Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle cnm ama ben hamile degilim keske hamile olsam omum ıcın içmedim ilaç zaten hem adeti gecıktırıyor hemde ilaç yerıne nane limon daha iyi cnm

Oyle cnm ama ben hamile degilim keske hamile olsam omum ıcın içmedim ilaç zaten hem adeti gecıktırıyor hemde ilaç yerıne nane limon daha iyi cnm

ay cok ozur dilerim ben oyle degerlendirmisim nedense. Bu arada bende normalde ilac hic sevmem son raddeye kdr direnirim
Ama bebek istiyorum icmem diye direnince yaz gunu zaturee oldum. Sen sen ol hic biseyinj ihmal etme Cok gecmis olsunn

ay cok ozur dilerim ben oyle degerlendirmisim nedense. Bu arada bende normalde ilac hic sevmem son raddeye kdr direnirim
Ama bebek istiyorum icmem diye direnince yaz gunu zaturee oldum. Sen sen ol hic biseyinj ihmal etme Cok gecmis olsunn
Önemli değil cnm Allah söyletiyorçok teşekkür ederim

tamam canım üzülmedim diyemem ama umudumu yitirmicem... sen klomen iğne tedavisi gördün mü peki?
Ven gonal f ve ovitrella catlatma ignesi kullandim eylul ayinda tutmadi. 2 ay rahim dinlendirme yapti doktor bu ay hatta fun yine basladim gonal f e. Emek bizden vermek Allahtan

Hadi hayırlısı canım. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırız. Bu aşılamada herşeyi harfi harfine uyguladım. Artık taktir Allah'ın. Ama ara ağrılarım var adet gibi. Tutmadı diye hissediyorum.
Yavrucum ne cok kendini hamile havasina sok ne de umudunu kaybedip bosver. Sen sadece dua et. Bende dun boyle icimde kelebekler ucusuyordu kendimi frenledim. Sonra tutmayinca uzuluyor insan

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Ben zaten cok usuyen biriyim canim. Surekli kalin giyinmeye ve usutmemeye dikkat etmeye calisiyorum. Bizde insaallah burda sizin gibi hamilelik hallerimizi konusuruz insaallah.

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Ben zaten cok usuyen biriyim canim. Surekli kalin giyinmeye ve usutmemeye dikkat etmeye calisiyorum. Bizde insaallah burda sizin gibi hamilelik hallerimizi konusuruz insaallah.
Ayyy inşallah ya bizimde midemiz bulansin başımız dönsün en yakın zaman da

Yavrucum ne cok kendini hamile havasina sok ne de umudunu kaybedip bosver. Sen sadece dua et. Bende dun boyle icimde kelebekler ucusuyordu kendimi frenledim. Sonra tutmayinca uzuluyor insan
Haklısın canım. Bol dua ediyorum. Ama umutsuzluk belirtileri hamilelik zannetmekten daha iyi geliyor insana Diğerinin yıkımı daha çok oluyor.

Kızlar merhaba dr a gıtmedıgımde ovuyla takıp edıyorum kacmasın dıye sızce benım yumurta buyuyormu 13.gun bugun dün 11mmdı yavas buyuyor benımkı

Eklentiler

• 6CBB64DF-2D86-4FB5-9DD4-AE1DF13575F3.jpeg
    143,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba dr a gıtmedıgımde ovuyla takıp edıyorum kacmasın dıye sızce benım yumurta buyuyormu 13.gun bugun dün 11mmdı yavas buyuyor benımkı
Doktorun ne zamn çağırdı canım tekrardan. 4 5 güne anca yumurtlama olur gibi sen yine test yap kaçmasın akıntıni takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…