- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.441
Hahahhaha ben sözelciyim kuzuuBen de anlamadım belki sen anlarsın diye sana kopyaladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha ben sözelciyim kuzuuBen de anlamadım belki sen anlarsın diye sana kopyaladım
döt kesme bizim işimizzzzzBi nevi döt kesme yöntemi ayak kaydırma
Atanmamıştır kesin bak görS Spagetti bolonez sen niye halfsin
aaa öyleyse keşke sormasaymışım.Atanmamıştır kesin bak gör
Kötü niyetle sormadın ki canım üzülecek birşey yokaaa öyleyse keşke sormasaymışım.
Bu halloş hep bize komplo kurmayı öğretti
o gelmeden biz hanım hanımcık hatunlardıkBu halloş hep bize komplo kurmayı öğretti
Ama şimdi planlar planlaro gelmeden biz hanım hanımcık hatunlardık
S Spagetti bolonez sen niye halfsin
Atanmamıştır kesin bak gör
aaa öyleyse keşke sormasaymışım.
Aynen canım benim nolcak kader utansinKötü niyetle sormadın ki canım üzülecek birşey yok
kuzum ya hiç öyle düşünmemiştim. Özür dilerim. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip eder sanaNe yazık ki evet atanamadim meslek liseleri olunca kontenjan aşırı az bende. Halk egitimlerde aşçılık/ pastacılık kurslari açıyordum ki korona patladi evdeyim
Bebeğim benim bilmiyor muyum kalbini ne özürü, canımsınkuzum ya hiç öyle düşünmemiştim. Özür dilerim. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip eder sana
o gitti yine birşeyler gömüyor kesinAma şimdi planlar planlar
Kuzum inşallah en yakın zamanda kadron olur ve atanırsınNe yazık ki evet atanamadim meslek liseleri olunca kontenjan aşırı az bende. Halk egitimlerde aşçılık/ pastacılık kurslari açıyordum ki korona patladi evdeyim
Cırcır olasann halloşşş tombik olasaann halloşşş obur olasannn hallooşşş vayyyyo gitti yine birşeyler gömüyor kesin
Umudum hayatta yok ama sağol kuzumKuzum inşallah en yakın zamanda kadron olur ve atanırsın
Umudunu yitirme Allah var umut var canımUmudum hayatta yok ama sağol kuzum