Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He he sen yeeee sonra diyet yap 😁

Kız çok yoğun o enişteyle bile görüşemedi. Spor , enstrüman kursu, cilt bakımı, akşam yemekleri derken nasıl gelsin foruma 😂
Mikemmel ama yaa yaşamayı acayip seviyor.. ben kendime kahvaltı hazırlamaya sürüne sürüne gidiyorum 😁

Lariye yapmışsın bana niye o tedaviyi yapmadın falan diyelim 😂
😂😂😂 Dost musunuz düşman mısınız
onu eşim diyordu :KK70:niye onlar da korona oldu onlara başladı da bize niye başlamıyor diye:KK70:
😂😂😂 Enişte başımı yakabilirdi heran Allah'tan Adana'da yaşamıyor
Mikemmel ama yaa yaşamayı acayip seviyor.. ben kendime kahvaltı hazırlamaya sürüne sürüne gidiyorum 😁
😂😂😂 Adam kemanı bitirdi o diğer büyük olana geçti biz hala tırı vırı

onu eşim diyordu :KK70:niye onlar da korona oldu onlara başladı da bize niye başlamıyor diye:KK70:
Bu arada sizinle aynı dönemlerde corona oldu arkadaşım. Volkan hocada hamile kalan. Bizim hocaya devam etse muhtemelen bekletirdi biraz daha ama kız çok sıkıntı çekti sadece 1 embriyosu kaldı sonra tekrar tedaviye başlayıp 1 embriyosu daha oldu öyle transfer yaptılar. 5. Güne 1 embriyo kaldığına göre erkek faktörü sperm düzelmemiş olabilir onlarda da. Acele etme yani vardır bi hayır 😏

Bu arada sizinle aynı dönemlerde corona oldu arkadaşım. Volkan hocada hamile kalan. Bizim hocaya devam etse muhtemelen bekletirdi biraz daha ama kız çok sıkıntı çekti sadece 1 embriyosu kaldı sonra tekrar tedaviye başlayıp 1 embriyosu daha oldu öyle transfer yaptılar. 5. Güne 1 embriyo kaldığına göre erkek faktörü sperm düzelmemiş olabilir onlarda da. Acele etme yani vardır bi hayır 😏
Sen de hala kafam karıştı de bak bir bildiği var ki yapmıyor 😂
Ben sizii satacagimmm💩
:sinirli: :KK70::KK70:

X