- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.921
Bu da benimki LariBenden iyi bikornuat a benzeyen bikornis bulamazsın al bacım doya doya incele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da benimki LariBenden iyi bikornuat a benzeyen bikornis bulamazsın al bacım doya doya incele
Seninki daha mı yukardaSenin bayağı derine iniyormuş gerçekten canım iyi ki olmuşsun histereskopiyi hemen
Bende valla ev kuşu oldum çok güzel hobi olduEvet kuzum biliyorum gebeliklerde 4. Aya kadar full tecrübeliyim de sonrasını göremedik bir türlü
Aynen bir de ben alıştım bu karantinalardan evde olmaya
Hobi binevi
Yukarıda attım canım sana göre sanki daha yukarıda gibiSeninki daha mı yukarda
Aramıza hoşgeldin direk septum var histeroskopi yolu göründü sana. Rahmin ters üçgen gibi durması gerekiyor ameliyat sonrasıBu da benimki Lari
Kız onu silmediler miBende valla ev kuşu oldum çok güzel hobi oldu
Ay yine biieyler olmuş birisi özel bölgesini çekip atmış yüzü müzü gözüküyormuş
Dedikodu getirdüm
Silmişler silmişlerKız onu silmediler mi
Kaçışım yok o zaman Lari bende acayip korkarım ya, iğneden bayılmışlığım var. Neyse sağlık olsun Allah dermansız dert vermesinAramıza hoşgeldin direk septum var histeroskopi yolu göründü sana. Rahmin ters üçgen gibi durması gerekiyor ameliyat sonrası
Bu sefer sonuna kadar yaşayacaksın inşallah valla benim de 4 cü gebeliğim ama ilk kez yaptırdımEvet kuzum biliyorum gebeliklerde 4. Aya kadar full tecrübeliyim de sonrasını göremedik bir türlü
Aynen bir de ben alıştım bu karantinalardan evde olmaya
Hobi binevi
Bu gözler daha neler görecek acaba . Görmedim ben de anlatılanlar pek bir iğrençSilmişler silmişler
Hiççç korkma serum takar gibi damar yolu açıyorlar uyuduğunu fark bile etmiyorsun çok konforlu bir işlem uyandığında adet sancısı gibi oluyor zaten ertesi güne o da kalmayacak inşallah. ameliyat sonrası birkaç saat dinlendirip taburcu olacaksın yürüyerek çıkacaksın hastanedenKaçışım yok o zaman Lari bende acayip korkarım ya, iğneden bayılmışlığım var. Neyse sağlık olsun Allah dermansız dert vermesin
AA elifim benim de 4. Bu. İnşallah bu defa ikimiz de sonuna kadar gideriz. Rabbim sağlıklı evlat gebelik ve doğum nasip etsin inşallahBu sefer sonuna kadar yaşayacaksın inşallah valla benim de 4 cü gebeliğim ama ilk kez yaptırdım
Amin inşallah canım. Rabbim bu kez yüzümüze gülsün.Bu gözler daha neler görecek acaba . Görmedim ben de anlatılanlar pek bir iğrenç
Hiççç korkma serum takar gibi damar yolu açıyorlar uyuduğunu fark bile etmiyorsun çok konforlu bir işlem uyandığında adet sancısı gibi oluyor zaten ertesi güne o da kalmayacak inşallah. ameliyat sonrası birkaç saat dinlendirip taburcu olacaksın yürüyerek çıkacaksın hastaneden
AA elifim benim de 4. Bu. İnşallah bu defa ikimiz de sonuna kadar gideriz. Rabbim sağlıklı evlat gebelik ve doğum nasip etsin inşallah
Bende görmedim anlatılanlara şok oldum bizim gözler masum halaBu gözler daha neler görecek acaba . Görmedim ben de anlatılanlar pek bir iğrenç
Hiççç korkma serum takar gibi damar yolu açıyorlar uyuduğunu fark bile etmiyorsun çok konforlu bir işlem uyandığında adet sancısı gibi oluyor zaten ertesi güne o da kalmayacak inşallah. ameliyat sonrası birkaç saat dinlendirip taburcu olacaksın yürüyerek çıkacaksın hastaneden
AA elifim benim de 4. Bu. İnşallah bu defa ikimiz de sonuna kadar gideriz. Rabbim sağlıklı evlat gebelik ve doğum nasip etsin inşallah
AminnAmin inşallah canım. Rabbim bu kez yüzümüze gülsün.
He gusüle gerek kalmadıBende görmedim anlatılanlara şok oldum bizim gözler masum hala
Canım benim ne kadar pozitifsin Gözümü korkutmayayım ben o zaman çok acı olur mu diyeBu gözler daha neler görecek acaba . Görmedim ben de anlatılanlar pek bir iğrenç
İnşallah canım benim inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız sen nasılsın nasıl hissediyorsunİnsallah ikimizden de guzel haber gelecek bak gör
Hiç acı olmuyor canım .bende endikasyon gelişmesine rağmen çok şükür rahat geçti ve yürüyerek çıktım hastaneden . Bunlar seni rahatlatmak adına yazılanlar değil canım aynen böyle olduğundan yazdımCanım benim ne kadar pozitifsin Gözümü korkutmayayım ben o zaman çok acı olur mu diye
Teşekkür ederim Lari, birebir başına gelen biri anlattığı için bunları biraz daha rahatladımHiç acı olmuyor canım .bende endikasyon gelişmesine rağmen çok şükür rahat geçti ve yürüyerek çıktım hastaneden . Bunlar seni rahatlatmak adına yazılanlar değil canım aynen böyle olduğundan yazdım
bugün mutfak, banyo, wc, balkon temizliği yaptım birde bu şebeke uğraşıyorum bebeğim sen napıyorsun?coconatt napıyosun canım