah bir gün o da olur 🤲🏻🤲🏻 evet yazın gerçekten çok lazım oluyor bizim arka balkon da oturduk biz geçen yaz çünkü ön balkon karşıki bina ile çok yakın ve alt kat olunca herkes bize bakıyor rahat çıkamıyoruz oturamıyoruz şimdi bizde camlara film yapıcaz ki görmesinler. Ooo evet canım o hem uzun hem maliyetli ama terasta harika olur gerçekten seni kimse görmeyecek bir de bence bir düşünün bunu. Eğer mal sahipleri anlayışlı İnsanlarsa izin verirler sonuçta parasıyla değil mi😀
Ohh mis gibi olmuş canım senin valla bundan sonra rahay rahat oturursunuz 😍 onu düşünüyorumda öncelik mutfağın camını değiştirsek nasıl olur acaba. Yani o fransız balkonu direk açılır cam yapsak cambalkonun gibi hayal edebildinmi bilmiyorumda olurmuki 😂
Kız yeterki olsun çocuk çamaşıra çare buluruz gerekirse gelir çamaşır serceğin zaman yolda nöbet tutar araba geçirmeyiz :KK70::KK70:
Ben de uyuyorum yavrukuşlar tatlı rüyalar 🤗💛
İyi geceler güzel annişkoo tatlı rüyalarr 🤗🌺😘😘
tamam ben de lambaları söndürüp çıkıyorum:-)
Bende bir çamaşır suyu döküp çıkıyorum teommm 🤣 iyi gecelerr tatlı rüyalar canımıniçisii 🌺😘😘🤗

X