- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla erkek gbi gecti bilemiyomilki kiz diye sanrm senin ne gecyr bi kiz bir erkekolsaGönlünden kız mı erkek mi geçiyor
İnşallah canım benim, bi zaman artık insan alışıyor ya olmazsa öbür ay öbür ay sürekli bi döngüye girdik gibi bakalimEee tatlıysa hergün yediğinden seni kesiyordur
Aynen ben de buradaki arkadaşlara hep söylüyorum muhakkak Dr un bir eliyle ultrasonla spermi nereye bıraktığını görmesi çok önemli . Benim ilk aşılamam öyle oldu ve ikiz gebe kalmıştım. İnşallah senin de tutar canım
İnsallaaah allah soyletiyor kuzumInsallah canim senin de guzel sonuclarni alacagz cok yakinda insallah
İyiyim canımm sen nasılsınMatmazella nasılsın canımıniçi
Benimde 2 aşılamam çok acemiymiş canım şimdi burada kızlara bakıyorum hep ultrasonla bakıyorlar bende hiç bakmadılar doktor zaten spekulumu zor taktı canımı yaktı hep bak ne güzel güzel geçmiş inşallah güzel hayırlı sonuçlar almak nasip olsunCanım benim ilk aşılamam çok acemiymis onu fark ettim, şimdikinde doktorum hem ultrasonla yaptı hem yatagi baya baya ters yatirdi islem nasil oldu bitti anlamadım. Ne ağrı ne sızı şuan çok çok iyiyim. Duphaston verdi ona başladım. Çok şükür bugünüme
Canım valla nasılım bilmiyorum hiçbişey hissetmiyorum sanki yok gibiler dün 2 tane progestan iğne yaptım farklı saatlerde ondan kaynaklı sanırım aşırı uyudum birde yol yordu bugün ara ara geziyorum otur otur olmuyor zaten iğnelerden kalçalarım acıyor artık totomu hissetmiyorum sen nasılsınSkrkz17 canım benim dünden bugüne nasılsın
Ballı ya bende ondan düşündüm sen neler yapıyosun larimmEee tatlıysa hergün yediğinden seni kesiyordur
Aynen ben de buradaki arkadaşlara hep söylüyorum muhakkak Dr un bir eliyle ultrasonla spermi nereye bıraktığını görmesi çok önemli . Benim ilk aşılamam öyle oldu ve ikiz gebe kalmıştım. İnşallah senin de tutar canım
Ayyy canım sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin sağlıkla al kucağına bebeğiniKizlar kan sonucu cikti sukur 14.gun 478 insallah saglikla devam eder
Insallah canim benim sizlerin de guzel haberlerini alalim en kisa zmnda insAyyy canım sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin sağlıkla al kucağına bebeğini
İnşAllah canım benimInsallah canim benim sizlerin de guzel haberlerini alalim en kisa zmnda ins
Selam canım ya muayene oldum bende dün çatlatma iğnesi sonrası 11 gündu bişey goremedi yumurta çatlamış ama hamilelik olsa bile goremezdi sanırım. Adet olursan Hsg çektir adetin 7. Günü dediGultln canım nasılsın ne yapıyorsun
İyiyim canım benim. Eşim işte, fakülteye ders çalışmaya geldim sabah. Yürüyüşümü yaptım, tekrar derse dönüyorum. Sen ne yapıyorsun, şafak kaçC Capanin Gururu Teyom nasılsın canim benim nasıl geçiyor h sonun?
Bilemedim ki. İnşallah doktora gider ayak hamiş olursunKızlar çok saçma bir şey yaşıyorum regl bittikten sonra sadece 1 kez ilişki oldu. 5 gün sonra karın ağrısı ve baş ağrısı başladı şu an sanki bacağıma vuruyor.. hamileyken de ağrılarım buna benzerdi ama çok saçma bir günde oldu hamile miyim diye gaza gelmek istemiyorum sizce olabilir mi?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee