- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.861
ne gibi acabaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne gibi acabaaaaaa
Yaa ben çok şok.. hem ihtimal vermiyorum hem hamilelik değilse bu ne yumurtlama ağrısı gibi de değil ve 3 gündür falan artarak sürüyor pazartesi hematolojiye gidicem kanda baktırsam mı diyorum ama ona da erkendirBilemedim ki. İnşallah doktora gider ayak hamiş olursun
pazartesiyesiye sökülecektir canım, bence gitAskolar adetim dün lekeli dedim dahası gelmedi pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyordum nasıl yapmalıyım kafam karıştı ya böyle devam etse yine de gitmeli miyim
benim gibi@Nm88326 tüp e profesör olarak gidecek
kuzu hemen çıkmaz ya, ay keşke olsa ya harika olur. İnşallah vardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrYaa ben çok şok.. hem ihtimal vermiyorum hem hamilelik değilse bu ne yumurtlama ağrısı gibi de değil ve 3 gündür falan artarak sürüyor pazartesi hematolojiye gidicem kanda baktırsam mı diyorum ama ona da erkendir
üffffffffffff öğüt verene bak sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cookiie test konusunda öğüt alacaksan ben vereyim, hiç test mest bilmemYapma diye söylüyorum zaten pazartesiden itibaren idealdir sana
Biyle bisimi yiimissne gibi acabaaaaaa
bilmiyırım gelip de sölemiyor daBiyle bisimi yiimiss
Kahvaltida misafiri varmis,uyuyordur belkimmmbilmiyırım gelip de sölemiyor da
Valla daha doğrusu bsy söylemek istemedi kesin olmadığı için bakalım hayırlısı sağlıcakla gelsin yeter kiAy maşallah darısı bize inşallah eğer cinsiyeti ikili tarama zamanı görmediyse kesin kız pipi olmayınca Dr emin olamamıştır
İyidir canım benden de nolsun. Dr niye haber verecek randevu tarihin yok mu canım
Muhakkak bakar canım kesinlikle söyle. Aynen tam sökülsün 2.-3. gün gidersin inşallah hemen sökülür insan çok rahatsız oluyor ya
Ben de bir kız bir erkek olsun isterim açıkçası ama ikisi de nasılsa yok ne gelirse gelsin sağlıklı olsunlar da hepsi benim nasılsaValla erkek gbi gecti bilemiyomilki kiz diye sanrm senin ne gecyr bi kiz bir erkekolsa
Valla seni takdir ediyorum helal olsun inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin hemencik buayki tedavinle gebe kalasınİnşallah canım benim, bi zaman artık insan alışıyor ya olmazsa öbür ay öbür ay sürekli bi döngüye girdik gibi bakalim
Ahahahah canikom kontrolüne gitti minnoş yaramazı kıpır kıpır Allah esirgesin çok duygulanmış darısı sana inşallah@edaecoo kontrole gitti merakta bıraktı bizleri nerelerdesin çiçeğimmm ver güzel haberlerini
Sana internet paketini bitirmeyi yasaklıyorum
Seni görünce ben daha daha iyi oluyorum tatlım neler yapıyorsun özledimİyiyim canımm sen nasılsın
Ben ne yapayım canım annem şimdi eve gitti ben de bi rahat uzandım çok şükür ya o varken de rahat değilim hiçbir şeyin yerini bilmiyor o evde diye yatağımda uzanamıyorum yine yorulan ben oluyorumBallı ya bende ondan düşündüm sen neler yapıyosun larimm
Kız seçooo yoksaaaa sen kendini daha iyi tanırsın bilemedim şimdiKızlar çok saçma bir şey yaşıyorum regl bittikten sonra sadece 1 kez ilişki oldu. 5 gün sonra karın ağrısı ve baş ağrısı başladı şu an sanki bacağıma vuruyor.. hamileyken de ağrılarım buna benzerdi ama çok saçma bir günde oldu hamile miyim diye gaza gelmek istemiyorum sizce olabilir mi?
