- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.901
Ben de bilemedim daha önce de birkaç kez ağrım oldu gaza geldim ama o zaman femara kullanıyordum o yapmıştırKız seçooo yoksaaaa sen kendini daha iyi tanırsın bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bilemedim daha önce de birkaç kez ağrım oldu gaza geldim ama o zaman femara kullanıyordum o yapmıştırKız seçooo yoksaaaa sen kendini daha iyi tanırsın bilemedim şimdi
Bak şuan müzik açtım yatağımda uzandım ohh misss ayak yok evdeAy dediğin gibi valla annende olsa rahat olamıyor insan evinde yalnız kendi kafasına daha rahat
Aaa benim için artık hobi test yapmadığım zamanlara üzülüyorum tüh boşa gitti idrar diyeO hiç test yapmaz canım ovülasyon ile bile uğraşmaz
Ama bu ay ilaç kullanmadın ki operasyon gördün diye ihtimal verdim açıkçasıBen de bilemedim daha önce de birkaç kez ağrım oldu gaza geldim ama o zaman femara kullanıyordum o yapmıştır
Lari doktordan şimdi geldim. Hsg raporumda çift boynuzlu rahim ya da perdeli rahim yazıyormuş. Hafta içi ultrasona giricem ilk başta tanıyı tam koyalım sonra yolumuza bakalım dedi. Amh testi istedi birde.
Ahhaha adete 10 gün kala içine kurt düşüp de test yapmayan da ne bilimAaa benim için artık hobi test yapmadığım zamanlara üzülüyorum tüh boşa gitti idrar diye
Normal muayne esnasında bakılıyor zaten ense kalınlığına ve burun kemiğine sonra kan alıyorlar yaşa göre risk oranı ortaya çıkıyorKısmet tek başıma yemekmiş napim @edaecoo gelir en yakın o
Aminn inşallah canım benim benim şuan hamd olsun sağlıklı ilerliyor. İskenderundaki Dr um 2liye karşıymış istiyorum dememe rağmen randevu vermedi downsa da birşey yapamayacaksın diyor. O kararı bana bırakmıyor. Mecbur ediyor. 2 hafta sonra Adana'da perinatoloğum ile randevum var o zaten Mart kontrolümüzde ense kalınlığına filan bakacağız dedi Nisan'da ona göre randevu verdi. İnşallah sağlıklı sonuçlar almayı ümidediyorum
Ohh bee benimde en sevdiğim yalnızlıktan çok hoşlanıyorum benBak şuan müzik açtım yatağımda uzandım ohh misss ayak yok evde
O ne rahatlık yahuuuAhhaha adete 10 gün kala içine kurt düşüp de test yapmayan da ne bilim
Sen de benim gibisin demek .. korkacak birşey yok yapman gereken tek şey iyi bir Dr bulmak ve operasyonu ona yaptırmak. Buralarda olsan Dr umu önermek isterdim gerçektenLari doktordan şimdi geldim. Hsg raporumda çift boynuzlu rahim ya da perdeli rahim yazıyormuş. Hafta içi ultrasona giricem ilk başta tanıyı tam koyalım sonra yolumuza bakalım dedi. Amh testi istedi birde.
Evet kuzum biliyorum gebeliklerde 4. Aya kadar full tecrübeliyim de sonrasını göremedik bir türlüNormal muayne esnasında bakılıyor zaten ense kalınlığına ve burun kemiğine sonra kan alıyorlar yaşa göre risk oranı ortaya çıkıyor
Aynen bir de ben alıştım bu karantinalardan evde olmayaOhh bee benimde en sevdiğim yalnızlıktan çok hoşlanıyorum ben
Hobi bineviO ne rahatlık yahuuu
Seninde mi böyleydi ? Bana dediki çift rahimse bikornuat uterus mu ne oluyormuş onun için ameliyat yok dedi.Ama eğer perde varsa gerçekten onun için kısa bir operasyon olursun histereskopi dedi.Sen de benim gibisin demek .. korkacak birşey yok yapman gereken tek şey iyi bir Dr bulmak ve operasyonu ona yaptırmak. Buralarda olsan Dr umu önermek isterdim gerçekten
Ay canım sağolasın ya düşünmen yeter İstanbuldayım ne yazık kiSen de benim gibisin demek .. korkacak birşey yok yapman gereken tek şey iyi bir Dr bulmak ve operasyonu ona yaptırmak. Buralarda olsan Dr umu önermek isterdim gerçekten
Canım bikornuat değilsindir benim de öyle şüphelendiler çünkü her bir boşluk neredeyse tek rahim büyüklüğündeydi meğer perde derinmiş aşağı kadar ama histeroskopi m başarılı geçti bin şükür. Dr ilk muayenede bikornuat değil uterus septum dediSeninde mi böyleydi ? Bana dediki çift rahimse bikornuat uterus mu ne oluyormuş onun için ameliyat yok dedi.Ama eğer perde varsa gerçekten onun için kısa bir operasyon olursun histereskopi dedi.
Hatta benim bikornis çift boynuzlu atim mi sana ameliyat öncesiniSeninde mi böyleydi ? Bana dediki çift rahimse bikornuat uterus mu ne oluyormuş onun için ameliyat yok dedi.Ama eğer perde varsa gerçekten onun için kısa bir operasyon olursun histereskopi dedi.
Hımm anladım canım. Benimde hafta içi belli olacak bakalım ne olduğu, hayırlısı artıkCanım bikornuat değilsindir benim de öyle şüphelendiler çünkü her bir boşluk neredeyse tek rahim büyüklüğündeydi meğer perde derinmiş aşağı kadar ama histeroskopi m başarılı geçti bin şükür. Dr ilk muayenede bikornuat değil uterus septum dedi
Uğraşmazsan at canım arkadaşlarda görmüş olur hem bende bakayım benimkine benziyo muHatta benim bikornis çift boynuzlu atim mi sana ameliyat öncesini
Hımm anladım canım. Benimde hafta içi belli olacak bakalım ne olduğu, hayırlısı artık
Senin bayağı derine iniyormuş gerçekten canım iyi ki olmuşsun histereskopiyi hemenBenden iyi bikornuat a benzeyen bikornis bulamazsın al bacım doya doya incele