- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.401
Hayatım neler yaşadık.. diken üstündeyim. Rabbim sağlık versin herşey var bu hayattaDüşünsene dinlenme etkinliği olarak burayı okuyormuş o son dediğini de duymayayım bir daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım neler yaşadık.. diken üstündeyim. Rabbim sağlık versin herşey var bu hayattaDüşünsene dinlenme etkinliği olarak burayı okuyormuş o son dediğini de duymayayım bir daha
Lariye yapmışsın bana niye o tedaviyi yapmadın falan diyelimperaares birbirimizi gammazlıyormuşuz
onu eşim diyordu niye onlar da korona oldu onlara başladı da bize niye başlamıyor diyeLariye yapmışsın bana niye o tedaviyi yapmadın falan diyelim
Mikemmel ama yaa yaşamayı acayip seviyor.. ben kendime kahvaltı hazırlamaya sürüne sürüne gidiyorumHe he sen yeeee sonra diyet yap
Kız çok yoğun o enişteyle bile görüşemedi. Spor , enstrüman kursu, cilt bakımı, akşam yemekleri derken nasıl gelsin foruma
Dost musunuz düşman mısınızLariye yapmışsın bana niye o tedaviyi yapmadın falan diyelim
Enişte başımı yakabilirdi heran Allah'tan Adana'da yaşamıyoronu eşim diyordu niye onlar da korona oldu onlara başladı da bize niye başlamıyor diye
Adam kemanı bitirdi o diğer büyük olana geçti biz hala tırı vırıMikemmel ama yaa yaşamayı acayip seviyor.. ben kendime kahvaltı hazırlamaya sürüne sürüne gidiyorum
Bu arada sizinle aynı dönemlerde corona oldu arkadaşım. Volkan hocada hamile kalan. Bizim hocaya devam etse muhtemelen bekletirdi biraz daha ama kız çok sıkıntı çekti sadece 1 embriyosu kaldı sonra tekrar tedaviye başlayıp 1 embriyosu daha oldu öyle transfer yaptılar. 5. Güne 1 embriyo kaldığına göre erkek faktörü sperm düzelmemiş olabilir onlarda da. Acele etme yani vardır bi hayıronu eşim diyordu niye onlar da korona oldu onlara başladı da bize niye başlamıyor diye
Sen de hala kafam karıştı de bak bir bildiği var ki yapmıyorBu arada sizinle aynı dönemlerde corona oldu arkadaşım. Volkan hocada hamile kalan. Bizim hocaya devam etse muhtemelen bekletirdi biraz daha ama kız çok sıkıntı çekti sadece 1 embriyosu kaldı sonra tekrar tedaviye başlayıp 1 embriyosu daha oldu öyle transfer yaptılar. 5. Güne 1 embriyo kaldığına göre erkek faktörü sperm düzelmemiş olabilir onlarda da. Acele etme yani vardır bi hayır
Ben sizii satacagimmm
kız bayılacam yeminleDost musunuz düşman mısınız
Enişte başımı yakabilirdi heran Allah'tan Adana'da yaşamıyor
Adam kemanı bitirdi o diğer büyük olana geçti biz hala tırı vırı
Mantıklı neyse canım ben zaten hamileyim herhalde galiba sanırsamSen de hala kafam karıştı de bak bir bildiği var ki yapmıyor
Adam baklava yapıyor biz göbek adam cilt gençleştirme yapıyor biz hala yaş maya maskesikız bayılacam yeminle
Evrene olumlu enerji gönderiyoruz . OmmmMantıklı neyse canım ben zaten hamileyim herhalde galiba sanırsam
Yedim yedim pişman olmakta isterdim ama olamıyorum yaaaYedin mi o pis şeyi gerçekten yaptın mı bunu
O somon dna öyle mi yapılır derma pen hep yüzünü çizdiAdam baklava yapıyor biz göbek adam cilt gençleştirme yapıyor biz hala yaş maya maskesi
Bi mumda banaa şey etEvrene olumlu enerji gönderiyoruz . Ommm
Evrene her şeyi verebilirim şu anEvrene olumlu enerji gönderiyoruz . Ommm
hala niye çocuğumuz olmuyor diyoruzAdam baklava yapıyor biz göbek adam cilt gençleştirme yapıyor biz hala yaş maya maskesi
Hahahha aynen gömdüm geldim çayımı da içtim üstüne birazdan da bi Türk kahvesigömdün geldin değil miiii
ayy hepimiz yoğunlaşalım sana gerçekten, belki işe yararEvrene her şeyi verebilirim şu an
halleytoooo seni yaramaz seniiiiBen sizii satacagimmm