Pizza pizaaaa ama kendim yaptımNeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nasill
Pizza yaptım sabah buzluğa hamur atmıştım , akşamdan çıkardım sabah hemen açtım attım fırına misssler gibi gömdüm 3 dilimmne gibi acabaaaaaa
Çok fenasınpazartesiyesiye sökülecektir canım, bence git
benim gibi
Ahahahah ayda en aşağı 10 test yapmamışsam ben ben olmaktan çıkmışımdırüffffffffffff öğüt verene bak sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cookiie test konusunda öğüt alacaksan ben vereyim, hiç test mest bilmem
Senin gönlünden ne geçiyorValla daha doğrusu bsy söylemek istemedi kesin olmadığı için bakalım hayırlısı sağlıcakla gelsin yeter ki
Senin ne zmn belli olcak canim 14 15 haftada mi acaba cinsiyet az kaldibuarada cuma kese icin cagrdi dr insallah dualarnzi eksik etmeynnBen de bir kız bir erkek olsun isterim açıkçası ama ikisi de nasılsa yok ne gelirse gelsin sağlıklı olsunlar da hepsi benim nasılsa
Valla seni takdir ediyorum helal olsun inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin hemencik buayki tedavinle gebe kalasın
Ahahahah canikom kontrolüne gitti minnoş yaramazı kıpır kıpır Allah esirgesin çok duygulanmış darısı sana inşallah
Seni görünce ben daha daha iyi oluyorum tatlım neler yapıyorsun özledim
Ben ne yapayım canım annem şimdi eve gitti ben de bi rahat uzandım çok şükür ya o varken de rahat değilim hiçbir şeyin yerini bilmiyor o evde diye yatağımda uzanamıyorum yine yorulan ben oluyorum
Kız seçooo yoksaaaa sen kendini daha iyi tanırsın bilemedim şimdi
Pizza pizaaaa ama kendim yaptım
Pizza yaptım sabah buzluğa hamur atmıştım , akşamdan çıkardım sabah hemen açtım attım fırına misssler gibi gömdüm 3 dilimm
Çok fenasın
Ahahahah ayda en aşağı 10 test yapmamışsam ben ben olmaktan çıkmışımdır
Senin gönlünden ne geçiyor
Her zaman dualarımdasın canım sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine ya ben bütün gebeliklerimde 12. Haftada öğrendim hep. Benim minnoşlar yiğidin malı meydanda gerek usulüydü hiç merakta bırakmadılar annişkolarınıSenin ne zmn belli olcak canim 14 15 haftada mi acaba cinsiyet az kaldibuarada cuma kese icin cagrdi dr insallah dualarnzi eksik etmeynn
Bu arada bu senin kacinci ben bilmiyordm baska varmiydi:))ben 15 te ogrnmstmHer zaman dualarımdasın canım sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine ya ben bütün gebeliklerimde 12. Haftada öğrendim hep. Benim minnoşlar yiğidin malı meydanda gerek usulüydü hiç merakta bırakmadılar annişkolarını
Bu benim 4. Gebeliğim canım. Ama 3 ü düşük oldu hep 14-16 haftalar arası spontan düşük oluyordu normal doğum gibi. İşte rahmimde perde varmış.. ondan oluyormuş. Ameliyat oldum inşallah artık düşük olmamasını ümidediyoruzBu arada bu senin kacinci ben bilmiyordm baska varmiydi:))ben 15 te ogrnmstm
Bu benim 4. Gebeliğim canım. Ama 3 ü düşük oldu hep 14-16 haftalar arası spontan düşük oluyordu normal doğum gibi. İşte rahmimde perde varmış.. ondan oluyormuş. Ameliyat oldum inşallah artık düşük olmamasını ümidediyoruz
Cok uzuldum canim cok zor daha onceden bulunabilsrydi nasip iste insallah saglikla kucagina alacaksin cnm benim
Peki perde ameliyatından sonra spontan denemednzmiBu benim 4. Gebeliğim canım. Ama 3 ü düşük oldu hep 14-16 haftalar arası spontan düşük oluyordu normal doğum gibi. İşte rahmimde perde varmış.. ondan oluyormuş. Ameliyat oldum inşallah artık düşük olmamasını ümidediyoruz
Amin canım inşallah.. benim bu düşük olan 3 gebeliğimin 2 si doğal 1i aşılama idi. İlkinden sonra 2. Si 13 ay gecikince tedavi aldım. 3. De düşüğün ardından 1 ay sonra oldu. Doğal gebe kalabiliyorum aslında Dr da bana tüp yapmamak için çok direndi tüp hastası değilsin filan dedi ama Ağustos ayında babamı kaybettik öncesindeki 6 ay içinde de 2 düşüğün oldu o yüzden benim artık gebelik çalışması yapacak psikolojim kalmadı. Tüp tercih ettik. İnşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinPeki perde ameliyatından sonra spontan denemednzmi
Basiniz sagolsun canim benim yasadiklarini unutturacak insallah saglikla sihhatle kucagina alacaksin bebisleriniAmin canım inşallah.. benim bu düşük olan 3 gebeliğimin 2 si doğal 1i aşılama idi. İlkinden sonra 2. Si 13 ay gecikince tedavi aldım. 3. De düşüğün ardından 1 ay sonra oldu. Doğal gebe kalabiliyorum aslında Dr da bana tüp yapmamak için çok direndi tüp hastası değilsin filan dedi ama Ağustos ayında babamı kaybettik öncesindeki 6 ay içinde de 2 düşüğün oldu o yüzden benim artık gebelik çalışması yapacak psikolojim kalmadı. Tüp tercih ettik. İnşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ev topla yemek yap yıka yerleştir temizlik yap zaman geçiriyorum canım. Biraz uzaklaşmak istedim bebek fikrinden çok stres yapmaya başlamıştım. İyi geldi biraz olsun. Yazı bekliyoruz tüp bebek için öyle işte. Sen neler yapıyosun kuzucuklar nasılSeni görünce ben daha daha iyi oluyorum tatlım neler yapıyorsun özledim