Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 kuzum. Çok umutlu konuşmuştu doktor iki tane yumurtam oluşmuştu çoğul gebelik riskiniz var demişti. Tam bugün kan vermeye gidecektim adet olunca yıkıldım
Daha gençsin canım. Ben 34 yaşındayım. Eşim 40. Eninde sonunda kavuşuruz inşallah bebişlerimize.

Kızlar iğneden 17.ci gün sabah adet oldum, çok üzüldüm. İlk klomen ve iğne tedavimdi. İkincisi için umut var mı??
tabiki var cnm ilkinde olmayıp daha sonra olan var ben bı ay denedim olmadı sonraki ay bal çörek otu tarçın kürü yapmıştım o ay da son adetimi oldum nasip bu işler umutsuzluğa kapılma
ne denir böyle durumlarda bazen bilemiyorum cnm ikiside senin canın evet ama sağlıksızsa o bebeğin Rabbim diğer bebeğini korusun size bağışlasın insAllah dualrim seninle Rabbim bı yol gösterecektir elbet darda bırakmaz hiç bı kulunu hakkınzda Hayırlısı olsun

Canm benim rabbim yar ve yardimcin olsun ya şafii isminin yuzusuyu hurmetine sağlık versin bebislerine dualarim seninle ve bebeklerinle

Kızlar iğneden 17.ci gün sabah adet oldum, çok üzüldüm. İlk klomen ve iğne tedavimdi. İkincisi için umut var mı??
Canım ben 4 ay klomen 1 ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım. Su an kist olduğu için ara verdim Umut her zaman vardır biraz sabır

Canim aklim sendeydi hep cok zor seyler yasadin zor gunler gecirdin insallah bi an once iyi olursunuz , hastaneden cikip evinizde huzur dolu bi hayata devam edersiniz Allah ol der olur dualarim seninle

Kızlar drdan geldım 12.gunum 10,5 11mm solda ve 6,5mm solda ıkı yumurta var gecen aykı gıbı yavas buyuyo dr muhtemelen bırı buyur dedı hıc ıkı yumurtam buyummemıstı garıp geldı moralım bozuldu buyurmu sızce benım 16 17 gıbı tam buyuyolar

Kızlar Selam herkese bir sorum olacak bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim. Geçen hafta eşimin sprem tahlil sonucunu söylemiştim değerleri hareketlilik iyi fakat gözüme çarptı lökosit 1.200.000 çıkmış 1milyon üzeri olmamasi gerekiyormuş bizim doktorumuz normal dedi bugün tekrar aradım normal dediler fakat bu bir enfeksiyonmus nette okudum antibiyotik tedavisi uygulanıyormus. Kafam çok karıştı doktor normal deyip ilaç yazmıyor var mı bilgisi olan

27 kuzum. Çok umutlu konuşmuştu doktor iki tane yumurtam oluşmuştu çoğul gebelik riskiniz var demişti. Tam bugün kan vermeye gidecektim adet olunca yıkıldım
canım üzülme ben de ilk iğnede hamile kalmadım inşallah devamında duan gerçekleşir herşeyin vakti saati var ,sadece biraz sabır dua ve Umut:)
canım çok zor zamanlar geçirdiğinin farkındayım ne desek yüreğin teselli bulmaz,bi kuş gibi çırpınıp duruyordur şimdi .ama Allah bu yaşadığımız dertlerden daha büyük Rabbim sizi feraha çıkarsın ,iki bebeğine de sağlık sıhhat afiyet versin,Allah her daim yar ve yardımcın olsun canım
Umutsuz yasanmaz gulum. Yasiyorsak hala umut var demektir bende bugun doktora gittim. Aksam gonal f i vurmaya baslicam insaallah bu sefer tutar asilamamiz
canım inşallah tutar aşılaman günler geçmek bilmez o yüzden kendine bi uğraş bul ve kesinlikle ayağında patik sırtında yelek eksik olmasın,ben hiç sevmediğim halde belimi bile sarıyordum ,sanırım fazla abarttım ama napim :)

Teşekkürler bebegim akşam yemegimde sadece bu tabi o salatanin 1 saat sonrası şekersiz kahve ve 1 kare bitter yedim ondan akşam sadece buEki Görüntüle 2561043
Canım başta menülerini çok azaltma tavsiyem yanında çorba salata yoğurt ekle yolun başında böyle sikarsan güzel eksi görürsün evet ama duraksama dönemine girince daha fazla azaltamazsn şimdi biraz daha çeşitlendr afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…